Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Ikons of the day: nem-Michelle

2009.01.21. 13:10 - Virgogirl

Címkék: fotó divat ikon érdekesség

Ok, akkor nyugodt szívvel bevallhatom, máris sikerült megunnom az Obamák körüli felhajtást - annak ellenére, hogy biztos, hogy néhány napig, amíg tartanak a "mézeshetek", minden velük lesz tele. Természetesen továbbra is kíváncsi vagyok Michelle Obama öltözködésére, stílusára, de azért nem csak ők vannak a világon; úgyhogy itt egy "szupergyűjtemény" pár jól és pár kevésbé jól sikerült sztár-ruháról az elmúlt napokból.

Nagyon tetszik Amy Adams vadóc-gótikus külseje - sajnos, ő hajlamos arra, hogy túl biztosra, túl jókislányosra vegye a figurát, ezért most ez az összeállítás üdítő és különleges. A ruhája Louis Vuitton.


 

Kate Hudson egyszerűen rémisztő. Túlzó és rémisztő. Louis Vuitton ruhát visel egyébként.

Kate Winslettől egy kicsit többet vártam volna. Jó ez a ruha - bár egy hangyányit a felsőrésze egy szado-mazo cuccra emlékeztet -, de a sminknélküli arc, a lenőtt haj szerintem nem egy premierre való. Nem szeretem ezt a szót, de kicsit több glamourt is el tudtam volna viselni rajta.

 

Katie Holmes saját maga árnyéka - és ezen az Escada ruha sem segít (sőt, ilyen ruhákat inkább Angelina Jolie-n tudnék elképzelni).

Meryl Streep zászlós Malandrino ruhája vicces, hangsúlyos és bátor választás - nagyon tetszik, bár valószínűleg soha nem venném fel (egy más mintával biztosan helyet kapna a szekrényemben).

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr29893319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Abszolút Meryl a legjobb! :) Mellette a fiatal pipik se rúgnak labdába... :D

Katienek szörnyű öregnek tűnik az arca, nem?!
Katie úgy van fotózva az egész alakos képen, mintha babát várna. Kate Winslettel meg mi történt? A Golden Globe-on még szuperül nézett ki. Merylnek a haja nem tetszik. Valami rövidebb lehet, hogy jobban állna neki. (A Pradás filmben is szuperül állt neki a rövid....)
@cicómicó: az a pradás frizura valami álomszerű volt rajta, de nekem a mammamiás hosszú, hullámos is tetszett.
Igen, de azért 60 körül (mindjárt utánanézek pontosan hány éves is...) nekem annyira nem jön be a hosszú haj. Ezen a képen, meg olyan kócoska. :)
Meryl Idén júniusban lesz 60. (Jól tippeltem..) Mindazonáltal egyébként szépen öregszik, kellemes benyomást keltő jelenség...
Kate Hudson-nek az öve egészen remek, olyasmi, mint amit Penelope Cruz viselt a lila ruhájához az elmúlt hetekben valamikor (csak valaki ott is megjegyzete, hogy Japánban a kurtizánok hordták elől megkötve az obijukat....,), mindegy, nekem, akkor is nagyon tetszik.
Katie rémisztő; lefogyaszthatták a Miu-miu-s reklámhoz, de nem kellett volna tovább fogynia.
Meryl Streep pedig akármit (a mostanival én is úgy vagyok, mint te, Virgo) felvehet, akkor is örök helye van a kedvencek között :)
Imádom Meryl Streepet, de ez a ruha...őszintén szólva ritka szörnyű, de legalább vicces és valószínűleg Obama váltotta ki belőle :)

Kate Hudson és Amy Adam is állati jól fest ebben a LV-ban. Mindkét ruha tetszik..na ilyen sem volt még. Semmi kifogásolhatót nem látok egy LV kreálmányban :D

