Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Ikon of the day extra: Madonna és az ő bizarr cipősarka

2008.10.15. 15:24 - Virgogirl

Címkék: fotó divat ikon híresség cipő agyrém

Madonna az új filmjének a bemutatóján öltötte magára ezt a bizarr sarkú cipőt... nem tudom eldönteni, merész-e vagy inkább szánalmas - Madonna teljes megjelenését tekintve azonban nem is nagyon számít.

???/10

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr89715417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Chanel szandál! Cooool! Nekem kéne! :P

A feje gáz inkább ezen a képen! :S
Igen, sztem akkor még nem olvastalak. Én kérek elnézést! :)

nagyon sápadt... ezt múltkor Scalaval is beszéltük. Az arcán sincs egy pici pír se. Nem egészséges a színe, pedig én is fehérbőrű vagyok ám.
én olvastam azt a bejegyzést is :-)) emlékeztem is, amikor megláttam Madonnán ezt a cipőt

szerintem a cipővel nincs is gond, viszont úgy vettem észre, hogy Madonna az utóbbi egy-másfél évben hirtelen nagyon megöregedett...ráadásul a túlzott edzéstől nagyon fucsák az izmai...
Zsani, tényleg egészségtelen benyomást kelt, és nemcsak a bőrszíne miatt...
Sem a hamarosan bekövetkező (állítólag) válás, sem a túlzásba vitt edzés, sem pedig a folyamatos plasztikázás nem tett jót neki. Olyan, mint egy nagyon izmos múmia
Scala azt mondta, életben viszont nagyon komolyan néz ki a lába. Úgyhogy várom Scalát! :)
Szinte hallom, ahogy a női mosdóba berántva áldozatát a következőt sziszegi:

- Micsodaaaa?! Rossz kritikát akarsz írni?!?!
A következő pillanatban lehajol, és.......: "Bumm a fejbe!"
Nekem az jutott róla eszembe, hogy "a géppuskalábú" becenévre pályázik
Az "voltmár", Michael Flatley-t kéne lekőröznie. ^^
Hello,
Nekem tetszik! :-) Felismertem, hogy Chanel szandál, illetve annyit tudtam biztosan, h. Karl Lagrefeld követte el ezt a sarokmegoldást.
Drágáim,
szerintem igen tűrhetően néz ki, bő muszlin takarja a karját, összhangban van a cucc, az egész nő olyan Adams familys benyomást kelt, szőkében. Összhangban van.
A koncerten csizmában volt, harisnyában vagy anékül, és fekete bodyban, vagy box edzőgatyában, VÉGIG látszott a combja, a lábszára takarva volt, csizmával.

Nagyon-nagyon tökéletes a combja. Tuti hozzányúltak, mert sokkal tónusosabb, mint pl. a Confessions Touron volt.

Itt pont ellentétes: a lábszár látszik---> hmm. öregszik ott, comb csak átsejlik. A karjai takarva - hozzátenném - jobb is...

Már a kocerten is feszült volt, szerintem is válnak, vagy véglegesen különélnek... Ez látszik rajta, és hogy valóban túl sokat edz. (kompenzálás?!)
Koncerten jobban nézett ki, ott egyáltalán nem tűnt sem öregnek, sem túl izmosnak. Just fine volt! Very-very fitt and fine! :-)
Szió Scala!

Már vártalak és a véleményt, kifejtést! :-D
Válnak, most már tuti, bejelentette/megerősítette a szóvivő is.
Na ugye, és valamelyikőtök kételkedett! Asszem Strange! :-P
Csak engem kérdezzetek! A benyomásaim ritkán csalnak! ;-)
Scala, mi a benyomásod a jelenlegi munkám állásáról és a jövőmről?
Virgo!

