Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Arcvonal: Jennifer Love Hewitt

2008.10.12. 22:00 - Virgogirl

Címkék: inspiráció híresség smink frizura arcvonal

Én így csinálnám...
A hajhoz egy kevés dúsítóhab, meg nagy csavarók, hogy legyen némi tartása. Ha megszáradt, akkor egy pici tupír a fejtetőre, és egy nem túl magasra rakott lófarok, széthúzva. Valószínűleg hajsütővassal kicsit átmennék a hátsó tincseken, hogy szép loknis legyen.
A sminkhez korrektor, matt alapozó, púder, rózsás arcpirosító és rúzs. A szem szerintem a legnehezebb, nemcsak azért, mert egyszerre van rajta ezüstös (felül) és bronzos (alul), hanem mert műszempillákkal is hangsúlyozva van a szeme, az erős spirálozás és a fekete szemceruza mellett. Valószínűleg arra egy kicsit jobban figyelnék, hogy a szemöldököm jólfésült legyen, az övé picit kócos. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr3710673

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ezt a hajat képtelen lennék magamnak ilyenre megalkotni, pedig van hajsütővasam... :-) Nagyon ritkán használom... De csitt, férjem meg nem hallja... Azt ígértem, amikor most azonnal kell egy ilyen jelleggel megvetettem, hogy alapdarab lesz, mint a hajszárító...
dettó. Szerintem négy éve elő sem vettem a szekrényből... de majd most!
Én egy időbe rengeteget használtam, de mostmár én sem. egyszerűen lusta vagyok hozzá - a hajamhoz vagyok úgymond a leglustibb.

Régen nagy csavarók, kis csavarók stb... :D
Ha valamelyikőtöknek profi műszempillát szeretne, csak szóljatok, húgom már tudja alkalmazni. :-)

Off: lehet, hogy mostanában ritkán fogok tudni jönni, internet-monitoring van a cégnél. Már ide is eljutunk... Bleeeeeeeeeeeeee :-(
jav. valamelyikőtök
Lizi

szegénykém. :(

Tudom ez nem nyugtat meg, de ugyebár én informatikán dolgozok és nálunk már több, mint egy éve internet quota van. Ha azt túlléped, akkor nem netezel. :(((((((((( Úgyhogy mi már rég ide jutottunk és engem is felháborít azóta is a dolog!

Sajnálom, hogy ritkán jössz majd... az enyémre meg amúgy se sűrűn tudtál, mert lefagyasztotta a géped. :'(
Jaj Hello Lányok!
Lizi, a műszempilla dolgot akkor megjegyeztem! ;-)

A kvóta miatt meg sorry. :-(
Nekem már meg lett a megoldásom Scala, tudod! ;)
Igen, tudom! És nagyon büszke vagyok rád! :-D
Úgyhogy itt leszek du. is... Meg persze a többi kedvenc bloggerinánál is (Strange és Noori) Meg jómagam blogját is fejlesztem tovább! LOL! :D
A lényeg, hogy menjen a munka! :-D
Hehe! Du. nekem elég uncsi szokott lenni. 18h-ig van igazán csak meló. :S
a haja jó,de a szeme nekem túl sok,mármint látszik,hogy sok a festék és nem igazi a szempillája és olyan öreges.
Szerintem jól néz ki! Olyan egyszerűnek tűnik a frizura, de elkészíteni mégis melós:-D Nálunk korlátozva van a netelérés a munkahelyemen, ugyh semmi értelmes dolgot nem tudok megnézni :-( Ezért jövök mindig csak ilyenkor:-)
theba, szerintem is öreges!
Nekem amúgy sem tetszik a feje, de a szemkörnyéke igen elszomorító...
Scala, dehát a szemkörnyékén nevetőráncok vannak, azt miért kéne szégyelni? nem védeni akarom, mert nem tartom tehetségesnek...
Zsani, én is tudni akaroooooooooooom :-D
Krizzta,
amelett hogy nem tehetséges, gyorsan öregedő típus is! :-)
Múltkor a négy évvel fiatalabb kollégám, pont ezeket a nevető hm. vonalakat tette szóvá, hogy szerinte tökre hm. ráncosodom ott. Erre közöltem, hogy egy szemétláda, de vastagabban kenem esténként, azóta. :-(
Oda kell rá figyelni, nem szégyellni, csak figyelni! ;-)
Scala

Akkor is gonosz a kollegád! :) Szemtelen!
Az, szerintem is. Mondtam is neki. Erre mutatta a homlokát, hogy ő meg ott ráncosodik. Egy kicsit tényleg... Szemétláda! ;-)
Tudom, hogy férjnél vagy, de jóképű legalább?!

Amúgy én is inkább a homlokomon, sztem. :(
Nagyon jóképű, igen. Bár lehet nektek nem tetszene...
Mindenesetre a nők egy része szerint eléggé jóképű, akik szeretik a kisfiús, bababőrű, vékonyabb pasikat.

Amúgy szerintem nem bírja elviselni a tudatot, hogy férjnél vagyok, és azért vannak ilyen kirohanásai. Kvázi ki akar gyógyulni belőlem: 'már ráncosodik, gyorsan öreg lesz, ez milyen kiábrándító...' Na mindegy, ez most nagyképűen hangzott, de van mögöttes történet is, hagyjuk. Hosszú sztori. :-)
Scala, aki ilyen irigy mások boldogságára, arra nem kell odafigyelni. Bár nem hiszem,hogy nagy jelentőséget tulajdonítanál neki.
Jennifer sminkje nekem sem tetszik.Sokkal szebb,amikor csak egy tusvonalat húznak neki, vagy szürkés-feketés szolidabb füstös a szeme.
A nevetőráncok engem senkin nem zavarnak. :)
Engem sem zavarnak a ráncok, egyrészt nagyszerűen megmutatják, hogy az embernek vannak érzelmei, másrészt, azt is bizonyítják, hogy nincs agyonplasztikázva-botoxolva (lásd Nicole Kidman és az ő tükörsima homloka...)
Nicole Kidman homloka félelmetes..brrr..
Tényleg valahol olvastam, hogy kiderült a botox nem is csak lokálisan hat... Majd meg kellene keresnem, ígértem egy linket a kozmetikusomnak!
Az én páromnak is elég mély nevetőráncai vannak. De ő büszke rá, mert igy látják az emberek, hogy sokat nevet, boldog és vidáman telnek a napjai. :-)
A nevetőráncok a szemnél vannak vagy a száj felett háromszög alakban? :-)
Száj körül de van néhány a szemnél is. :-) Miért?
Egyébként le tudod csekkolni ;-)
Most nem konkrétan rá gondoltam, csak a kifejezésre, hogy az mire értendő tképpen... :-)
Jaaaaaaaaaa, értem. :-D Sebaj, már ezt is tudod.

Viszont találtam egy érdekes cikket:
www.hrportal.hu/index.phtml?page=article&id=46073
Egyébként:
"Nevető ráncok" - avagy a ránc, amely szimmetrikusan az orrtól indulva az ajakig ívelten húzódik."


süti beállítások módosítása