Katie Holmes és Kate Winslet..jobb lett volna otthon pihengetni.
@quika: Nekem Kate Hudson ruhája túl sok, minden van rajta, kristálydísz, öv, buggyos ujj... hacsak egyet levettek volna róla, sokkal jobban tetszene
Kate Hudson fejét és Amy Adams ruháját kellene egyberakni. mert egyiknek a ruhája nem jó, a másiknak takarítónős a haja...
Kate Winsletből meg minél többet látok, annál jellegtelenebb.
Amy feje nem tetszik, Kate Hudson túl sok.Kate Winslet ruhája nem olyan rossz, de egy sminket igazán feldobhatott volna. Katie nagyon gebe lett :-S Tegnap néztem meg a Mad Money-t , és a filmben tök kis helyeske:-) Merylt pedig én is imádom, akármit is visel:-)
Kate csinos, nagyon tetszik a cipője és szeritnem a ruha sem rossz, de a közeli képen olyan,mint az őz a reflektor fényénél.
nagyon franciásra akarta venni a figurát, laza haj, minimál smink, de ez most nem jött be.
pedig nagyon NAGYON elfogult vagyok, ha róla van szó

Meryl Streep, sajna nagyon öregesen néz ki, oké, tudom, hogy 60, de akkor is. a ruha fazonja, az a fura öv és ez a haj...de milyen jó lába van!! vagy csak a harisnya teszi?
Katie Holmes úgy néz ki, mint saját öreganyja :/
Borzalmas!!
Kate Hudson semmilyen, Kate Winslet pedig ezen a képen tényleg elég bénán fest.
Meryl Streep szerintem meg tök okés, hogy nem felvarrott arccal, természetes mosollyal, fialatalos ruhában vállalja magát.
első csaj,nagyon nem tetszik,olyan semmilyen,semmi plussz nincs benne!
Kate Hudson nagyon cuki,a ruhája pedig tök ötletes-a cipőjét imádom!!!!
Kate Winslett nagyon,de nagyon szép!!!annyira jó a ruci,tök jó a dekoltázsa!
Katie Holmes(mennyi Kati!) ruhája nagyon tetszik,tényleg vékony,de még magához képest szerintem jó.
Meryl pedig hatalmas arc,csónyácska ruhában,de atomreaktor kisugárzással!
:)
Amy Adams: valahogy nem bírom... És olyan krumpli, hogy egy kicsit kikerekedett, nem. Amúgy a ruha előnyös, és tetszik, pl. magamnak elképzeltem.

Hudson: rémes.
Winslet: nekem tetszik, én kivételesen nem lennék olyan szigorú, mint Virgo Bloggerina

Katie Holmes: tényleg Angelina Jolies a ruha, és a vékonyság, de a smink nagyon ott van!!! Éppen ezért (ismertek, vonzódom a beteges soványsághoz), nekem nagyon bejön Holmes! :-D

Meryl Streep: Túl merész, de poén. Mondjuk én őt nagyon szeretem. De ez most nem igazán... Anyósomnak van ilyen stílusa amúgy, őt simán el tudnám képzelni egy ilyenben, pl. farsangon. :-)
Katie Holmest talán Tom Cruise szívja ki, mármint energiailag
Amy Adams a kedvencem mostanában, Miss Hudson kicsit melléfogott, Winslet-től csak azért vagyok kiakadva, mert emlékszem még azokra a nyilatkozataira, hogy ő senki, és semmi kedvéért nem fog lefogyni, vagy fogyózni, vagy beállni a tucatszépségek közé, pedig egyre inkább arra tart...
Meryl Streep mint a jó bor
koimbra-nak igaza lehet, nem jó társaságban van Katie
Katie Holmes-szal mi lett? Az arca? Tom Cruise megfiatalodott, ő meg öregedett? Ez is a szcientológia eredménye?
@SikkDivatPárizs: simán el tudom képzelni, akkora nagy baromság, csupa téveszme, és életidegen előírás, amit az a baromállat, még komolyan is vesz.... :-(
Amy: tetszik, mindig megvan a maga "Bűbáj"-a, ezért imádom, kár, hogy meglátszik rajta az öregedés. :(
Kate H: Ő nagy kedvenc, de ez most tényleg nem sikerült valami jól.
Kate W: Nekem semmi bajom vele.
Katie: Na ő tényleg borzalmas. Betegesen sovány.
Meryl: Én nem vagyok annyira a hatása alatt, de elmosolyodtam, mikor megláttam ezt a képet róla. Tetszik. :)
Meryl annyira szimpatikus nő hogy eltekintek a cucctól ami nem jön be :D
Winslet,meg a lenőtt haj:( jaj nagyon nem,meg a ruhája sem jó
Katie tényleg öregnek néz ki.
Kate H ruhája nem tetszik, Amynek meg a feje olyan fáradt vagy nem is tudom,pedig amúgy csini lenne


süti beállítások módosítása