Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Az év legrosszabbul öltözött sztárjai

2008.12.29. 15:43 - Virgogirl

Címkék: fotó szavazás divat ikon híresség

Az igen kedvelt Ikon of the day "rovat" legkevesebb pontot kapott hírességei - saját válogatás -, vagyis, akik a legborzasztóbban néztek ki az elmúlt tizenkét hónap egyik-másik napján. (biztos volt más/ennél rosszabb, ám mivel ezek azok a képek, amelyek nálam már egyszer szerepeltek, azok kimaradtak... bár szerintem ezt is éppen elég végignézni).

Joss Stone - Barbie-ruhában, de viselhető cipővel.
Lily Allen - a gótikus parasztlányka.
Kim Cattrall - túl sok a strassz, túl kevés az anyag...
Mary-Kate Olsen - a nagy egóhoz nem kötelező (sőt!) a nagy ruha.
Thalia - erre a nadrágra nem nagyon találok szavakat.
Bai Ling - egyébként bírom, de itt túl paradicsommadár.
Lily Allen - legalább a haja harmonizál a ruha alapszíneivel...
Tera Patrick - jó, jó, felnőttfilmekben szerepel, de azért mégis...
Ashanti - jaj, jaj, jaj, jaj, jaj, jaj, jaj...
Jodie Marsh - már akkor fáj, ha ránézek, valószínűleg viselni se lehetett jobb
Mischa Barton - igaz, neki volt néhány mellényúlása, de ez az összeállítás mindent visz

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr93847038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jodie Marsh fel sem öltözött, mit keres a listán?:D
Visszatérő gondom, hogy egyik másik hírességről azt sem tudom kicsoda... Jodie Marsh, Tera Patrick.. Kik ezek? Nem lehetne esetleg feltüntetni, hogy kik is ők??? Köszi
Nehéz választanom, mert a legtöbb borzasztó! :D
@koimbra: ok, Tera Patrick is csak úgy kiugrott az ágyból ;-)

@cicómicó: Jodie Marsh brit "modell", Tera meg pornószínésznő (jó kis kifejezés)

www.imdb.com/name/nm1535257/

www.imdb.com/name/nm0665927/

Köszi a tájékoztatást. Pornósokkal miért foglalkozol? Nyilvánvaló, hogy ők mindig közönségesen öltöznek. Ennek ismeretében teljesen hozzáillő a ruha.
cicómicó, a felnőtt filmekben szerepel azért elég egyértelmű, a nagy csöcsűről pedig ne mond, hogy nem egy Playmate jutott eszedbe!
Én sem ismerem őket, de egy szemvillanás alatt tudom hova tenni.

Szóval Kim Catrallra szavaztam, mert nála nem csak kár, de hatalmas csalódást keltő volt az a közönséges ruha.
A hölgy ugyanis ízlésesen felöltözve roppant szimpatikus, és csinos. Már láttam a filmet is, úgyhogy van viszonyítási alapom.
Szóval, nekem nagyon tetszett Smantha a moziban, igazából őt bírtam a legjobban. Egyszerűen mert a figura harmóniára törekszik önmagával, és emelett önzetlen, a maga nyűgjeit nem előtérbe toló.
A képen látható szerelés pedig a szexvámpír, erkölcstelen Samathara utal, ami minden szempontból káros.

***************************************************************
SPOILER:
Én annyira cukinak találom, ahogyan a nyaralóhelyen a három napja csak alvó Carriebe próbálja visszahozni az életet, elsőként azzal, hogy megeteti. Emlékeztek arra a jelenetre? Számomra a legjobb a filmben.
*******************************************************************
szexvámpír??? hehe.

Azért a filmbeli öltözék nem feltétlenül összehasonlítási alap, ott hatalmas stáb válogat nekik.

Egyébként szia Scala!!!! A recept jó volt, csak a megvalósítás kevésbé ;-)
@Virgogirl: Szia Baby,
Először is, már a naptáradhoz is írtam, ha a vendégeknek ízlett, ne legyen bűntudatod! Egy percig se! :-D

Ez a Jemma meglepően decens a linkelt képeken! :-DDD

/visszatérve: az enyémből még mindig van, pedig már cicák is kaptak a gombócokból... Tesóm szerint osztogatnunk kellene a Baláha Lujza téren; és mivel már volt a Nemzet Fenyőfája, ez legyen a Nemzet Töltöttkáposztája! :-)/

@Scala: miért vagy ilyen sárga??? Egyébként kedvesem ma fogja elpusztítani az utolsó gombócokat (éjjel 1-ig gyártottam őket...).
Scala! Bocsi, a pornósok világában nem vagyok járatos. így a sok közönséges nő közül nem jött át, éppen melyik a pornós.
Épp tegnap néztem meg a Szex és New York filmet (karácsonyra megkaptam:) Érdekes, újra megnézve jobban tetszett, mind előszörre a moziban.
Ebben az összeállításban Kim Catrall rucija szerintem annyira nem gáz, irigylésreméltóan jól néz ki, még ezt a vadítóan dögös ruhát is elbírja.
@cicómicó: össze ne kapjatok a pornós csajokon már :-D
cicómicó, rendben! ;-)

