Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

The Oscars! Lájv...

2009.02.23. 06:00 - Virgogirl

Címkék: fotó ikon érdekesség híresség gála red carpet

Úgy döntöttem, fennmaradok, amíg bírok, és azonnal blogba öntöm, amit látok :-D Remélem, sikerül.

Így talán nem csúszok el annyira a ruhákkal sem (mint ahogy szoktam...) - igaz, ez azzal jár együtt, hogy csak fokozatosan kerülnek fel a képek, ahogy megjelennek azok a neten.

Bár maga a ceremónia csak néhány óra múlva kezdődik, már jó néhányan ott vannak a vörös szőnyegen... Tehát nekem is lesz mit csinálni... :-) Ha valaki ébren van, akkor tartson velem!

1:21 - Ó, jeah, leállt az internetem :-)

2:00 - Kate Winslet gyönyörűűűűű. Mindjárt mutatom.

2:15 - Miért nem lehet lecserélni a tolmácsokat? :-( Legszívesebben betömném a szájukat egy zoknival.

2:38 - Hugh Jackmant csak még jobban imádom ezután a nyitószám után: táncol, énekel, hülyéskedik (Anne Hathaway-jel), és még mindig ő a világ egyik legszexisebb pasija. És persze ott lesz a Wolverine is...

2:44 - Öt korábbi Oscar-díjas színésznő... gyönyörűek. Tilda Swinton, Goldie Hawn, Whoopi Goldberg, Anjelica Huston és Eva Marie Saint mellé csatlakozhat: Penelope Cruz!!!

3:32 - Ben Stiller szerintem Joaquin Phoenixet parodizálja. :-D Jól.

3:53 - Beyoncén azért jobb lett volna több textil, ez a piros rojtos fürdőruha gázos. De amit Hugh Jackmannal nyomnak, az zseniális. Éljenek a musicalek! :-) És persze, egy kis High School Musical... meg egy kis Mamma mia!

4:02 - Újabb öt színész, akik a legjobb epizódszereplőnek járó díjat adják át; Kevin Kline, Cuba Gooding Jr., Christopher Walken, Joel Grey és Alan Arkin mellé csatlakozik: Heath Ledger. Egyértelmű volt.

5:06 - Most azért már kezdek egy kicsit fáradni. Izé, már le se feküdjek?

5:20 - A legjobb rendező Danny Boyle (egyértelmű...).

5:25 - Legjobb női főszereplőnek járó díj, átadják: Marion Cotillard, Sophia Loren, Shirley MacLaine, Nicole Kidman és Halle Berry. Zseniális ötlet, és persze egyik csaj szebb, mint a másik (és cukik!) És aki kapja: Kate Winslet, of korsz. Saját bevallása szerint már nyolcévesen elpróbálta a beszédet, egy samponosflakonnak. Nagyon, nagyon édes, örülök neki.

5:35 - Legjobb férfi főszereplő, akik átadják: Robert de Niro, Anthony Hopkins, Adrien Brody, Ben Kingsley, Michael Douglas. Sean Penn nyert.

5:47 - Édes szívem, Steven Spielberg, mikor öregedtél meg ennyire? Egyébként a legjobb filmnek járó díjat adja át, ami a Gettómilliomos lett.

5:58 - Itt a vége, fuss el véle. Nyálcsorgatáshoz, vágyakozáshoz és várakozáshoz egy komoly összeállítás azokról a filmekről, melyeket 2009-ben muatnak majd be... Én most valószínűleg elmegyek aludni egy kicsit, bár... Aki pedig teheti, az nézze meg a díjátadót, mert nagyon szórakoztató volt.

Virgogirl: natalie portman1
Virgogirl: natalie portman2
 Natalie Portman Rodarte ruhája akár még szép is lehetne, de valahogy az összhatás nem az igazi... Vagy csak én látom úgy, hogy Portman öregszik?


 

Virgogirl: queen latifah1
Virgogirl: queen latifah2
 Queen Latifah Georges Chakra ruhája roppantul elnyerte a tetszésemet: különleges, elegáns, ragyogó - mutatja, hogy nem csak a nullás mérettel rendelkező sztárok tudnak csinosan felöltözni. Rajta is elég kevés a smink, úgyhogy elő a korrektorral, porpúderrel, szekrénybe minden mással :-)

Virgogirl: tilda swinton1
Virgogirl: tilda swinton2
 Tilda Swinton nem szép nő, de valahogy iszonyú vonzónak látom (hihetetlenül zöld szemei vannak...). Szerintem ő az, akit minimálisan sem érdekel, hogy mit gondolnak róla, és azt veszi fel, amiben jól érzi magát - vagy éppen amit előkap a szekrényből. Ez pedig tiszteletre méltó. Ezt az összeállítást a Lanvin szállította neki.

