Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Casual celeb: Jessica Alba

2008.10.08. 22:07 - Virgogirl

Címkék: fotó divat híresség casual celeb

A ruhánál (és a nagyon csúnya napszemüvegnél) szerintem sokkal fontosabb a hordozóban lévő hörcsögpofi.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr29704212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nagyon édes a baba!
Ragtapasz vagy masni az a fején? :-)
nekem tetszik a szemüvege,pirulva kell bevalljam.nagyon helyes ez a kép.
Theba, viheted. Mármint a szemüveget
Imádnivaló a cipellője vagy inkább cipőt ábrázoló zokni...
még jó,hogy nem a gyereket :) a napszemüveggel jelenleg jobban elboldogulnék :)
nekem bejön a napszemcsi, viszont a baba (aranyos), de láttam már szebbet is :DDD
lehet hogy nem az anyjára ütött ez a gyerek??? :-DDD
kár hogy az egyetlen olyan módot választotta a hordozásra, ami a baba gerincének sem, és szellemi fejlődésének se tesz jót...
Elöl kifordítva nem hordozunk:(, baba nem tud elbújni a hatások elöl ha szeretne, és esetleg fáradt, plusz rossz irányba feszíti a gerincet:(.
Nem okoskodás miatt, csak én is hordozós anyuka vagyok, és ez kényes pontom...
Szilda igazad van, bár nekem nincs gyerekem, de ez a fotósoknak szóló hordozás, kit érdekel itt a gyerek?!?! :-(
Scala, pont ezt akartam én is mondani, hogy ha helyesen hordaná a gyerkőcöt, akkor senki sem látná. :-(
Egy rugóra jár az agyunk, hiába... :-)
hogy is hívják ezt a pöttömöt?
unokatesómat kizárólag kifelé lehet hordani, mert rühell befelé lenni, és nem tűri, és utálja, ha nem láthat és figyelhet minden egyes "hatást". őt nem érdekli a mami hasa, sem a háta, őt a környezet érdekli meg a többi ember. ha fáradt, úgy bealszik kifelé is, mint a pinty. szóval ahány gyerek, annyiféle.
fotózni sem nagyon szokták őket paparazzik :-))

a napszemüveg nekem is túlzás, de a kendő kifejezetten tetszik.
A legtöbb baba eljut arra a pontra ahogyan nő, hogy szertne minél többet látni a világból és már nem szeret elbújni az anyu két cicije között, hanem érdeklődik a külvilág iránt. Ilyenkor a helyes hordozási mód a hátihordozás. Sok előnye van: könnyebb a gyermek háton, mint elöl; szépen kilát akár az anyu válla fölött is, ha elég magasra van kötve; ha akar mégis hozzánk tud bújni. Persze ezt nem minden hordozóval lehet megtenni, a kengurukkal általában nem, de a Mei Tai típusú hordozókkal, hordozókendővel, illetve az Ergo és Manduca hordozóval igen és a felsoroltaknak a kengurukkal ellentétben megvan az az előnyük is ,hogy helyes csípőtartást biztosítanak a babának.
hátihordóval is próbálkoztak, mindenféle típusúval és formájúval, a fél ismerősi kör rájuk testálta a hátihordó-készletét, most meg szenvednek azon, ki a fenének ajándékozzanak el ennyit :-))

de nem változtatom szegény Virgo blogját Poronttyá, úgyhogy vissza a divathoz. ;-)
Szerintem a hordozók és a divat nem zárják ki egymást! Én imádom a hordozóimat, gyönyörűek, mindenféle színűek, pöttyös ,csíkos, virágos, tök trendik:). Gyerekkel is lehet divatos az ember... nem csak a napszemüvegekről szól a divat. A hordozó is öltöztet. Virgo mit gondolsz? Mehetne ide a blogodba egy divatos hordozókról szóló bejegyzés is? Szívesen segítenék benne!
Hali!
A baba nagyon cuki és édes!
a kendő nekem is teccik de többi nem igazán
Azt még hozzá akartam tenni, hogy imádom amikor egy csöppség ilyen kis "fodrosan" húsi! :)))))))
jaja:D ilyen egy egészséges jóltáplált pocok :D nagyon aranyosak azok a fodrok:) meg a pufi pofi is.
Szerintem is helyes baba, nem értem Strange-t most...

Mondjuk nekem Salma Hayek gyereke tetszik a legjobban!
Biztos az európai apa ... :-D
Scala, azért olyan beszólásaid vannak... Láttad te már Hayek csávóját?
Igen, ráadásul VOLT csávója, mert egy öreg, sztem ronda lovagló (hmmm. no comment) díjugratónővel van már azóta. Voltak yachtos paparazzo fotók. Hayek kirúgta, esküvő is ugrott...

Asszem fülbevalója is van a fazonnak, elég gáz pali... :-D
Azóta már megint melegítk a káposztát...
Tényleg? Nem tudtam! :-)))
Édi kislány:-) Farmer és kendő tetszik, a többivel nem vagyok kibékülve. Nemrég olvastam, hogy Jessica A is depressziós...ez megmagyarázza a fancsali arcát a mostani képeken. Remélem hamarosan újra a régi lesz:-)
Ja, ha depressziós, akkor már értem, hogy miért nem törődik a gyerekével . Pontosabban nem, nem, nem értem, hogy miért nem veszi észre, hogy a baba lóg, és fuldoklik???Miért nem választott másik hordozóeszközt, ami nem kenguru, és mégsem kell kötözgetni mintegy kendőt. Jónéhzány ilyen van, és még drágátk és szépek is, tehát ugyanúgy lehet divatozni vele, mint egy napszemüveggel. Nem szabad kifelé hordani a babákat, ez nem álláspont kérdése, hanem tény.


süti beállítások módosítása