Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Like a schoolgirl...

2009.03.11. 18:29 - Virgogirl

Címkék: fotó divat híresség

Egészen biztos, hogy Madonnának ötvenévesen így kell öltözködnie? Persze, megfelelő az alakja hozzá, de lehetne benne egy kicsit több büszkeség... és szerintem a lánya, Lourdes sem örül annak, ha a mami kifosztja a szekrényét...

(mentségére legyen mondva, hogy purimi "jelmezbálon" volt, de akkor is, lehetett volna valami fantáziadúsabb maskarában)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr55996348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Esküszöm nem ismertem meg!!!
Azt hittem Lily Allen. :-DDD
A cipő gázos, amúgy nekem egy farsangra bejön. Bár tuti Lourdes volt az áldozat. :-)
és paróka...brrr...elveti a sulykot, egyre többször...
Férjem sem ismerte meg!
Azt mondta Monica Bellucci! :-D
Na ennyire távol azért én nem voltam...
Én meg azt hittem első blikkre, h Katy Perry:-D
Nekem tetszenek az ilyen cipők, és bejön a mellénye és az inge is. Sajnos a csíkos akármiről az jut eszembe, hogy takargatja a karját.
Jó a gyűrűje :)
@Scala: Monica Bellucci, még mit nem XDDD
én is Katy Perry-re gondoltam amúgy :D
á borzalmas, Lourdes szokott így öltözni tényleg, de neki jobban áll.
@nyuszisz: Tuti, hogy takargatja a karját! :-)
@Ms Groutesque: Mentségére legyen mondva én drágámnak, hogy igen kimerült...
@nyuszisz: ok, ok, külön külön tényleg vannak rajta jó ruhadarabok, de ezek nem egy ilyen idős nőre valók, még jelmezbálba sem, még ilyen alakkal sem

az egyik kedvenc divattal foglalkozó könyvemben (1920-as évek) van az, hogy a legfantáziátlanabb és legstílustalanabb megoldás, ha "baby-nek" (gyereklánynak) öltözik egy felnőtt nő. Lehet, sokan nem szeretik Heidi Klumot, de az ő jelmezei mindig jópofák, és Madonnának is annyi jó lehetett volna...
@Virgogirl: Mondjuk a divatkönyvednek igaza van, de nekem ez akkor is tetszik!
Klum jelmezei extra jók, az márművészet. De az olyan nem illene Madonnához... Ez viszont sztem illik. :-)
Most úgyis nagyon fiatal pasikkal kavar, ez mindig zavart okoz a fejben. :-D Tudnék mesélni... pont tegnap pletyiztünk tündi-bündi ex-kolléganőmmel. ;-)
Szerintem az a baj ezzel az egésszel, hogy nekem eszembe sem jutott volna, hogy jelmezbálban volt, az utóbbi időben annyira meg van szegény Madonna kergülve, hogy én simán azt feltételezném, hogy ebben ment mondjuk.... tárgyalni.
Szerintem az a baj ezzel az egésszel, hogy nekem eszembe sem jutott volna, hogy jelmezbálban volt, az utóbbi időben annyira meg van szegény Madonna kergülve, hogy én simán azt feltételezném, hogy ebben ment mondjuk.... tárgyalni.
Szerintem az a baj ezzel az egésszel, hogy nekem eszembe sem jutott volna, hogy jelmezbálban volt, az utóbbi időben annyira meg van szegény Madonna kergülve, hogy én simán azt feltételezném, hogy ebben ment mondjuk.... tárgyalni.
@Persephone01: Végülis igen! :-DDD
És háromszor is átjött, hülyült a szerver, tudom! ;-)
Rögtön felismertem, annyira karakteres az arca, de valami ocsmányság az egész szerelés. Jelmezbálba se venném fel, igénytelen hatása van....bár gondolom szakadt, lázadó tininek akart öltözni, szóval jól sikerült, ha így vesszük. :)
Kapásból Madonna!

Virgogirl!!! Eszméletlen jó a címed : hey Like a schoolgirl ...hey
Touched for the very first time... :-)))))))))))))))))))))
oooooh ahhhhhhhhhhhhh
ááá!!! Madonnára már ránőtt a neccharisnya!
Am olvastam, hogy abban is alszik
@catwoman5: Nekem is bejött a cím!
Neccharisnyában aludni? Minden nap? Hááát, nem mondok semmit.
@Scala: állítólag azért, hogy jobb tartása legyen a lábának. Marilyn M meg mindig melltartóban aludt:-)
@catwoman5: + Monroe a magassarkúi közül az egyiknek a sarkából levágatott mindig kb. fél cm-t, hogy ringó legyen a járása. ;-)
@Scala: és a blúzaiba belülre gombokat varratott, hogy felálljanak a mellbimbói ( attól meg a pasik farkai)
@catwoman5: Ezekről a gombokról még nem is hallottam!
A hatásról persze igen! ;-)
@Scala: próbáld ki!!!! :-D
Varrj gyöngyöket a melltartódba! wááááááááá
Nekem biztos vörös lenne a fejem, ha olyan bevarrott gyöngyökkel kellene mászkálnom.
Szerintem is Lourdes volt a múzsája. A saját lányának öltözni farsagon szerintem jó ötlet. :)
@Enna: Nekem sem gázos Madonnának ez a szerelése! Poén. :-)
@catwoman5: Mekkora gyöngyöt? Hm? :-D

@Scala: akkorát, mint egy mellbimbó álló állapotban


süti beállítások módosítása