Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Ruhamustra - MTV Europe Music Awards

2008.11.07. 08:59 - Virgogirl

Címkék: fotó divat híresség gála ruhamustra

 Anastacia abszolút kedvencem: a korának és az alkatának megfelelően öltözködik, a sminkje is kellemes. A frizurája pedig fiatalosabbá teszi. Összességében jó.

 

 Beyoncé mostanában inkább fura, mint csinos, ez a Gareth Pugh ruha is elég különleges rajta - viszont ötös az önbizalmáért, hogy tudja viselni. A szandálja Giuseppe Zanotti, szép darab, de én talán egy másik cipőt választottam volna ehhez az összeállításhoz.

 

Nagyon szeretem Katy Perryt, a babaszerű vonásaival (amit a sminkje csak még tovább hangsúlyoz) és a meglepő ruhaválasztásaival együtt. A ruha Jean-Charles de Castelbajac, a díszes kistáska Judith Leiber. 

 Leona Lewis olyan semmilyen: szép rajta ez a Marchesa ruha (bár lehet, hogy a rövidet nem kellene erőltetnie), és a sminkje is bájos, de egyszerűen nem hagyott bennem maradandó nyomot. Egyszer ránézek, és már el is felejtettem...


 

 Pinken látom, hogy erőlködik, hogy próbál nagyon jól kinézni, de ez valahogy nem megy neki - ez a ruha is csinos lenne, ha nem úgy nézne ki, mint amit egy jó nagy csomag alufóliából gyártottak. A sminkje és a haja tetszik, de ehhez a ruhához sajnos egyik sem megy valami jól...

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr44755262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anastacia-t én szeretem, mindig egyben van. Beyoncé-nak csak a hangját szeretem, a külsejét nem. Kate Perryt nem. Leona arca mint egy pasié!
Akkora szeme van Katy Perryne, mint Zooey Deschanelnek
És még a ruháján is van kettő...
Katy őrült, de épp azért szerethető. ;-) Ilyen a fiatalság, óhhhh.

Anastacia pedig szerintem gyönyörű, egészen kivirult a betegsége óta.

Beyoncé robotkarját nem értem, de a ruha egész jó, a múltkori nadrágos-szoknyás összeállitáshoz képest mindenképp.
Virgo, nem akarom elvenni a kenyered - nem tudom lesz-e folytatása a postnak - de hátast dobtam a hirtől, miszerint Britney lett az év énekesnője és még valami.
Lizi, nem terveztem, de a hír igaz, az év lemeze is az övé és az év előadója is ő lett (Act of 2008). Nem csodálkozom egyébként annyira. Szerintem megérdemli.
Figyelembe véve, hogy honnan indult és hová jutott?
Anastacia hátán nem valami tetkó látható? Egy ilyen szép ruhából nagyon csúnya a kilátszó tetkó.)
Pink annyira férfias, bármit húz/ken magára hiányzik belőle a nőiesség.
Katy miről híres?
Két tetoválása is van, nem néz ki olyan rosszul.

Katy énekesnő. De ő vezette a díjátadót is, mindjárt lesz róla még egy bejegyzés.
Én is bírom Anastaciat. A tetkókat mondjuk egyáltalán nem...
Az első képen nem anastacia van, szerintem. nem is így néz ki , a közelin ennek a nőnek hasonlít a szeme , de sztem ez nem anastacia. vagy ha igen, gratulálok neki, kezet foghat natalia imbrugliával, szétszabatta az arcát ő is ismeretlenre + botox.
én sem éretm anastasia fejét, jól néz ki, de a régi önmagára egyáltalán nem hasonlít. régen ennyire túlsminkelte magát, vagy mi történt vele? valami arcfelvarrás tuti volt itt, sztem, legalábbis az első képen nagyon úgy fest.
szerintem csak megöregedett és rövid, göndör a haja.
az a Marchesa ruha tipikus egyéjszakás kaland kinézetű.

Anastacia viszont a fejét előnytelenül tartja, kurtítja a nyakát. Ott a gond szerintem.
Anastaciat én sem ismertem meg!!! :-)
A Marchesa ruha szép lenne, hosszúban! ;-)
Leona Lewis feje azonban a menthetetlen kategória... :-(((
Anastacia nagyon csinos, Beyonce valahogy most nem tetszik, nem rossz a ruhája, de olyan "nyakatlan" benne. Katy nagyon szimpatikus, és imádom a bohókás cuccait:-) Leona ruhája szép, de a lábai kicsit husik, a fejével meg nem tud mit kezdeni.Pinknek kár erőltetnie a nőcis kinézetet...
És Katy táskája nagyon édes:-)))
Nah utánanéztem neten, tényleg ilyen az "új" Anastacia, szerintem a régi szebb volt, vmit biztos csináltak az arcával.

Itt meg lehet nézni milyen volt előtte-utána Natalie.
fashionindie.com/before-they-had-stylists-natalie-imbruglia/
anastacia szerintem is szép,lehet,hogy ő is igénybe vett vmi szépészeti megoldást,de nem olyan gáz,a ruha is csinos és jól áll neki.
beyoncé robotkezét nem értem...és a haja még mindig nagyon gáz,de a ruha az kifejezetten tetszik.
katie-ről én tudok sok mindent,egy számát hallottam,nekem nem szimpatikus kiscsaj,most is túl sok a ruha&smink&cipő(ami pedig rohadt jóóó,imádom a sárga cipőket)
leona szép,de valahogy olyan férfias...a ruha elég semmilyen.
pink egy nagy kérdőjel....a feje jó külön meg a ruha is,de totálba vhogy nem passzol....
jaa katie táskája olyan,mint a sex and the city-filmben charlotte lányáé.


süti beállítások módosítása