Virgo, Te is egy vérbeli éjjeli főzőcskéző vagy, akkor? Én abszolú, már hosszú évek óta. Jobb az ihlet, ha sötét van kint, és kevésbé kapkodok. :-D

Amúgy szerintetek hány napig áll el? Hűtve, de nem mélyhűtve? :-)

@Virgogirl: Dehogyis,nem áll szándékomban:) Azt megkérdezhetem, hogy magyar "hírességek" közül nem szoktál szemezgetni?
@cicómicó: erre én is tudok válaszolni, az az ars poetica, hogy nagyon hahaha stílusban hozzák magukat honi celebjeink, és valószínűbb a jogi kellemetlenkedés is, mint pl. Lily Allennél. :-DDD
istenem cicomico, jajistenem... van a gepeden google? tudod rakattintasz az E beture, vagy amit hasznalsz mikor megnyitod a freemail fiokodat, es ahova a freemailt irod be, oda beirod h google.co.hu pl. Oda beirod a nevuket es elolvasod mit csinalnak. Es megszabaditod a vilagot az okoskodo kerdeseidtol. Ja es nezzel neha pornot, jottesz, hidd el.
@rexter: ne haragudj, de amíg én szívesen válaszolok, addig nincs baj. Nem kell másokat kioktatni, teljesen felesleges. Tényleg. (ja, és az állandó pornónézés elidegeníthet és csökkenti a tolerancia-szintet, de ezt gondolom, tapasztalod a saját bőrödön is ;-)
@rexter: ne bántsd, én is sokszor lusta vagyok keresni, az olyan magányos dolog; itt meg közösségépítő jellege van a kommunikációnak.
Én is oly hálás vagyok Virgonak, amikor felhomályosít erről-arról.
Bár, amióta megnőtt a látogatószám, önkorlátoztam. :-D
@rexter: Én meg azt csípem amikor valaki idekukkant és máris belerúg valakibe, akit mellesleg nem is ismer! Nem akarok bántód írni, mert feltételezem vagy annyira intelligens, hogy így is érted mire célzok/célzunk!

Páááá
@Scala: hát, akkor főzök, amikor időm van, de mindent szívesebben csinálok éjjel. Csönd van meg nyugalom. Két hétig is eláll sztem.

Egyébként kérdezhetsz nyugodtan, igyekszem mindig mindenre válaszolni (de ezt sztem tudod)

@cicómicó: egyrészt mert nehezebb róluk jó képet találni, másrészt meg tényleg nem akarok jogi bonyodalmakat (plusz, kapnak ők úgyis épp elég publicitást, teljesen feleslegesen, nem kell még egy....)
Szegény Rextert elkapta a csajkommandó... Ne bántsuk már (és ezt saját magamra is vonatkoztatom)
Mindenkinek köszönöm, aki kiállt mellettem. (Munka mellett nincs időm mindenfélére keresgélni, örülök, ha lazításképp erre az oldalra tudok pillantani.) Úgy gondolom a Rexter féle szuperintelligens hozzászólás önmagáért beszélt számotokra is. Nem megszokott az efféle megnyilvánulás ezen az oldalon.
Mischa ruháját imádom:-) Bocsiii :-)
Én is imádom Mischa ruháját és a bokacsizmáját is ( olyanom van lalalalaaaaaaaa) csak nem együtt.... :)
Mary-Kate Olsen-re szavaztam én is :)
Az a ruha önmagában is furán néz ki, és hozzá ráadásul egyáltalán nem illik. És azok a kiegészítők... Félökölnyi gyűrűk, ronda, széles, fekete fejpánt...

Meggugliztam: 22 éves a csaj.
Speciel 42-nek mondtam volna.
Szóval az összkép miatt mindent visz.
Szerintem.

@SweetCandy: én egyrészt egy picit unom már ezeket a Hervé Léger ruhákat, másrészt Mischának nagyon nem áll jól. De te viheted nyugodtan. :-)
Én is unom, én is unom! :-)
Üdv mindenkinek!
MKO nálam is vitte a pálmát; igaz, ezt az összeállítást már korábban megalapozta pár "kevésbé sikerült" összeállítással, szóval nem ért "annyira" váratlanul.
Köszi Virgogirl:-))) Zsani, Rád pedig nagyon irigy vagyok :-P :-))
Tényleg egyik borzasztóbb, mint a másik, de azért szerintem Joss Stone pantonskálás cucca messze kimagaslik a mezőnyből, és bár Lilly Allen rózsaszín ruhája borzalmasan áll rajta, a levágott fejű Bambi minta hozzáadott valamit a világhoz. :)
Annyira egyértelmű, hogy Mary-Kate :D
szerintem Joss Stone ruhája egész helyes, és jól is áll rajta, nem úgy mint pl az Ashantin feszülő bőrnadrág-izé :))
Mary-Kate ezzel a szerkóval tényleg szörnyűt alkotott, azzal a fura fejpánttal brrr....:D mégis Lilly Allenre szavaztam, mert hát ő egész évben szinte minden képen kritikán aluli volt :D
sztem Joss Stone és Mischa ruhája nem rossz, csak nekik nem annyira előnyös.
Ashanti-ra szavaztam, de sokat kellett gondolkodnom közte, és Jodie Marsh között :D


süti beállítások módosítása