Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Ikon extra: Penelope Cruz

2009.01.07. 00:07 - Virgogirl

Címkék: fotó divat ikon híresség

Drága olvasók, segítsetek nekem valami krtiziálnivalót találni Penelope Cruz megjelenésében. Nekem ugyanis nem megy :-D

közmegegyezéssel: 8/10

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr94862625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Icipicit fáradtnak tűnik, de a cipő-gyűrű összhang bámulatos.

Ez az ennyire sötét hajszín viszont öregíti.
Na, szerintetek mikor jelentik be, hogy szakítottak Bardemmal? Én áprilisre tippelek. ;-)

Nagyon spanyolos, karakteres, de szó, mai szó -cpedig egyik fő kedvencem a hölgy - elég öregnekk néz ki ezeken a képeken...
Nem is tudom. Szeretnék vitatkozni veled, de úúúúgyse tudnálak meggyőzni. Nekem nagyon tetsik, szerintem tökéletes néz ki (pedig tudod, hogy nem szeretem annyira)
@Virgogirl: Igen, tudom. Meg is leptél! :-)))
Nagyon kis helyes, most megnéztem még vagy háromszor, és erre jutottam!!! :-)
Jó éjt!
Én nagyon szeretem őt, legalábbis a filmeket, amiben szerepelt, magánéletét nem ismerem... bár a napokban az metróban láttam a Best v. Stroy (fene se tudja) egy cikkét a falon és láttam, hogy rossz szemmel néz rá az anyós vagy mi, mert mesztelenkedett az új filmjében és mit szólnak majd a nők a templomban. Hjujjj. :-D
na, segítek, Virgo. A dereka farönknek néz ki, a cipőben meggyűrődött a bőre. Azt hiszem, ennyi. ;)
hát...sztem előnytelen a ruha, ezekekkel a keresztbevágásokkal sztem úgy néz ki mint egy kötözött sonka, a cipő színe meg szerintem egyáltalán nem illik a ruhához. olyan mintha nem is lenne rajta cipő! sztem :)
tényleg kezdi behízni a derekát, nem is értem, nyilván törődik az alakjával, pont ezt a részt miért hanyagolja el?
Winoval kell, hogy egyet értsek: kötözött sonka jut nekem is az eszembe róla. A cipő színe és felső része isteni, csak ezeket a magasított talpakat tudnám feledni...
@gallianori: Osztom a véleményed. Nálam az első meglátásra a dereka tűnt fel, vagyis hogy a tél őt is kicsit ,,megviselte", de legalább tudjuk, hogy emberből van.
Másik meg amit második rálátásra láttam, a cipő. Gyűrődött lábfejbőr. Ő a szűket szereti, Victoriáékkal szemben. :)

De a ruhája nagyon csinos. És a haja is jól illik hozzá, és lehet hogy más színű cipőt választottam volna, de így is jó.
Nekem is a cipő színével van bajom.
Egy ideje elhanyagolja magát deréktájékon, tény. A cipő ha nagyobb, akkor meg kilép belőle, talán... Úgyhogy én nem lennék ennyire szigorú ebben a kérdésben. ;-)
Próbálok keresni másik képet, mert szerintem csak a háttér miatt tűnik nagynak deréktájon.
Előrefelé hurkázódik, nincs mese, az hájacska. Kicsi, de van neki. ;-)
@Scala: mennyire szeretnének annyira hurkásak lenni, mint Cruz...
@Virgogirl: Én nagyon szeretnék ilyen hájat! :D

Nekem tetszik. Kis hibákat még neki se rónék fel. A cipőknél a szűk lábfej rész általános mostanság. A ruha szerintem csini! :) Haj laza és a smink is illik a latinos külsőhöz! :)
én nagyon szeretem penelope-t,nálam sajnos azonban mégsem tökéletes minden...nem tetszik a ruha teteje és alja azokkal a tollakkal/szőrökkel? és ahogy a lábujjai abban az egyébként gyönyörű cipőben állak,az már nekem fáj!
de az arca még mindig nagyon szép!
Kicsi hájacska ide vagy oda, ez a Nő mindig gyönyörű:-) És nem mellékesen, jó színésznő is:-) Úgyhogy nálam is 10/10 :-))
mi az a dudor a szeme alatt? :))))
amúgy nem kritizálni akartam. Teljesen rendben van. Nem szeretem az aszimmetriát, de ez most tetszik.
Az a dudor mindig is megvolt neki, csak néha jobban lesminkelik! ;-)
szerintem is nagyon szép!nem tudok kifogásolni semmit:)


süti beállítások módosítása