Ha tippelgetek és eltalálom a jelenlegi munkádat, akkor elárulod? :-D
Most átparancsoltam a férjemet a hálóból - éppen lepihent volna - hogy bejelentsem neki a hírt. :-)
Sajnálattal vette tudomásul... De már írtam a Guy Ritchie poszthoz is, a férj állítólag puding (volt)... és ezt nem bírta Madonna.
Hogy mit nem bírt Ritchie? Kabballah mániát, és a művésznő üldözési mániáját... De ki tudja ezt innen a távolból megítélni? (rajtam kívül, persze...)
Már amikor a májusi Elleben olvastam, Madonna nyilatkozatát, hogy távkapcsolatban élni jó, és a 'Miles away' c. szám a férjéről szól, és az is, hogy "Sex with You is... incredible", és ez valóban így is van, a szex Guy-jal lenyűgöző, tudtam: közel a vég! :-D
emailben, esetleg, megpróbálhatjuk
szerintem is várható volt, egyáltalán csoda, hogy eddig kibírták egymás mellett.
Virgo szívem, van benyomásom, ne inkább mailbe írjam?
én is kételkedtem, most biztos? már többször volt szó róla
ez a Madonna buta, aki ilyen filmeket tud rendezni, nem lehet rossz társaság
Virgo,

elvesztettem a fonalat. Hogy került szóba az állásod és a jövőd ebből a postból???

Na, én inkább nem is mondok semmit...
Megvan, Scala megérzése volt...

:-)
Nos, van itt valami baseball játékos a képben, Rodriguez... Madonna nyilatkozata szerint a menedzserén keresztül ismeri, és nincs köztük szerelmi kapcsolat. Éééééés neincs köze a pasi válásához.
Ebben a nyilatkozatban azt is tudtunkra adta, hogy ő és Richi nem válnak. Na, azóta ez az egy már megdőlt. Ha jól sejtem, a többi is stimmt! ;-)
Figyeljétek meg, bomba siker lesz Richie új filmje! A Sherlock Holmes-os! ;-)
de előbb a most bemutatott RocknRolla-t kell megnézni, benne az Utóirat:Szeretlek-ből Gerard Butler ;-) ...mmm...
Állítólag elég hm. gyatra film... ;-)
nekem tetszik a topán,jópofa!sajnálom,hogy kezd ilyen aszott lenni,pedig tuti az ellenkezője a cél!bár ötvenévesen azért durva,hogy bír ennyit edzeni.....az a fura,hogy az elmúlt időszakban csak feketében jár....
Kicsit elegem van abból, hogy mostanában jó pár mérvadó asszony "téveszti el" a korát
www.imdb.com/media/rm277582848/tt0864761
Nézzétek meg a nagyasszony karját.
Be kell, hogy lássuk, eljön az a kor, amikor ha ujjatlent akarsz felvenni, jobb, ha valamilyen kabátkával/ boleróval egészíted ki a szettet.
Pl ez egy tökéletes megoldás:
www.imdb.com/media/rm3751843328/nm0000545
csipke, ez brutális látvány Wintourtól! :-( Jaaaaaaj. :-( Mondjuk nem lenne szükségszerű, ez is gének...
Őszintén szólva egészen ledöbbentem én is, mikor megláttam. Csak mostanában Madonnát kapták ugyanezért elő, nem is kevesen. De ha egyszer a "divat diktátora" is ezt csinálja, akkor mit szóljak?!
Ami még pluszban rátesz egy lapáttal, hogy ez nem paparazzo fotó, hanem pózolós, rendezvényes...
Igen, valami vörösszőnyeges dolog volt. Én annyira nem rajongok Wintourért, amúgy.
Catherine Deuneuve, na ő egy ikon! A.W. számomra nem az.
Hát nekem se az :), de hogy az ő szava pályákat tud a mennyekbe emelni és máskor a porba alázni: ezzel nálam kiérdemli a "divat diktátora" megnevezést
Így igaz, jogos az elnevezés! ;-)


süti beállítások módosítása