Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Britney újra turnézik

2009.03.04. 11:36 - Virgogirl

Címkék: fotó érdekesség híresség

A legfrissebb képek Britney Spears új turnéjáról - a "Circus starring Britney Spears" tegnap indult útnak New Orleans-ból. Az énekesnő fellépőruháit, jelmezeit a DSquared tervezte. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr56979663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nem!
Neeeeee!
Az arca is meg van ereszkedve, a test pedig... Jaaaaaj.
Nekem nem tűnik iszonyú formába lendültnek, már ne is haragudjatok. Akkor ne edzzen annyit súlyzóval, inkább ússzon. Még a karja sem tetszik.
Ruhák: nem rossz, de korántsem hozza ki úgy a jelmezt ez a test, mint pl. ahogyan Madonna szokta a sajátját.
Az első kép a legszörnyűbb...

Mit is mondhatnék: jobbra számítottam... Zalatnay Sarolta lesz ez a Britney, ha megöregszik, nem Madonna.

@Scala: neked senki :-D Emlékezz, milyen volt két évvel ezelőtt... ahhoz képest ez elképesztő fejlődés.
A köldöke elég viccesen ficcen ki a bugyiból,aminek sztem lehetett vna magasabb a dereka. És a "ruha" mellrésze is furán áll ebből a szögből legalábbis. Jól összeszedte magát, de nem győzött meg. :(
@Virgogirl: Sztem ugyanilyen rosszul nézett ki két éve, vagy nem követtem eléggé a gosip ezen kötetét... :-D
jav. gossip
és igen, @Elanor09: ez a legjobb kifejezés, nem meggyőző! ;-)
@Scala: egyetértek. Elég comboska. A rajzokon sokkal jobban mutat mind Britney, mind a ruhák:-D És ez gáz:-S
Sziasztok!
Először olvasom ezt az oldalt és felháborít ,hogy a kommentelők némelyike mindenkit "lehusiz"
Szerintem egy két gyermekes anyukához képest nagyon jól néz ki Britney...
Ha valakinek volt némi köze valaha a sporthoz, az tudhatná ránézésre ,hogy valaki nagy darab e vagy izmos...
Nem mindegy!
Csak ennyit akartam mondani...ez nagyon nyomta a lelkem
@geraldine: senki sem mondta, h Britney nagydarab! Csak mostanában mindenhol az a hír járja, hogy mennyire formába jött! Mindössze erre tettünk megjegyzést!
@geraldine: Abban igazad van, hogy nem karfiolosan hájas a combja, hanem izmosan kemény. Számomra azonban ez nem szép. És tudtommal a hölgy 27 éves... Na szóval, ha 57 lenne, nem mondanék semmit. De így nem vagyok lenyűgözve... Ez van.
Tina Turnerpl., ott van a tuti.
@geraldine: Szia! Én, mint "bloggazda", kötelességemnek érzem hozzászólni. Igen, igazad van, van olyan kommentelő, akinek senki sem elég vékony - jelzem, saját magával is ilyen kritikus -, viszont, szerencsére, jó néhány olyan is van, aki elfogadja a nagyobb darab nőket vagy az átlagosakat, tehát sokkal megengedőbb ebből a szempontból (az viszont mással kritikus...); nagyon örülök annak, hogy idetaláltal, és csak arra tudlak bíztatni, hogy gyere minél többször, írd meg minél többet a véleményedet, védd meg, akit szerinted meg kell, és "kritizáld" azt, aki szerinted azt érdemli. Én annak örülök a legjobban, ha együtt gondolkodunk, együtt nézzük a képeket, együtt szűrűnk le valami végeredményt (ez legtöbbször sikerül, ha meg nem, akkor Scala úgyis feladja egy idő után... :-DDD), és mindenki fejlődik egy picit attól, amivel itt találkozott. Akár abba az irányba, hogy elfogadóbb lesz, akár abba, hogy többet kezd sportolni, vagy csak kifinomultabb lesz az ízlése, esetleg olyan hírességeket, ruhákat, tervezőket, termékeket ismer meg, amelyekkel korábban még nem találkozott.
Ja, és megnyugtatásul: Angelina Jolie három gyereknek adott életet, és ő spec. néhány törzskommentelő szerint túl vékony, csontos és ezért nem szép. :-)

Tehát, én csak arra tudlak bíztatni, hogy kommentelj minél többet, olvass minél többet, így jobban megismered a többieket, így tudni fogod azt is, hogy kitől mit várhatsz (és így persze sokkal kevesebb alkalommal háborodsz majd fel... bevallom, én egy évvel ezelőtt rengeteget sírtam, amikor nem olyan komment jött, amilyet szerettem volna olvasni. Aztán megszokja az ember).

Egyébként továbbra is tartom azt, hogy Britbrit korábbi önmagához képest klasszisokkal jobban néz ki, nagyon sokat fejlődött és kifejezetten jó formában van. Nem csak azt kell szem előtt tartani, hogy szült két gyereket, hanem azt is, hogy volt ő drog-, gyógyszer- és egyéb függő, elvonókúrán, pszichiátrián... ahhoz képest ez egy tuti bige! A combja pedig mindig is vastag volt, de sztem elsősorban az izmoktól. És nagyon sokan vannak, akik irigylésre méltónak tartják az alakját.
Iszonyat Madonnásra vették a figurát, de hát imádják egymást.
Én is kicsit meglepődtem, mert az utóbbi klipjében már egész jól nézett ki lásd Circus.
De azért alakul, a combjai meg lassan olyan kidolgozottak lesznek, mint Madonnáé ( főleg ha éjjel-nappal neccharisnyát visel)
Kicsit feszül mellben is a porondmesteri szercsi, de a szabása is erősít. nem túl előnyös...
Mindenesetre le a kalappal Brit előtt! A pokolból jött vissza és megcsinálja! Ő lesz Madonna utódja, ez nem is lehet kétséges!!!!!


süti beállítások módosítása