Virgogirl: alicia keys1
Virgogirl: alicia keys2
 Az este másik nagy csalódása Alicia Keys: előnytelen haj, előnytelen ruha, pedig néha annyira nagyon jól tud kinézni. Most nem sikerült neki.

Virgogirl: evan rachel wood1
Virgogirl: evan rachel wood2
 Evan Rachel Wood egyre szebb, egyre kellemesebb, egyre elegánsabb - már csak azt várom, mikor lesz tényleg egyedi stílusa. De fiatal még, van ideje... Ja, és szívesen megkérném arra, hogy vegyen fel élénkebb színeket. Ez a világos Elie Saab ruha túlságosan sápadttá teszi.

Virgogirl: jessica biel1
Virgogirl: jessica biel2
 Jessica Biel szintén hatalmas csalódás. Borzalmasan néz ki ebben a Prada ruhában, mintha egy zsák lenne - plusz, legalább tíz kilót hízott volna az elmúlt napokban, és muszáj lenne valamivel elrejteni -, a haja is csúnya, a sminkje meg csak simán semmilyen.

Virgogirl: marion cotillard1
Virgogirl: marion cotillard2
 Marion Cotillard ebben a Dior ruhában nagyon közel áll a tökéletességhez. Szép, szép, szép.

Virgogirl: meryl streep1
Virgogirl: meryl streep2
 Meryl Streep akkor is gyönyörű lenne a szememben, ha a vécéajtót kapná magára, úgyhogy ez a szürke ruha is tetszik rajta :-) Alberta Ferretti egyébként.

Virgogirl: angelina jolie1
Virgogirl: angelina jolie2
 Angelina Jolie Elie Saab ruhában. Fekete, de összességébe annyira gyönyörű, hogy elnézem neki :-D

 

Virgogirl: beyoncé1
Virgogirl: beyoncé2
 Hm. Beyoncé eléggé középen helyezkedik el a képzeletbeli listámon - talán ha az anyag nem olyan lenne, mint egy kanapé, jobb lenne ez a ruha. Egyébként a saját cégének, a House of Dereonnak az alkotása, az édesanyja tervezte. A cicaszemeket díjazom. :-D

Virgogirl: kate winslet1
Virgogirl: kate winslet2
 Kate Winslet elképesztően szép... Yves Saint Laurent by Stefano Pilati ruhában. Gyönyörű. Megérte várni rá.

Virgogirl: marisa tomei1
Virgogirl: marisa tomei2
 Marisa Tomei Atelier Versace ruhában. Nagyon, nagyon jól néz ki. Légies, de természetes. Talán egy picit erőteljesebb fülbevalót el tudtam volna rajta képzelni.

Virgogirl: melissa george1
Virgogirl: melissa george2
 Melissa George pont olyan, mint egy óriás Barbie-baba. Sokan kedvelik, de meg lehet unni. Ettől függetlenül, nekem tetszik :-D Dolce&Gabbana egyébként.

Virgogirl: penelope cruz1
Virgogirl: penelope cruz2
 A friss Oscar-díjas Penelope Cruz ruhája az egyik kedvencem. Álomszépen néz ki - elvileg egy közel hatvanéves Balmain ruhát választott magának.

Virgogirl: sarah jessica parker1
Virgogirl: sarah jessica parker2
 Sarah Jessica Parker Dior estélyiben - ő is eléggé hercegnősre vette a figurát. Nagyon tetszetős, és annak ellenére mondom ezt, hogy nem szeretem annyira SJP-t.

Virgogirl: amanda seyfried1
Virgogirl: amanda seyfried2
 Amanda Seyfreid kicsit a negyvenes évek glamourját idézi, jól áll neki ez a régi Hollywood. A ruha inkább érdekes, mint szép. 

Virgogirl: amy adams1
Virgogirl: amy adams2
 Amy Adams cuki, mint mindig, Carolina Herrera ruhában (csak ne ő legyen a következő Renée Zellweger) - egyébként ki merem jelenteni, hogy a piros-vörös szín az est egyik nyertese.

