Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Ikons of the day: romkom csajok

2009.02.03. 11:32 - Virgogirl

Címkék: fotó divat ikon híresség

Drew Barrymore (és persze a többiek is) a He's Just Not That Into You című új film bemutatóján. A copf nagyon tetszik, a smink és a Lanvin ruha kevésbé (ez utóbbi szerintem kifejezetten előnytelen Barrymore-nak); és valahogy a hatvanas évek stílusa sem illik hozzá annyira.
Jennifer Anistont látva kicsit húzom a számat: csinos, fiatalos, elegáns, mégis inkább az unalmas és felejthető kategóriába tartozik nálam. Jó lenne valami igazán vagányat látni rajta időnként. pedig ez a Burberry nadrágkosztüm elég kellemes darab, szívesen látnám a szekrényemben.
Jennifer Connelly pont Aniston ellentétje: kitűnik ugyan a tömegből, de nekem túl "sok" ez a smaragdzöld ruha - Balmain, természetesen -, ráadásul nem is túl előnyös neki (ezeket a vállakat be kellene tiltani...) A szemöldöke pedig lehetne egy picit formásabb...
Scarlett Johanssontól viszont el vagyok ájulva. A ruhája - Oscar de la Renta - is nagyon tetszik (nem is tudom, miért), de ez a sima haj és a visszafogott smink - fantasztikusan állnak neki!
Ginnifer Goodwin szintén dicséretet érdemel, bár a ruhája lehetett volna hosszabb (eléggé nyárias az összeállítás szerintem egy ilyen bemutatóra...), ennek ellenére nagyon csinos. Különösen a színei tetszenek, a sötét hajához kitűnően illik ez a mély terrakottás narancssárga. A ruhája, a cipője és a táskája is Bottega Veneta.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr100919911

Trackbackek, pingbackek:

Pingback: Popular People » Blog Archive » Csecsebecse - Ikons of the Day: Romkom Csajok 2009.02.06. 10:25:51

[...]szerintem kifejezetten előnytelen Barrymore -nak); és valahogy a hatvanas … Read More Tags:[...]

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nekem Scarlett nem. túl lapos a haja. de a ruha jól áll rajta.
Aniston szerintem jó így, bár talán túl hivatalos és irodai.
Drew sehogyse tetszik. A rúzsa katasztrófa és a ruhában tehénnek tűnik.
Connelly szép, mint mindig. Ámbár a smarados miniruha erős túlzás, és ez a Balmain szandál még senkin sem állt jól. Viszont az izmos vádlikat díjazni kell ;)
A szemöldöke neki jól áll. :D
Legutobb Angelinan lathattunk ilyen hosszu szaru nadragot, csak nem tole vette az otletet Jen? :D
annyira unom mar Jen. A. oltozkodesi stilusat, persze letisztult es egyszeru... de unalmas. 10 eve ugyanugy oltozkodik.
Drew nem elonyos ez a ruha neki es a bore szine sem, tul sapadt.
Welcome, már hiányoltalak, Virgo. De gondolom mozgalmasak voltak az utóbbi napok...

Scarlettnak tetszik ez a barna haja, a ruhája is.

Barrymore-nak csak a ruhája ennyire előnytelen vagy kis husis lett?

