Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Rövidke, személyes

2009.01.07. 00:42 - Virgogirl

Kedves mindenki, bár tudom, hogy nem nagyon szoktam a magánéleti gondjaimról, kétségeimről fecsegni - egyszerűen nem illik a bloghoz :-) -, most mégis eljutottam egy olyan életszakaszba, amikor kénytelen vagyok ezt megtenni, mert ami a "hivatalos" életemben történik, sajnos kihatással van arra is, amit itt meg tudok vagy éppen nem tudok megvalósítani. Eléggé furcsa helyzetben vagyok, ami a munkahelyemet illeti, túl sok igazságtalansággal, bizonytalansággal és inkorrektséggel találkozom naponta, ez pedig egyszerre idegesít fel és keserít el. Folyamatosan rágódom, tépelődöm ezen (pedig tudom, hogy nem kellene), nem tudok rendesen koncentrálni, napok óta nem alszom, alig tudom összeszedni a gondolataimat, és persze, tartok a jövőtől, mert egyszerűen nem tudom, hogy két hét, vagy egy hónap múlva lesz-e még munkám, és meg fogunk-e tudni élni. Emellett persze ott van a munka, amit el kell végezni - és még azt se tudom, hogy van-e egyáltalán értelme.
Panaszkodásnak tűnik (egy kicsit talán az is), de inkább magyarázat arra, hogy a "nagy terveimből" miért láttok annyira keveset megvalósulni. Remélem, hogy ez változik, és azt is, hogy lesznek olyanok, akik kivárják ezt az időt :-)
Ha meg nem, akkor nyüszögtem egy kicsit a klaviatúrán... :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr28862676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Virgo,
sosem kell magyarázkodnod és ez egyáltalán nem panaszkodás, ha egy kicsit is könnyített a lelkeden, hogy megírtad nekünk, akkor már rég megérte. Ha rólad, a lelkiállapotodról, közérzetedről van szó, akkor az igenis komoly és foglalkozni kell vele.

Szerintem senki sem fog szólni, ha nem tudsz annyit és olyan szinten foglalkozni a bloggal, mint ahogyan azt szeretnéd. Ha az segít, hogy írsz, akkor tedd azt, ha az, hogy pihensz, gondolkodsz, kizárod a külvilágot, akkor pedig azt.
Mindenki azt szeretné, hogy te jól érezd magad és kiegyensúlyozott légy, nemde, mindenki? ;-)

Fel a fejjel és kitartás!!!
Szia Virgo,
már nem nagyon szoktam kommenetezni, de azért követem a blogot.
Sajnálom, hogy ilyen helyzetbe kerültél, de most ne a blog miatt aggódj! Az olvasók szerintem megértnek, ha meg nem, akkor toll a fülükbe!
Most a legfontosabb, hogy az alvás problémáidat orvosold.
Voltam hasonló szituban, ezért mondom,hogy az alvás rendkívül fontos, hogy az agyad egy kicsit ki tudjon kapcsolni, és ne csak a problémákon kattogjon. én egy homeopátiás szert szedtem, Sedatif PC, bármelyik gyógyszertárban kapható, de ha ez neked nem segítene, szerintem ne ijedj meg a hagyományos feszültségoldóktól se. Ezt a stresszt a szervezeted nem tudja egyedül leküzdeni, bárki, bármit is mond, nem szégyen ilyen esetben segítséget igénybe venni.
Remélem hamarosan pozitív fordulat lesz a helyzetben!
Pihenj, és foglalkozz azzal, ami a legfontosabb...a többi(ek) megvár(nak) :)
A munkahelyi stressz iszonyatos tud lenni, én is átéltem, megviselt nagyon. Amikor lapátra tettek, azt hittem itt a világvége, aztán egy sokkal jobb helyen sikerült elhelyezkedni. A munkahely okozta megpróbáltatások is fejlődésünkhöz tartoznak, kiívánom, hogy sikeresen vészeld át ezt az időszakot! (Az alvás tényleg nagyon fontos, egyetértek mihaélával, ne szégyelj feszültségoldót használni!!)
Virgo

Azt gondolom, hogy rengetegen járnak ide és akik olvasnak, azoknak nem a napi posztolás stb... a legfontosabb, hanem, hogy egy kiegyensúlyozott nőci irományait olvassák. Ezért csak magaddal foglalkozz egy ilyen esetben Virgo drága...

Én 4 éve éltem át egy leépítést, sőt nem is csak azt, hanem egy vállalat csődjét... Tudom, hogy akkor még nem volt válság, ami még jobban kétségbe ejthet...

Írj nekünk, ha jól esik "bármilyen" szitudról, ha nem akkor azt is megértjük és mi itt leszünk! :)
Virgo

mi várunk RÁD! :-)

Mindenkinek köszönöm. Nagyon jól esnek a szavaitok, nagyon meghatódtam :-) A tippeket pedig megfogadom. Köszönöm :-)
Szia!