Virgogirl: anne hathaway1
Virgogirl: anne hathaway2
 Az est egyik nagy csalódása. Anne Hathaway Armani privé ruhában. Nagyon semmilyen.

Virgogirl: heidi klum1
Virgogirl: heidi klum2
 Az első, aki egyáltalán nem tetszik: Heidi Klum egyszerűen túl sok. Túl sokat mutat, túl sok az ékszer, vacak a haja... A ruhát Roland Mouret szállította.

Virgogirl: freida pinto1
Virgogirl: freida pinto2
 Gyönyörűséges kék estélyiben jelent meg Frieda Pinto. Csodás. Nekem egy kicsit a szárikat is eszembe juttattja a ruha. John  Galliano tervezte egyébként.

Virgogirl: phoebe cates1
Virgogirl: phoebe cates2
 Phoebe Cates színésznő (Mrs. Kevin Kline) nagyon elegáns, különleges piros ruhában. Az érdekes felsőrész nagyon "jótékony" hatású, különösen, ha valakinek nem olyan szép a karja...

Virgogirl: taraji p henson1
Virgogirl: taraji p henson2
 Taraji P. Henson egyszerű, de nagyszerű (bleee) fehér Roberto Cavalli ruhában, ami nagyon szépen kiemeli a bőre színét. Mondjuk, a frizurája lehetett volna picit extrább.

Virgogirl: samantha-harris3
 
 Samantha Harris műsorvezetőnő (Dancing with the Stars) királykék Gustavo Cadile estélyiben. Nagyon tetszik a féloldalas megoldás, mert Harrisnak gyönyörű kidolgozott karja van. A finom ékszer és az öv külön dicséretet érdemelnek.

 

Virgogirl: lisa rinna3
Virgogirl: lisa rinna4
 Lisa Rinna szintén Gustavo Cadile estélyit választott - ez most sokkal jobban tetszik, mint a korábbi darabjai, talán mert sokkal decensebb, elegánsabb, mint azok, mégis nagyon szépen hangsúlyozza az alakját. Sajnos, az arca maradt közönséges - ennek ellenére, a szemének a sminkje nagyon jól sikerült.

Virgogirl: virginia madsen1
Virgogirl: virginia madsen4
 Virginia Madsen színésznő közepes hatással van rám: a ruha nagyon tetszik, bár az árnyalata lehetne egy kicsit kevésbé paradicsom, és a felsőrészén az extra hajtást picit feleslegesnek tartom...

Virgogirl: miley cyrus1
Virgogirl: miley cyrus2
 Miley Cyrus Zuhair Murad ruhája egyszerűen gyönyörű - nagyon különleges darab, kicsit játékos is, tökéletesen illik hozzá és az eseményhez egyaránt. Meg vagyok vele elégedve... A sminkjéről csak annyit: szerintem erőteljes trend lesz a következő időszakban a natúr arc, még az alkalmi sminkben is.

Virgogirl: vanessa hudgens1
Virgogirl: vanessa hudgens2
 Vanessa Hudgens Marchesa estélyiben. Tökéletes. Még azt se nagyon tudom rámondani, hogy öreges, hiszen eléggé érdekes az a ruha, a laza konty is segít játékosabbá tenni az összhatást.

Nem tudja valaki megmondani, mitől függ, hogy milyen méretben töltődik fel az indafotóra a kép? Merthogy én megvágom egy stabil méretre, aztán vagy az lesz a végeredmény, vagy nem...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr1959667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Izgalmas. Ruhás szempontból még nem követtem live blogolást. Kíváncsi leszek, meddig tudok ébren maradni.
@Antibaby: szia :-) Nekem is ez az első, izgulok is rendesen :-D
Lisa Rinna lila ruhája nagyon szép, és alatta a piros is tetszik.
Szia Virgo, ha ezt tudom fennmaradok Veled! :-)

Lányok nekem nem tetszik Winslet.
Portman ki van kerekedve magához képest, nézzétek meg a karját. És ige, jól látod Virgogirl, öregszik.
Heidi Klumnak milyen combja és lába van már?! Ennyi erővel én is lehetnék 'szupermodell'. Egyre jobban utálom. Pedig tavaly gyönyörű volt.
Nagyon közönséges az a rengeteg ékszer is. Egyetértek az értékeléssel. Egyáltalán nem tetszetős!

