Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Gyász - újabb modellhalál

2008.10.15. 20:08 - Virgogirl

Címkék: modell

Újabb modell, ezúttal az amerikai Randy Johnston hunyt el néhány napja. Tavaly ő volt a Dior Homme reklámarca. A halál oka egyelőre ismeretlen, de nem zárják ki az öngyilkosságot sem. Húsz éves volt.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr5715826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jesus. Sajnálom.

Állítólag aki öngyilkos lesz, vissza kell térnie a lélekvándorlás szerint, még annyit élnie, amennyit kellett volna. Az öregkori öngyilkosság sem ritka, ezzel magyarázza a lélekvándorlás, amikor néhány éves, vagy hónapos gyerekek halnak meg.
A masszőröm mesélte...
nekem eddigis szimpatikus volt a lélevándorlás..
de Scala, nem az a lényege a lélekvándorlásnak h amíg el nem jutsz a nirvanáig mindig újraszületsz? nem okoskodom, csak izé, most akkor mi nem születünk újra lepke képében meg semmi?
Én már az előző életemben sem hittem benne ;-D
Szerintem amit a masszőröm nyomat, valami egyvelege a világvallásoknak... :-D Az tuti, hogy az ő rendszerében állatként nem szülthetsz újjá. Olyanként születsz újjá, amit előző életedben nem tudtál elfogadni:
Mondok egy példát, nagyon píszí leszek, különben Virgo dühös lesz:
Szóval, tegyük fel, hogy van valaki, aki képtelen megértően viselkedni a ... a... kanadaiakkal :-DDD. Viszolyog tőlük, gyűlöli őket, vicceket mesél, intoleránsan éli le egész életét. Élete végéig nem változik ez az érzése, nincsenek kivételek, nem érti meg őket, akár nem tekinti embernek sem (mert még nem volt abban a helyzetben). Nos, következő életében - majd, sokára, nem azonnal - olyan helyzetben lesz, hogy ezt az értetlenséget a lehető legmélyebben átérezze. Például teszem azt, akár ő maga kanadaiként születik újjá... :-D Értitek a kis parabolámat?
Értjük.

De ez már az asztrológiában is benne van, csak nem kanadaiakkal, hanem tulajdonságokkal, képességekkel, megélésekkel, stb.

Szegény srác!!!!És olyan fiatal is volt!
Azstrológiában nem vagyok olyan profi mint Te. Ezt ott én nem olvastam... Hogy előző jegyek, meg tulajdonságok...
ha már előző élet, azt írták az okosok, hogy a Szűz jegyűeknek akkor gazdag férjük volt, akit csak a pénzért szerettek...

hát igen, ebben az életemben kb. arra van kilátásom, hogy nyomorogjak valakivel. de tudjuk, a szeretet felülemelkedik mindenen, blabla. :)
:-D
Tényleg Nóri?! és a skorpiók? :-)
Ilyeneket honnan szedtek? Eddig csak a Nap jegyem és az aszcendnsem jellemzőiről olvastam.... Mik nem derülnek ki.

Nóri! Ne mondj le a vagyonról! Még fiatal vagy! :-DDD
nem tudom, az egyik barátnőm elém tett egy Ezotéria nevezetű lapot, abban olvastam :)
Ahá. Ha lesz időm, keresgéle. Most a hajhullás okait fogom felderíteni...
azt tudom még, hogy a Bika jegyűek előző életükben el voltak kényeztetve.
másra nem emlékszem, de ha holnap hozza a lány a lapot, jegyzetelek :)

ezekben a témákban egyébként pancser vagyok, de mivel friss volt az információ, megjegyeztem.
Ez szörnyű :( Hétfőn Guillaume Depardieu is meghalt. Virgo, ha megtudsz valami fejleményt, hogy miért-hogyan halt meg, frissítesz?
háát, ez annál egy kicsit bonyolultabb, Noori :-)
Guillaume Depardieu meghalt?!?! Miiiiii? Ez hihetetlen! De hogyan? megyek keresgélni... Francba!
Romániában forgatott, vírusos tüdőgyulladást kapott el, ennyit bírt az immunrendszere. Szörnyű! Harminchét éves volt!
De nagyon sok mindenen túl volt már... Szegénykém. Nagyon sajnálom, a Szeresd apádat az egyik kedvenc filmem...

Borzalmas. Deupardieunek van egy házasságon kívüli fia, talán két éves. Nyáron ismerte el magáénak. Most már egyetlen élő fia.
Ez borzalmas hír. És egy szemét román vírus miatt... (ez kicsit demagógul hangzott... tudom).
Igen, én is épp most hallottam a Petőfi Rádióban.
Scala, revalid!!!!

a Depardieu fiút énis nagyon sajnálom :(
Szerintem a "szemét román vírusból" a románt teljes lelki nyugalommal ki lehetne húzni, ha kap valamilyen fertőzést, azt tulajdonképpen bárhol elkaphatta volna...
Igen. Van egy kis személyes vonulata a dolognak, férjem évekig járt Bukaretsbe mielőtt csatlakoztak az EUhoz, tanácsot adni hogyan költsék majd el a pénzt... :-) És eléggé utálta Bukarestet. Anyu pedig folyton a tüdőgyulladástnak a vírusos fajtáját emlegeti, hogy milyen nagyszámban áldozatot szed; pedig ő azt hitte, ez már egy, az ember által legyőzött betegség... És akkor ez a hír.
Így kapcsolódtak össze a dolgok a fejemben...
meglehetősen fiatal volt...=S amúgy nem ismertem.
Scala, sajnos igen, meghalt, de látom, már utána olvastál. Kb én is ennyit tudtam volna elmondani, mondjuk a szervezete, immunrendszere már eleve megviselt volt, de ez szörnyű, én is csak pislogtam :(

Randy-ről még mindig semmi, hogy mi történt?
Szerintem is két végről égette a gyertyát Guillaume... Egy tüdőgyulladás csak zilált immunrendszert győzhet le.
Szörnyű mindenesetre.


süti beállítások módosítása