A zöld ruhás nő - Connelly - nekem túl sok, sőt nem is nőies. Ez már az én szememnek is gebe, jó-jó izmos, de akkor is gebe és nem esztétikus.
Nőkön nadrág monnyon le. Főleg ha alkalmi megjelenésről van szó.
Scarlett gyönyörű, mint mindig.
Drew-nak jól áll szerintem a 60as évek, de akkor inkább a hippis dolgok, nem a klasszik :)
Jen szerintem ezzel a szerkóval nagyon erősnek és magabiztosnak akar tűnni, én meg is vettem azt hiszem. csak kicsit uncsi :P
a zöld ruhás Jen-nek meg ez a ruha egy nagyon furcsa alakot kölcsönöz, a színe szép, de a fazonja igen durva..
Scarlett meg szépen belegöngyölte magát egy függönybe, de még így is gyönyörű :)
@ufozsi: igen, a függöny nekem is eszembe jutott...
drew ruhája nekem bejön,csak nem rajta!a lófarok jó,de olyan fura,hogy az alja világos-ezt a hajfestést(vagy lenövést?)sosem értettem!a száját pedig miért kihúzófilccel festette be???
jen ruhája csini,de rohadt unalmas.....fel kéne rázni ezt a nőt!!!
a birodalmi lépegetős csaj smaragdzöldbe csillogva mit hitt?olyan,mint aki vállra gyúrt csak, és az a láncos-szado-mazo cipő....
scarlett gyönyörű,nagyon egybe van a feje!nálam egyértelműen barnán a legjobb!a nagymamitól elcsent függönyt is elnézem most rajta,mert annyira szép :)
Scarlett sztem szőküljön vissza, minden szempontból jobb neki az a hajszín, és a femme fatale-osabb smineket is jobban szeretem rajta.
Jennifer Connelly-nek sztem jól áll ez a szemöldök.
Drew-nak meg mitől sötétebb sokkal a haja a feje tetején? vagy csak a fényviszonyok miatt? de akkor is szerencsétlenül néz ki...
Drew: no comment - nem sikerült ez neki.

Jen - Hmmm... Tényleg uncsi picit, Csini, de már annyira megszokott. Várom a kiugrást (még mindig)

Jennifer C. - csak a szemöldöke tetszik. :D Nálam egyébként a kedvenc nők között van, de most nagyon gebésíti az egész cucc... Pedig, ha pasi lennék szerintem ájulásig bele esnék ebbe a nőcibe.

Scarlett - Szépséges. Van egy nagyon hasonló Mango ceruza selyem szoknyám (ősrégi és virágokba és színbe hasonló), húúúúú de jó lesz újra tavasszal!

Köszi Virgo, örülök, hogy itt vagy újra! :D
a helyesírási hibákért pedig elnézést! :D
Drew Barrymore-nak csúnya a lába meg a rúzsa.
Aniston-t sosem szerettem, unalmas.
Jennifer Conelly jó alakú, de nekem már vékony, és a ruhát mintha kinőtte volna:-) remélem a válltömés nem jön vissza a divatba, főleg nem ez az XXL-es...:D
Scarlett Johansson szép, csak a ruháján túl nagyok a virágok(nekem).
Drew Barrymore a nyomi tehén, a ruha szerintem szép! (Lisanne, szerintem felszedett... ő amúgy is hajlamos rá). Sminkje nekem bejön. Igen, a rúzs is. De főként a szemhéjtus.

Jenifer Aniston: nagyon nem, próbálkozik, de ez most annyira fals. És ez a rengeteg arany lánc... Jaaaaj. Mínusz pontok a köbön!!!

Jen Connely: Én sosem bírtam, és itt sem tetszik. Bár néhány filmben tetszett a játéka, de úgy privátban egyszerűen nem kedvelem. Szemöldöke botrányosan igénytelen. Mégha a natúrt is szeretei, egy csöppet tegye már rendbe, a férjemé gondozottabb! ;-)

Scarlett Johansson: túl nagy virágok, túl csöpögő ruha, túl nagymami díszabrosza. Haja legyen szőkébb. Nem áll neki rosszul ez, de kicsit szőkébben jobb. Sminkje tökéletes viszont.
@Ms Groutesque: igen, én is a szőke Scarlettre szavaznék.
és Connelly arca szép. más szemöldök nem állna jól neki.
Drewnak nem előnyös ez a ruha,és a sminkje sem tetszik.
Jen kosztümjét ide nekem:-D
Jennifer C nem tetszik...ezek a vállak meg a szandál, meg a csillogó ruha :-S
Scarlett ruhája tetszik, de a haja szőkén jobb
@Scala: a tehenezést kéretik mellőzni, a blog profilja nem az agrokultúra

Nekem egyik sem tetszik most:(
pedig Scarlett nagyon szép nő,de nekem is jobban tetszett szőkén(és nálam ez nagy szó mert magán okokból nem csípem a szőkéket,bocsi minden szőkétől aki nem vétett ellenem csak rosszak a tapasztalataim:D)
jennifer connely számomra annyira nem nőies...ebben a cuccban még durvább.
Aniston meg sosem tetszett nekem,nem tudom miért kiáltották ki hűdeszépnek..na mindegy ízlések és pofonok nyilván!
Drew meg igen elrontotta magát, pedig amúgy helyes lenne,de ez a rúzs,meg ez haj egyszerűen borzasztó!
Drew: édes, a rúzs nem bejövős. Jó lenne ez a cucc, csak a lábai szegénynek nem szépek hozzá.