Cruz: szép, szép. Noori el is találta a fehéret, de a feje, és az egész nekem nem 10 pont.
Cotillard nem tetszik, nem jó az a ruha, és a haja sem. Az Oscart az én szememben sosem találja el.

Ez a Freida milyen friss és szép csaj. Igen, a ruha valóban száris. Noori ott a pont a szín- és fazon találatért. ;-)

Angelina Jolie: mint aki unja az egészet... Amúgy tényleg szép, és a tus a szemén gyönyörű. A ruhát itt is eltalálta Noorika, boszorkányos! :-)

Beyoncé: kaksi. Már bocsi.

Jessica Biel: tényleg furi bizonyos szempontból, de nekem tetszik a ruha merevsége, anyaga, és színe. Annak ellenére, h. Prada.

Roberto Cavallit meg kell követnem, az a fehér ruha a színesbőrű hölgyön nagyon tetszetős.

Anna Hatheway: nem jó! Jaj. Mondjuk Armani Privé nem igazán jó választás, sztem.

Lisa Rhinna: magához képest nagyon rendben.

Miley Cyrus: egyáltalán nem tetszik, és kövéríti is. Idegesítő a kiscsaj.
A natúr sminknek, mint trendnek viszont örülök. :-)

Vanessa Hudgens: feje nagyon tetszik, a ruha nem nagyon. Rájöttem én nem szeretem ezt a fazont estélyiben.

Tilda Swinton szerelését egyszerűen imádom! Annyira gyönyörű az esése, szabása. És nagyon illik a hölgyhöz. A smink és a haj együttese viszont nem jó. Mintha direkt csúnyítani akart volna magán.
A hölgy amúgy nagy kedvencem.

Meryl: Olyan édes egy nő, szeretjük. És tetszik, hogy olyan estélyisre van most csinálva, a bemutatókon lazább a haja pl.

Amy Adams egyáltalán nem tetszik!

SJP tényleg hercegnős, és tényleg jól néz ki. Megbízható a Dior ilyen eseményre!

Evan Rachel Wood: nem bírom a csajt, nem tudok objektíven nyilatkozni, egyszerűen idegesít az ajka formája és az arckifejezése.

Natalie Portman csak túl komoly. Ha mosolyogna, jobban tetszene nekünk :)
Tilda Swinton blúza már megint tökéletes. Hihetetlenül jól tud felöltözni. És külön dicséret illeti, hogy felkent egy vörös rúzst.

Evan Rachel Wood engem is idegesít, azt se tudom, hogy mitől híres és miiért van mindig jelen ilyen eseményeken...

Marion nekem nagyon tetszik. Imádom a ruháját.

Meryl Streep: hú, a ruha színe khm, nem a legelőnyösebb, de elnézem neki :)

Winsletet, mint már annyiszor leírtam, egyre kevésbé szeretem. Egyszerűen unalmas és nincs hozzá olyan egyénisége, amely által kiemelkedne ebből.

SJP haja förtelmes. A ruhába láthatóan belepréselték, úgyhogy nem tudom agyondicsérni...

Amy Adams fura. A nyaklánc elüt a ruhától...

Anne H.-ről egy vastag nyaklánc hiányzik, ami megosztaná a felsőtestét. Így egy kicsit nyomi. Egyébként rendben találom.

Klum ijesztően akara jól kinézni. Túl sok az ékszer, túl sok a karkötő. Túl sok az egész nő.

Pinto nagyon csinos. Új színt vitt a díjátadóba. Kellett már az ilyen.

A Hudgens-féle szaloncukorruha nálam biztos, hogy sereghajtó lenne.
Lisa Rinnát meg túltupírozták...
Jézusom Scala, te lettél Virgo szerkesztő asszisztense??? ;-)

Virgo le a kalappal a virrassztásért.

Rövid leszek:
* Winslet nekem sem tetszik, egyetértek Nórival. Szép a ruha, de ő ennél szerintem fiatalosabb. Túl nagyasszonyos hozzá.

* Tilda Swintont nem annyira ismertem korábban, bár biztosan láttam már filmben, legfrisebb élményem a Benjamin Button. Nagyjából ő alakította a legmaradandóbbat. Lényeg, hogy nagyon bírom én is őt. Karakterben, kisugárzásban, összhatásban veri az összes felvonulót.
Virgo: hát nem vagy semmi, remélem azért tudtál vmennyit pihenni:) De olyan jó kávé és müzli mellett ezt a gyűjteményt nézegetni+olvasgatni, köszi;)

Akik nálam abszolút nyerők: Marion Cotillard és Penelope Cruz...

