Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Ikon of the day: Carmen Electra

2008.10.09. 14:20 - Virgogirl

Címkék: fotó divat ikon híresség

Szerintem ő tipikus példája annak, hogyan lehet egy jó nőt evy rossz stílussal elrontani: nagyon szép arca és kitűnő alakja van, de a stílusa förtelmesen közönséges (az esetek nagy részében), és sokszor egy elhasznált ribancnak néz ki.

4/10

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr8705106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Virgo :D

Kollegám kedvence! Itt tényleg nem jó, bár a lábbeliknél szinte sose hibázik (szerintem).
Fekete masni letép, dekoltázs kicsit megemel, gomb össze és sokkal konszolidáltabb lenne. :-)
most is kritikán aluli ez a cucc,sajnos az arckifejezése is ált.ban elég qrvás....kár érte,szép arca van.nekem nem jönnek be a cipellői,mert szinte mindegyiknek van jó nagy magasítás az alján-számomra kicsit sok,jobban bírom a kecsesebb cipőket.
...és sokszor egy elhasznált ribancnak néz ki.
hát igen mint most is
a cipő nem rossz de biztos nem venném föl
nem hiszem, hogy ez csak egy stylist akarata, valószínüleg ilyen az ízlése. azon meg nem segít semmi. hiába szép, ha el van b***va :/
háát, ez katasztrofális! lizi :DDD

én CE-t nem is tudom most másh elképzelni, szokott ő visszafogott és finom lenni?
Láttam róla egy fotósorozatot (nagyon régen), amikor megcsinálták elegáns és visszafogott dívának, szolid sminkkel, finom ruhákkal. Gyönyörű volt.
nagyon szép nő egyébként, én is így gondolom :))))))))
ezt nem is vitattam :)
este megmutatom a kollegámnak ezt a képet róla, az már tuti! :D
Jaaaaj, ez egyre rosszabb. Sztem kapuzárási pánik. Teljesen olyan lesz, mint Pamela Anderson. Hiába a Playmate-ség nem egyetem, bár ugródeszkának jobb... És szerintem is belőle fakad ez az allűr. Az arckifejezéséből gondolom.

Eltűnt a kedves báj, maradt a nagymellű ribanc pink ruhában.
Cipői jók, Zsaninak igaza van!
Jaja, amikor elindultam nem volt víz, elzárták. Persze nem szóltak. Visszaértem, most sincs... :-(
Úgyhogy nem sokára lelépek, mert szeretnék kezet mosni, baszuskulcs!!!!
Szegény Scala!

Szia újra, amúgy! :)
Virgo, tőled tanultuk: fő a tisztaság, legyen az arc vagy kéz vagy egyéb testrész. :-)
Lebuktam: én inkább blogolok kézmosás helyett ;-D
Sziasztok Drágák!

Hát nem inkább, de jólesne... Asszem nekiesek a Römerquellének, az van itthon, és maradok! Mit szóltok? :-)
És azt is bevallhatod, hogy Eviannal mosod az arcodat...
Neeem, San Benedettoval, de már előfordult Evian is, természetesen! :-D
Nekem most csak csapvizre futja, na.
Lizi, csapvízre is elő vagyunk fizetve! :-D
Na ne mondd, nekem inggyé van! Közös költségben included!!! ;-)
Ja, nálunk is. Csak egyesek úgy gondolják nekik tényleg ingyen van minden, és nem fizetnek közös költséget. Kedvencem a tanácsvezető bíró szomszéd, aki akkor fizet be valamennyit, amikor már a fizetési meghagyás ott van a munkahelyén... Azért mennyire ciki.... Nem?
Szerintem is nagyon szép csaj, de az öltözködési stílusa Pamelás sajnos:S Van CE Sztriptíz Aerobic dvd-m és abben szerintem nagyon jó a sminkje meg a rucijai is:-)
Candy, nekem is van olyan DVD-m, nem is egy HÁROM! :-)
És igen, jó a sminkje azokon...
Nekem az 1. van meg...ismerkedni akartam a műfajjal:-DDD Ti szoktátok csinálni? Én néha igen( nem vagyok túl kitartó sajna, ezért csak néha), és azért érzek utána egy kis izomlázat a pociban:-)
Nem csináltam még, de végignéztem! :-D

Béres Alexandrát csinálom, bár most kimaradt egy ideje. Lehet azért szenvedek ennyit mostanában...
Hmmmm

Ezeken nagyon klasszul néz ki! ;)
Igen, sokkal, de sokkal helyesebb, és egyben szexi! :-)
Geg, lelkes rajongó?
Ő a "szerelmem".... :D
Csak nem Geg az a kedves kollégád, aki Carmen-rajongó ;-)
Deeeee, Lizi! :D

Azon kívül -ünnepélyesen bejelentem, hogy a blogom küllemi alakulásáért (fejléc stb.) is nagyban felelős. Én csak az anyaggyűjtőőőőőő voltam! ;) Szóval köszi, köszi, köszi.... Egyre klasszabb! Remélem szerintetek is!
Igen, nagyon tetszik a mostani fejléced Zsani! Gratulálok Gegnek. :-)
És az új háttér is jó!

Ha ezen múlik, akár többször is kedvezek Gegnek...
Annak pedig különösképpen örülönk (gondolom Virgo is egyetért), hogy Geg a Csecsebecse olvasótáborához tartozik, sőt hogy meg is szólalt! :-)
Köszönöm csajok, tegnap éjszakának meg lett az eredmnye! :))))))))))))
Naná, hogy egyetértek!

Carment is elviselem még, úgyhogy indulhat a banzáj! :-)
Köszönöm a szíves fogadtatást, aranyosak vagytok! :)
Majd igyekszem...


süti beállítások módosítása