Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Angelina szőkén, sapkában

2009.03.07. 20:00 - Virgogirl

Címkék: fotó érdekesség híresség

Angelina Jolie a Salt című film forgatásán, szőke parókával, sportos sapkában. Szerintem kifejezetten helyesen néz ki, és legalább öt évet letagadhatna.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr55987999

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szerintem is, határozottan jobb így.
Jól áll neki a szőke is, tényleg fiatalabbnak néz ki
csini, de a szőke mindenkit fiatalít, ha jó árnyalatot találnak el...
szerintem nem jobb, mint az eredeti, de kétségtelenül gyönyörű. És nem hagy rajta nyomot a hat kölök!!!! De jó neki!
azért nem jobb, mint az eredeti, sötét hajjal dögösebb, és különlegesebb.
Szerintem a bőrén látszik, hogy nem huszonöt.
A sportos szerelés mindenkit fiatalít... és tképpen a szőke is.
Bírom Jolieben, hogy máris forgatásképes, pedig nyáron jöttek az ikrek! Stramm kis nő. Én nagy eséllyel pont az ellenkezője volnék...
Ebből is látszik, hogy minden csak szervezés kérdése.
Ma az újságosnál (idegen nyelvű lapokat is beleszámítva) kb. 10címlapon Jen-Jen Aniston volt.
Fennhangon hidette, hogy ő 40 lesz, már gyerekeket akar.
Pedig csak 39 lesz, nem? :-)
Ja, és megfigyeltétek, hogy milyen jól választanak fülbevalót mindig Jolienak. Szinte mindig betesz egyet. ;-)
@Scala: inkább arról mesélj, mi volt tegnap?
csodaszép ezen a képen,sokkal hamvasabb szépség,nem az a csábító díva(az is remekül áll neki),de szeretem benne,hogy mindig meg tud újulni és hozni valami új formát!
@Virgogirl: Parfüm? /Úgy alakult, hogy este voltam Operában is, Balanchine-est../
Találkoztam Geminivel és megismerkedtem az összes (na jó, kivéve három) Serge Lutens parfümmel. Nagyon-nagyon jó volt! Még itt illatoznak az asztalomon a mintacsíkok.
Legközelebb gyertek! Most már tudom milyen az igazi parfüm, és hogy a divatházaké sokszor csak sápadt utánzatai egy-egy ötletnek. Volt egy rövid előadás Serge Lutens munkásságáról, és ars poeticajaról, hogy az olyan laikusok is, mint én képbe kerüljenek, utána szagolgattunk, 30 különböző Serge Lutens parfümöt. Szuper! És meggyőző minőség.
Shiseido van most a Serge Lutens parfümök mögött, lehet rendelni neten, de van amiért ki kell menni Párizsba, a Palais Royalban van a bolt.
Férjemnek is találtam vagy három illatot, a pasastól, nagyon izgalmas. :-)
Ez a párizsi bolt, és a parfümöknek is ilyen letisztult a kinézete:
www.salons-shiseido.com/

Serge Lutensről a Wikipédián:
en.wikipedia.org/wiki/Serge_Lutens
Wow, hogy ez a nő bárhogy szép! :)) Ezzel a szőke hajjal bájosabb, angyalosabb kinézete van, nagyon tetszik.
@Scala: Örülök, hogy találkoztunk, és hogy tetszett a tali, szimpi csaj vagy. :) Láttam, hogy a némelyik Lutens szinte letaglózott.....nekem nem igazán jöttek be, túl intenzívnek tartom őket, bár én nem is illatoltam végig mindet, mert már fájt a fejem. :DD
Virgogirl: legközelebb gyere te is, ez annak is érdekes élmény, aki nem parfümbolond...legalábbis szerintem. :)
@Gemini: És is örültem! :-) És annyira tudtam, hogy Te leszel az, még amikor be sem mutatkoztál. :-)))

Ott tetszettek egyes Lutensek, itthon, tegnap, amit magamnak kinézetem már nem annyira. Férjemen tudok elképzelni egynéhányat. Igazad van, túl intenzív, /és egynéhány büdi/.

A játékban résztvevő illatok közül jött be kettő vagy három, ki is kell nyomoznom a nevüket. Talán Zsoltnál hozzáférhetőek. Remélem...
@Scala: Hmm, miből gondoltad? :) Jó emberismerő lehetsz, ha pár hsz. alapján sejtetted, hogy én én vagyok. :))) Zsoltnál mind beszerezhető, ami a játékban részt vett(a honlapján is megnézheted), nekem is volt közte,ami tetszett, Frapé - 1270- azt kértem az ajándékmintaként. ;)
Hú, itt nekem nagyon tetszik! Úgy néz ki, mint a szomszédlány, aki történetesen gyönyörű!
@Gemini: Igazából kitűntél a többiek közül, és reménykedtem... Olyan külföldies bájod és aurád van...
Ez nagyon jó! :-)

Zsoltnak mi a vezetékneve? Lekéstem a bemutatkozását.
@Scala: Kéne már egy blogtalálkozó lassan...
@Scala: Külföldies? Wow,köszi. :DD Ez tök érdekes, mert a saját nevem jelentése is ez....idegen,külföldi nő. :))....a név kötelez. :D
Zólyomi Zsolt.
Egyébként a bemutatkozások felét amúgy sem lehetett hallani a nagy hangzavartól....sajnos a tiédből sem hallottam pl. egy árva szót sem. :S :(
@Gemini: Nem lehetett hallani? Pedig olyan biztatóan mosolyogtatok. :-D
Absz. külföldies, nem hízelgésből vagy akármi. :-)


süti beállítások módosítása