Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Fehérneműk valószerűtlen testre

2008.11.20. 21:32 - Virgogirl

Címkék: fotó híresség fehérnemű

Katie Price az, aki mindig meg tud lepni (nem a legjobb értelemben). Viszont nagyon jó üzletasszony, most éppen a nevével fémjelzett fehérneműkkel jelentkezett. Biztos nagyon kedves, szexis, kényelmes darabok vannak a kollekcióban, rengeteg méretben, de ezt a testet elnézve, szerintem elég kevés ember veheti meg.

(egyébként szerintem irigylésre méltó az alakja - igaz, szült három gyereket, és szét van műtve -, bár én ilyen melleket nem bírnék elviselni magamon)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr2780250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lapos a feneke és nincs dereka. Én egyáltalán nem irigylem az alakját.
De hogy jó üzletasszony, az tény
Épp ezt akartam mondani, amit csipke! :-D

Szerintem is rossz az említett helyeken. Ne irígylem.
Aránytalan a teste és ebben közrejátszik az óriás mell is. :S
Én a felkarját, meg esetleg a combját azért elfogadnám, de persze Kunigundásítva, hogy színben és méretben ne üssön el a többi testrészemtől. :P

(Egyébként én sem irigylem a testét. Még a felkarját és a combját sem.)
A felkarja szép, de sztem csak három hét torna kérdése a dolog.

Ugyanis én is éppen ilyet csinálok magamnak! ;-) Félúton, jelenleg...
Scala, lehet, hogy te nem irigyled bizonyos testrészeit, de biztosan van aki igen...

Nekem meg alapból ilyen a felkarom és akkor...... :-p
;-)
Szóval talán a combját kérném... :-D
csipkével értek egyet, no derék...nálam megbukott a nő...
Scala, én a rajzbakon erősítek egy ideje.
A melléből át kellene csoportosítani egy kis "anyagot" popsira és máris arányosabb lenne :) A dereka nem tudom, h alkatilag ilyen, vagy a hasragyúrástól, mindenesetre pocija nincs és azt is értem, hogy Virgo szerint miért irigylésre méltó.
A hasát én is irigylem! Az én mumusom a babaháj! :(
Frances, sztem gyúr hasra nagyon rendszeresen és diétázik, jó a hasa, de nem szép, pont a derék hiánya miatt.

Béres Alexandrával három hét alatt csináltam magamnak, no nem ilyet, de nagyon kis szimpatikus, 36-os méretű, hasat derekat.
BA: Új kihívás, de muszáj a derékfeladatokat is végignyomni a kieg. edzésprogramból
+
egyszer hetente úszás.

Sport nélkül nekem sosem ment a formálódás...
Amúgy két-gárom hét után indul be a legjobban a dolog, már sokkal kevesebb és egészségesebb kaját is kíván olyankor az ember.
A gyilkos koplalás viszont hülyeség sztem, mert nem marad erő tornára.

Amúgy BA a koplalós részt teszi a legelejére, biztos valami gyomorösszeszűkítő célja lehet. Én nem csináltam még az ő diétáját... Valaki?
És bevált?

A Norbi Update egyy nagy sz*r viszont szerintem, én 10 nap alatt másfél kg-t híztam, úgyhogy leálltam. :-D

Én csak azért írtam, mert hallottam, hogy sok hasgyakorlattól kiszélesedik és elnőietlenedik (huhh:D) a derék, mert olyan egybeizmos lesz. És ezt sztem sok sztárnál lehet látni, de lehet, hogy tényleg csak alkati, nem tudom eldönteni.

(Én úgy vagyok az alakformálással, hogy belevágok ezerrel, aztán megunom, de kb azután kezd jelentkezni a korábbi munka hatása, ezen fellelkesülök megint, elkezdem újra, de a lustulás eredménye meg pont akkor kezd meglátszani, mikor újra hajtok. Szóval a rendszeresség tényleg nagyon fontos.)
Teljesen igazad van! Azért nem is jó, ha nők ilyen kockahasat akarnak! Pont olyan lesz, mint amit írtál!

Viszont valamit a rubensi formák, és Madonna stílű túlhajtás között vannak fokozatok.
Pl.Salma Hayek Az utolsó gyémántrablásban, vagy Eva Longoria a DH első évadában. :-)))
Én még sosem diétáztam, időnként tornázni szoktam, plusz táncikálni, sokat, de sajnos ebben is ciklikusság jellemez, mint sok mindenben. Bár biztos ennek is eljön az ideje, mert bár most még 175/54 vagyok, de egy idő után az alkati adottság kevés. Emlékszem, a tesi gimiben nem volt olyan nagy szám, de rendszeres volt és egyetemen idővel rám is jött olyan 2 kg.
Hú, nagyon jó alakod van, ne viccelj! Ilyen számokkal! :-)))

Én sokat diétáztam már, de nekem azért is kell, mert az össze-vissza evéstől ekcémás és túlérzékeny lesz az arcbőröm.
Egyetem alatt én MINDEN vizsgaidőszakban híztam, kivéve a végén talán.
Jaj, rengeteget tudnék mesélni az egyetemi testkép kálváriámról. :-D
Úgyhogy bele se kezdek.
Én nem is szeretem a fekvős hasgyakorlatokat. Tánctanárnőm is mindig azt mondta, hogy állva jobb hasat formálni, a lényeg pedig a prés-nyújtás-prés-nyújtás.