Jenny A.: imádom, mindig olyan visszafogottan elegáns, csini, de tényleg jó lenne már vmi vagányat is látni rajta. :D:D

Jennifer C.: Elgondolkodtató ezzel a rögbijátékos-válltöméssel inkább bújjon el. :) A cipővel megdobhatnának ám... :)))) fúj-szemöldök... :P

Scarlett: 16-nak néz ki simán... Szép rajta ez a gönc. :) de ez a haj nem előnyös.

Azt már tudom ti hogy vagytok vele, de nekem Scarlett kisasszony szőkén jobban nézett ki, nekem, számomra, és szerintem..:) csak gondoltam elmondom...
www.imdb.com/media/rm2114030080/nm1045423
Volt ott még egy ötödik hölgy is. Szeintem az ő toalettje volt a legjobb.
A véleményemet már többen is leírták: Scarlet legyen szőke; Jennifer Connelly : ruha színe és mintája csodás, de legyen hosszabb. Jennifer A.: ide nekem az a nadrágkosztümöt, de rögvest :)
Drew-t alapvetően kedvelem, de ez a rúzs botrányos.
@Brüsszeli csipke: igen, Ginnifer Goodwin. Róla sajnos nem találtam rendes képet.
Sejtettem, igazán kár. Én is azért ezt linkeltem be, mert jobbat nemigen találtam
@Virgogirl: Nem is :)
Örülök, hogy itt vagy
Nagyon köszönöm. Fenntartom, hogy ő néz ki az egyik legjobban (a nadrágkosztüm viszi a pálmát, de nem a viselője miatt)
Ginnifer Goodwin toalettje csinos, de ő elég alaktalan...egy kis szálkásítás ráférne...
@Krizzta: na ugye! ;-)
És Drewra is... :-P
amikor megláttam Drew-t, azt hittem a hatalamsra hízott Tori Spelling (emlékszik valaki a BH 90210-re?)
egyébként szerencsétlenségére DB, nem az a szálkás, sovány alkat.
JA nekem tetszene, de egyáltalán nem illik a személyiségéhez (ahhoz, amit edig eröltetett) ez a nadrágkosztüm. talán valamiféle imidzs váltáson töri a fejét? majd meglátjuk.
a zöld csaj egy vicc, nagyon béna. nem is értem ki engedte kamera elé ebben a nevetséges flitteres pizsamában, váltöméssel súlyosbítva
anorexiás botsáska
sajnos most Scarlett sem hozta a legjobb formáját, első blikkre szinte fel sem ismertem
és az új csaj, túl rövid, túl gyűrött, túl 60-as évek, a haja túl kócos.
a nyakéke túl nagy. a smink viszont nagyon jó, de a feje olyan, mintha fél éjszaka sírt és alkoholizált volna
és még a szandál is kicsi rá, a pánt pedig bevág a lábszárába.

ja, a fekete körömlakk csak most tűnt fel
@mihaéla aka mici: a körömlakk nem sötétlila? (persze lehet csak a monitorom vicceskedik) :D
@Elanor09: igazad van. most, hogy jobban megnéztem inkább lilának tűnik
ja, és az előbb természetesen mici voltam.
több nevet is kipróbáltam, egyikkel sem vagyok annyira elégetett, mint a micivel voltam.
bocs, ha konfúz kicsit
basszus, tegnap este 6kor, félálomban jöttem rá, mit jelent a romkom... :D
Így vizsgákról visszatérve, képeket nézegetve, megakadt a Jennifer Connelly-s képen a szemem. A ruha szerintem is borzalmas azzal a vállal, de a cipője... A csodaszép. (Lehet, hogy csak nekem. :))
Szép nő, csak igen...az a szemöldök. Vastagságával nem lenne szerintem gond, természetes párti vagyok, de az orrnál lévő részek...azt azért lehetne ritkítani. XD


süti beállítások módosítása