Natalie Portman kialudhatta volna magát, a sminkesének pedig c-c-c szerintem, ilyen karikás szemnél ennyire kifesteni szem alsó részét egyáltalán nem szerencsés:/
Szupi az összeállítás. Gondolkodóba estem, hogy vajon Heidi Klum mit keres egy Oscar gálán?
M. Tomei, a szaris, a kidolgozott karu kek ruhas holgy tetotol talpig tetszik. Gyonyoruek. Pedig a kek nem is a kedvencem. Mrs. Kline is csini.
keresem, hogy ki az aki nagyon nagyon, de nem találok senkit,

tetszik Alicia Keys és Jessica Biel ruhája is,

aki nagyon nem, az Heidi és Amanda akárki, rettenetes, közönséges, túl túl túl tolakodó,
Marion Cotillard Scarlett O'Hara ruhájában??
nem bírom a térdig testhez simuló, majd onnan bővülő költeményeket sem

Kate nagy kedvencem, de a színátmenetes ruhákat valamiért nagyon utálom
Pen, szintén nagy kedvenc, de nekem túl menyasszonyos ez a ruha
Queen Latifahtól egyszerűen hányok, olyan tenyérbemászó képe van, lejön mekkora nagy arcnak is képzeli magát, broáf.

Biel múltkor jobban nézett ki abban a lila ruhában.
Cotillard mintha ezeréves lenne, Swintonnal pedig a sminkmesterek sokat küszködhetnek, mire elkezd elfogadhatóan kinézni. Cruznak és Adamsnak ugyanott van a folt az arcán, de mintha másokon is lett volna itt-ott, a lencse koszos volt biztos:D
emberek, ne áltassuk már magunkat, egy közepes egyetemi bulin hatszázszor jobb bigék vannak!
Virgogirl, szuper kis poszt lett, gratula. Utólagos engedelmeddel, ajánlottam a saját blogomban.
armida.nolblog.hu/archives/2009/02/23/Voros_szonyeg/
A képek alapján Marion C. és Penelope a kedvencem..Marionnak csodásan áll ez a szín. Meryl haja viszont tökéletes, a nőről messziről látszik, hogy ízig-vérig dáma. Szeretném Nicole Kidman ruháját is itt látni, nem lehetne...? Ha mégis, akkor köszönöm :)
Érdekelne, ki a tervezôje Tilda Swinton ruhájának... (?) Tökéletes.

Galliano-ból nem néztem ki, h ezt is tudja, mint a Pinto-ruha, gyönyörû.

M Cyrus (aki nem tudom, ki, de egy randa kiskorú) rettenet. A céllövöldékben a kétpálcikás habszivacsbaba nézett ki így '82-ben.

Penelope Cruz bevállalós csaj, hogy egy vintage cuccot választott.

A Virginia Madsen ruha sztem méltatlanul alábecsült, mert (a M. Tomei és Latifah mellett ) ez az a ruha, ami a hibátlan szabásra épít és nem a csiliivilli lógás-effektre.


Egyébként engem a cipôk jobban érdekelnének, arról soha nem ír senki. Sorry.

ha nagy leszek,ketvinszlet leszek
de most kvinlatifaty vagyok,de az o ruhajat pl feherben,eskuvoi ruhankent siman felvennem.
Penelope Cruzban és Marisa Tomeiben nagyon egyetértünk. A többi csaj szerintem idétlenül néz ki, bár nem néztem a showt, csak itt a képeket..:) Kate Winslet pedig egyenesen olyan, mint egy őt utánzó transzvesztita....
Bennem az merül fel, hogy a fél banda egyáltalán mit keres itt?! Hol van pl Sharon Stone, Julia R..és a nagyobb sztárok?!

Kate W. nekem sem tetszik, unalmas, egyáltalán nem csillogó hollywoodi sztár benyomását kelti.
Natalie P. szerintem nagyon szép volt, gyönyörű az a lila ruha!

Beyonce borzalmas stílustalan!

Anne H. egy egyszerű lány, nem is értem, hogyan vitte idáig!

Heidi szerintem baromi jó nő, de most nem találta el a megfelelő ruhát...(mit keresett itt?!)