Szerintem is a finoman megformált, nőies, de karcsú alak a nyerő a túlzásokkal szemben. Persze a lelki egészség miatt figyelembe kell venni a saját adottságainkat, határainkat, mert Jordan is gyúrhatna akármennyit popóra, sosem lenne nőiesen gömbölyded hátsója.
Az a szép, anőisesen gömbölyded? :-)
Én sosem tudom eldönteni, hogy a BA féle fenék vagy a Rubint Réka fenék a nyerő. Nekem az már kicsit sok, az a fajta gömbölydedség.

Szóval a magaméről sem tudom soha, mi is a helyzet vele... de akkor megnyugodtam. ;-)
Nem olyan, mint Jordané! :-D
Én vizsgaidőszakban inkább fogyni szoktam, meg egy kissé elhanyagolom magam, utána mindig extra kényeztetés kell :) A számok csak számok, de a tükör! :D Engem érdekel, ha mégis mesélnél: :))

Fenékügyben most nem is tudom, kit nevezzek meg, mint számomra ideált. A két hölgyé sem lebeg most a szemem előtt... De majd megnézem vmikor:)
Oké nézd meg légyszi, és akkor mesélek! ;-)
De pl. Strangenél most van Jolie feneke, nem tetszik. :-(
A néni rémisztő, mint egy női pankrátor. De tényleg, ha lenne dereka meg a melléből kicsi lecsúszna fenékre, csini lenne.
A lábai kifejezetten bejönnek... kivéve azt a rémes cipőt :S

Scala, milyen Béres A. tornát csináltál, amivel 3 hét alatt lapos hasad lett? Oda nekem sem ártana gyúrni.
Van ugyan otthon, Rubint Réka edzéskártyám, de mivel olyan lusta vagyok mint egy viziló, eddig még nem sikerült túl nagy eredmény.
Egyébként az update nekem nem volt rossz, az 1es kódos cuccot csináltam vagy egy hónapig nulla mozgással és lement 4 kiló, pedig nyomattam rendesen az update pudingot :) Csak sajna pár hét alatt vissza is kúszott mind.

A candida diéta jobban bevált, azzal 1hónap alatt 7 kilót fogytam, szintén nulla mozgás (1 hétig csináltam úgy ahogy a Réka tornát). De lehet, hogy sokat segített, hogy útifűmag őrleményes étrendkiegészítőt ittam.
És már vagy 1 hónapja megint nyomatom az édességet, és nem jöttek még vissza a kilók.
Ha újra erőt tudok magamon venni folytatom, mert még így is van felesleg 180/70
Nyissak egy külön életmód rovatot? :-D
Huu most egész fellelkesültem...jövő héttől nekiállok tornázni:-D Köszi lányok! :-) Virgo jó ötlet az életmód rovat:-)
Ilyen magas vagy Faith_Gunn? Mik nem derülnek itt ki!
Béres Alexandra Új kihívás, asszem 2006-os.

Megvan a 2007-es Egyensúlyban önmagaddal is. Az akrobatikusabb. Most kezdem azt is beiktatni.
Nekem Rubinr Rékától a dvd-k voltak meg, csak a hangját nem bírtam, úgyhogy más zenére nyomtam, amikor már megtanultam.
Az nagyon szép lábt csinál szerintem, de hasra pl. nem elég.
A kártyákat nem ismerem! ;-)

Virgo! Igen!!!! Nagyon jó lenne. :-)))

Bizots forrásból tudom, hogy nem Jolie-é a fenék, hanem a testdublőrévé.

Ha szeretnétek életmód rovatot, akkor plz mindenki írjon egy e-mailt, hogy mi mindent szeretnétek benne látni. Vannak elképzeléseim, de attól még nyomathatjátok, hogy miről olvasnátok szívesen. :-)
Okay Virgo!