Természetesen az olvasóid megvárnak, emiatt tényleg nem kell aggódnod ;-)
Én sajnos ha nem is ugyanolyan, de hasonló helyzetben vagyok: utálom a munkahelyemet, csúnyán becsaptak (fizetés ügyileg) szívesen váltanék, ami miatt mégsem teszem: a válság miatt, ha valahol leépíteni kezdenek az első, akit a legegyszerűbb elküldeni az a próbaidős :(
De itt most nem az én problémáimról van szó... azt tanácsolom, hogy próbálj kikapcsolni: jógával, tánccal vagy bármilyen mozgással (nekem az a tapasztalatom, hogy ezek nyugtatóan hatnak - rám legalábbis).
A munkahelyen meg mély levegő, egy kis séta az udvaron, netezés titokban...
Remélem, hamarosan megoldódik a problémád, rendbe jönnek a dolgok és annyi időt tudsz majd a blogodnak szentelni, amennyit csak szeretnél ;-)

Puszi
@The Strange: Netezés nyíltan :-D Ráadásul én még szeretem is, amit csinálok.
"jobb kint, mint bent"
ez jutott eszembe.
Nem akarom a többieket ismételni, tudod, hogy türelmesek vagyunk és simán várunk :)
minden jót! ;)
@Virgogirl: ez egyből két dolog, ami miatt irigyellek :-)
ami még eszembe jutott, tudom, hogy otthon dolgozol ( jól tudom?) én is, és egy időben észrevettem, hogy napokig nem hagyom el a lakást, na ez az agyamra is ment és elkezdtem kényszeríteni magamat, hogy, ha csak 20 percre is, de kimenjek a levegőre. pedig akkoriban az én életemben még igazán komoly stresszforrások sem voltak, csak a bezártság készített ki, szabályosan rémeket láttam, nem tudtam aludni, folyton rettegtem valami hülyeségtől

Muszáj ebbe is beleszólnom, annak ellenére, hogy csak pár napja írom a véleményemet, de a munkádat már egy ideje nézem, kedves Virgogirl.

Tudod szerintem Te is, hogy az élet nem egyszerű. Jövőbe vagy bizakodva vagy reménytelenül tekintünk. Írhatnám, hogy nem lesz semmi baj, vagy ne izgulj, de inkább azt szeretném, hogy légy erős és talpraesett. Addig élvezd a jelent, amíg van, s a jövőre csak készülj, de ne aggódj miatt.
Nem éri meg a stressz, az álmatlan éjszakák, hogy más területe az életednek megromoljon.

Fel a fejjel!
A többiek mindent elmondtak :)
Miattunk biztosan nem kell aggódnod: mi megvárunk.
Amúgy én is kerültem már olyan helyzetbe, hogy kénytelen voltam váltani (nem akartam volna, de nem volt mit tenni). Szóval ne aggódja, ha arra kerül sor (de én ezt kevéssé hiszem), hogy váltanod kell. Mindenben ott van valami más lehetősége.
(A Holt költők társasága c. filmben amúgy is az egyik kedvenc idézetem, hogy
" A válaszútnál én
Elindultam a járatlan mentén,
Csupán ezen múlott minden."
Segített már pár húzós helyzetben, amolyan mantraként)

Köszönöm szépen mindenkinek, tényleg. Ráadásul, ma kiderült pár dolog, beljebb vagyok egy kicsivel :-)
Hello,
Virgo, amint látod, mi rettent türeémesek leszünk.
Láttam a Nők c. filmet, nem annyira jó, és nem is olyan helyzetet tárgyal, mint ez, de van benne egy mondat:
"Ha nem tudod mit csinálj, akkor ne csinálj semmit."

Hozzátenném: én nem ez a típus vagyok, de el kell ismernem az ilyen egzisztenciális-munkahelyi nyűgöknél, nem rossz tanács!

A lényeg: mi nagyon szeretjük a Csecsebecsét, akkor is, ha hosszú szünetek vannak a postok között. Ölel, csókol:
Scala

Virgo! az előttem szólók leírtak már mindent,én csak annyit írnék(special theba-bölcsesség):
sose volt úgy még,hogy ne lett volna valahogy!mindig mindennek oka van,még ha valami kevésbé jó történik utólag lehet,hogy az is értelmet nyer(ami nem öl meg erősebbé tesz,ugye.... )szóval kitartás Neked!
én imádom a blogot,szóval ha kell várok :) :) :)
Sziasztok! Csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz! Kitartás Virgo és fel a fejjel! :-) Remélem hamarosan megoldódik a problémád! Én nagyon drukkolok Neked :-)
Továbbá:

Úgy szép az élet, ha néha kicsit fáj is. (: Meg kell élni ezt is, Virgo.
én is azt mondom, mint a többiek, te fontosabb vagy a blognál, csak nyugi, remélem megoldódnak a gondjaid :)


süti beállítások módosítása