Angelina gyönyörű, de már unalmas ebben a sok feketében.
Jó reggelt egyébként mindenkinek :-)
@badabing: mert a lábak sajnos elég ritkán látszódnak.
úgy látszik, csak én látok szinte mindenkit gyönyörűnek.
a kedvenc összhatásom evan rachel woodé, hihetetlen, milyen gyönyörű a hófehér bőrén a hófehér ruha (hihi, tudtam, hogy a posztban kritikát fog kapni, magyarországon a sápadtságot még mindig nem favorizálják, nyugatabbra meg majd' megőrülnek a hófehér bőrért).
tilda swinton az egyedüli, akit nem tudnék szépnek mondani, de nem is kell, ő így tökéletes, ahogy van, és imádom a ruháját is. komolyan, micsoda stílus.
@hallohallo: nem a sápadtsággal van gond, én is fehérbőr-párti vagyok, hanem azzal, hogy a ruha színe csak még sápadtabbá teszi. Phoebe Cates, Amy Adams is világos bőrűek...
Mindjárt jön egy kis frissítés...
@Virgogirl: virgogirl, nekem pont ez tetszik benne, biztos nem jól fejeztem ki magam.
és szerintem pont ez a lényege ennek az összeállításnak is :)
@Virgogirl: Köszönöm :) Már nagyon várom, mert a kép, amit láttam, satnya volt és pici :(
szia Virgo!

pasikat nem teszel fel?
tudom h nem annyira változatos mint az estélyi ruhák
de én kiváncsi lennék :-)
Szia Virgo!

Én csak 4-ig voltam fenn. A ruhákat én most nem kritizálom. Volt ami nagyon tetszett, volt ami kevésbé és uncsinnak találtam. Egy röpke mondat azért elhangzik tőlem - Penelope a vintage ruhával az egyik favorit. Legyen az mennyasszonyos akár. A vintage az a szívem csücske. :)

Egyébként nem lesz a "mi van a táskádban" játéknak eredeményhírdetése? Ezt csak úgy pofátlanul kérdezem, mint résztvevő! LOL :D
Nekem tetszik Natalie Portman és Anne Hathaway ruhája, Potman-ét fel is venném, Anne csillogó ruháját nem, mert nem nekem való, de neki jól áll.
Azon kívül tetszik Penélope, Marion Cotilard, Marisa Tomei, Kidman, SJParker és a műsorvezető hölgy kék ruhája.

A sellő formájú, alul széles ruhák nem tetszenek. Amy Adams borzalmasan néz ki, ő az aki öregszik és nem Portman.

Jessica Biel olyan, mint egy gésa.

Tilda Swinton számora ijesztő, akármit vesz fel, csak a fejét nézem és az nem szép.

@nyuszisz: :)Amy Adams-et nekem meg kell védenem, a nyakékét főleg elfogadnám, meg úgy mindenét(jó, abőre lehetne kicsit feszesebb, ha már feltétlen kell írni negatívumot). :)

Akitől ki vagyok akadva, az Lisa Rinna. Mi az ördögöt keres itt? Meg úgy egyáltalán? Megjelenik mindenhol, pedig nem is foglalkoztatják. Tavaly egy sorozat 1 részében szerepelt, vége van. Nehéz, de fogadja el, és nyisson vmi szalont. Szegény arca olyan, mintha több darabból rakták volna össze...

Tilda Swinton sem kedvencem, de a ruhája szép. Kitettek magukért a legtöbben, és Virgonak külön gratula a lájv közvetítésért. Én is reggel olvastam, csak időm nem volt már kommentálni:) szupi:D
@Krizzta: Lisa Rinna jelenleg valamelyik tévé tudósítójaként volt ott. A részekből összerakott arc meg... szarrá van plasztikázva, és már ő maga is bevallotta, hogy eléggé túlzásba esett.
@Virgogirl: okés, akor csak színészként nem foglalkoztatják. de akkor se álljon a kamera elé, csak mellé;-P
Nem vette fel valaki véletlenül az Oscar átadót? Én sajnos nem tudtam nézni. :(
@Enna: YouTube? Ott tutira vannak fenn részek.
@Enna: ha írsz egy emailt, talán tudok segíteni.
Hivatalos végeredményi hirdetek a kegszebb Oscar-ruhák ügyében :) Már ha ez az avítt hír érdekel ma még valakit:)
www.style.com/vogue/bestdressed/022409


süti beállítások módosítása