Én mindenképpen írok. Éjszakára megyek dolgozni, úgyhogy bele fog férni a 8 órába az agyalás! ;)
Okééééé! Lehet ma már nem jut rá időm, de észben tartom! :-)))
Scala kérhetnék szépen méregtelenítős praktikákat? :-)
Nem felejtettelek el, Candy drága, vasárnapig küldöm! Rajta van a listámon!
Csak minden mással foglalkozom, lehet jobb lenne, ha nem lennél a listámon! :-D

Na hari, pótlás vasárnapig! :-)
Jajj köszi, aranyos vagy, h nem felejtettél el:-) De én elfelejtettem, és most ugrott be...:S :-D Lehet el kellene kezdenem Cavintont szedni :P Azért annyira nem sürgős, nem türelmetlenkedem:-))
Jaja, én ilyen létra lány vagyok :)
Rubint Réka hangja tényleg nagyon irritáló, ezért jók a kártyák :D De most megrendeltem a BA DVDt, majd jól kipróbálom.
Az életmód rovatot én is támogatom!!
Candy, méregtelenítésben ajánlani tudom a búzafűlevet, meg az útifűmag őrleményt.
Csak nem jó egyszerre használni a kettőt, mert szerintem a búzafűlé visszafogja az útifüvet.
Úifűmagos terméket én a Colon Cleanser-t használtam, az a lényege, hogy össszekevered folyadékkal, és gyorsan megiszod, amíg fel nem dagad.
Ez a bélrendszerben többszörösére dagad, és lepucolja a bélfalra évek-évtizedek alatt rakódott "szemetet".
A búzafűlé, meg mivel méregtelenítő, anyhén hajt, szóval az őrlemény nem tudja végezni a dolgát. Viszont nem csak a beleket meg a vért tisztítja, hanem a sejtek színtjén takarít.
Én még szedem a ColonC-t, aztán amikor azzal végeztem, elkezdem a búzafüvet. Így az sokkal hatékonyabb lesz, mert már egy barátságosabb környezet fogadja :)
Info még:
www.vegetarianus.hu/ujsagok/veghirl/23/buzafu.html
Hello,
Örülök, hogy rendeltél BA dvd-t. Lassúbb, nyugodtabb, mint RR. Inkább erősítésre megy rá.
Én most el is hagytam RR-t, és csak BAzom. De így olyan hm. combosabb, sonkásabb lettem, azt figyeltem meg az elmúlt két hét után.
Úgyhogy megállapíthatom, a legjobb az volt, amikor RR & BA is csináltam, kvázi váltogatva.
Most ráállok a BA Egyensúlyban önmagaddalra, két hétig ezt váltogatom az Új kihívással, meglátjuk, remélem nem kell visszatérnem RR-hoz, már untam nagyon, amikor abbahagytam. :-)
Igen, az erősítés közben kell egy kis ugra-bugra, hogy vékonyodj is :)
Faith_Gunn köszi a tippeket! Rákeresek a ColonC-re:-)
Igen, meg BA nekem túlságosan nagydarab. Izmos, de nem az a törékeny, ami az én ideálom.
És RR is túlgyúrta magát karban, szerintem... :-(
Nekem az az oldal most valamiért nem tölt, de itt a hivatalos oldal, én tőlük rendeltem:

www.coloncleanser.hu/

Elég drágának tűnhet, de sokkal ólcsóbb mint a colonix, vagy akár a sima gyógyszertári útifűmag.
Az ízesítettek nem tudom milyenek, azokat nem mertem kipróbálni, hallottam, hogy anélkül sem egy kellemes fincsi cucc. Szóval a natúrt vettem, és vizzel meg grapefruitlével keverem. Próbáltam naranccsal is, de a grapefruittól szerintem tényleg teljesen elmegy az íze, és olyan mintha nagyon rostos levet innál... mintha :D
Napi 2-3szor 1 kanállal szedek. 1 doboz olyan 1 hónapra elég, és érdemes először egy 3 hónapos kúrát tartani.

Scala, szerintem mindkét nő elég benga, nekem nem ez az esetem, kifejezetten nem tetszenek az izmos nők. Az én ízlésemnek már Madonna is sok :)
Scarlet Johansson az ideálom...
Egy nő legyen vékony - legyen dereka! - , de ahol kell legyen rajta hús :D
Köszi, megnézem:-)
Egy haverom a Colonixet csinálta, nagyon esküszik rá. ;-)
Először én is azt akartam - bármit írsz be a googleba tisztítókúrával kapcsolatban, tuti az lesz az első találat -, csak a libris fizetésem sajna nem volt elég arra a cuccra, de ennek is szinte ugyanaz az összetétele, csak tea meg parazitaírtó nélkül. Így emellett döntöttem :)
Ha rám szakad az otp, majd azt is letesztelem :D
Hát igen... a Colonix ára kicsit húzós :S
De megéri? Vajon? :-)))
Biztos, jó. De csak akkor lehetne összehasonlítani a kettőt, ha lenne valaki aki mind a kettőt kipróbálná, úgy hogy a két termék között tart pár év - 5-10 - különbséget :)
Akkor kiderülne, hogy ugyanolyan jók-e vagy valamelyik hatékonyabb.
Igen... :-D
Nem könnyű kívánalom. Bár nem lehetetlen.


süti beállítások módosítása