Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Ikon of the day: Katy Perry

2009.01.03. 14:06 - Virgogirl

Címkék: fotó divat ikon híresség hit&miss

Egyre jobban kedvelem Katy Perryt - merész és játékos, kicsit furák a ruhái, de összességében mindig jól van összerakva, minden furaságával együtt harmonikus a megjelenése. Az új frizurája is tetszik (és a második képen szerintem borzasztóan hasonlít Marion Cotillard-ra).

Lindsay Lohan viszont nem nyerte el a tetszésemet: bár a ruha önmagában jó, de a kivágás túl mély, és Lohan arca, sminkje, haja is valami fura kórságról tanúskodik (és itt nem csak egy rosszul sikerült fotóra gondolok). Sokkal többet is ki lehetett volna hozni belőle...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr15855144

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Katyben imádom, hogy mindig mosolyog :-)) Ezt a ruhát máson lehet, hogy közönségesnek tartanám, de Katyn dögös:-D Kicsit tényleg Marionos a 2. képen:-)

Lindsay most nagyon nem...a ruhája mint egy kinyúlt trikó :-S Kicsit lelakott az összahatás... azért a cipőjét elfogadnám:-)
katie-nek lényegesen jobb a haja és sminkje is tetszik,a hasonlóság marion-nal hihetetlen!de a mintás harisnya és a hatalmas kereszt nálam egyértelműen a divat elleni főbűnők egyike!a cipője legalább rendben van.
lindsay kórsága szerintem az,hogy valamivel nagyon be van nyomva:S...a ruhában meg lógósnak néznek ki a mellei!még csak huszon-egynéhány éves és úgy néz ki,mint egy negyvenes lepukkant alkesz,kár érte.
@theba: teljesen egyetértek! Teljesen. :-)))
Katy nagyon helyes ebben a szettben, bár az a harisnya már kicsit túlzás, a sima fekete szerintem szebb lett volna :)
Éljen a fetish! :D
pics.hollywoodrag.com/uploads2/scar_dita2.jpg

Lindsay szegény nagyon szarul néz ki :(
Marion Cotillardnak szerintem szebb arcvonásai vannak, engem Perry még azon a képen sem rá, hanem Courtney Cox_Arquette-re emlékeztet. ;-)
Hát Lindsay elég nyeszlet. Tudom, nem őt, hanem a ruháját kellene jellemezni, de egy kis mellékmondatot megengedek magamnak. :) Eldönthetné már végre, hogy 70 vagy 50 kg akar-e lenni. Kicsit teltebben jobban állna neki ez a ruha.

Combja még így is elég vastag, vagyis előnyösebb lett volna valami nem trikó hatású, kicsit hosszabb ,,koktélruha".
@Michiyo: szerintem egyáltalán nem vastag a combja - jó, persze, mihez képest, van akinek az tetszik, hogy átfér egy teljes karaván valaki combjai között. Szerintem nem a ruha hosszával van baj (ő szinte mindig minit hord), hanem a dekoltázzsal, ehhez egyszerűen csúnyák a mellei.
@Virgogirl: Igazad van, elég csúnya a dekoldázsa, de csak mert megint hipp-hopp fogyott vagy 20 kilót és lógnak a mellei.
De egyébként is...nekem maga a ruha dekoltázsa se tetszik... Érdekes na. :)
A comb kérdésben meg nem egyezik a vélményünk, de ez van. :) (Csak megjegyezném, hogy nagyon jó ez a ..blog".;))
@Michiyo: most kötekedőnek tűnök, pedig nem. :-) Egy húsz kilós fogyás nem így néz ki. Meg ha LL húsz kilóval nehezebb lett volna bármikor is, akkor széttépte volna a bulvársajtó (Jennifer Love Hewitt kb 8 kilós fogyása hetekig volt téma az Államokban, meg az is, hogy Eva Longoria ötöt hízott).
Egyébként még jó, hogy nem egyezik a véleményünk, nem lenne jó, ha mindenkinek ugyanaz az egy dolog tetszene, és nem lehetne választani...
@Michiyo: én egyet értek veled, LL kövérebb volt, mostanában gebeszti magát, de adottságilag (lásd combja) nem lesz soha egy Agíness Deyn.
A mellei meg lógnak, egyetértek. Ez a ruha sztem senkinek nem állna jól ott felül, és én nem mutogatnám a combjaimat ennyire LL helyében! :-)))
@Virgogirl: Nem voltál kötekedő, ne aggódj. ;)
Azért túloztam azzal a 20 kg-val, de szerintem több ment le róle mint 8 kg.
Jenniferrel azért foglalkoztak többet, mert ő ,,alapállapotban" nem volt olyan ,,dundi", mint LL, s így rajta meglátszik az az állítólag 5 kg, ami szerintem azért több olyan 1-2 kg-val.
Katy nagyon dögös, de sztem is egy ilyen ruhához sik már a mintás harisnya..Lindsaynak nagyon leélt feje van, a ruha se jó, és hova lóg a melle ennyi idősen,miért nem vesz fel akkor melltartót?:(


süti beállítások módosítása