Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Készpénz vagy (hitel)kártya: Tigi vs Balea

2008.10.02. 13:59 - Virgogirl

Címkék: teszt termék haj ajánlat kipróbálva készpénz vagy kártya

Őrült lelkesedéssel keresem azokat a termékeket, amelyek nem kerülnek sokba, mégis nagyon jó minőségűek és élvezet őket használni - emellett persze nem tudok ellenállni a drága, elegáns és különleges holmiknak sem... Érdemes-e "versenyeztetni" őket, vagy alapból jobb a drágább, esetleg az olcsóbb éri meg jobban?

Ma a ringben:  Balea barna hajra való sampon+balzsam vs Tigi BedHead Brunette Goddess sampon és balzsam

 

Balea

Tigi

Ígéretek

Fényessé, selymessé teszi a hajat, élénkíti a barna színt.

 Erősít, fényessé, ellenállóvá és selymessé tesz, véd az UV sugaraktól, a balzsam segít a töredezett hajvégek elleni küzdelemben.

Összetevők

B5 provitamin, dió- és avokádókivonat

Napraforgó-kivonat, szója- és búzaprotein, panthenol

Csomagolás

Egyszerű, de elég dekoratív barna flakon

Kicsit csillogó, pumpás műanyag üveg, fekete betűkkel

 Külső és illat

Kicsit diós, de elég mű illat; az állaga nagyon híg

Iszonyú finom, étvágygerjesztő illat: először azt hittem, csokis, de a leírásból kiderült, hogy karamellás mandula

Tapasztalatok

Nagy csalódás. Iszonyú híg, ezért elég sok kell belőle, és bár szépen tisztít, se nem selymesebb, se nem fényesebb tőle a haj - sőt, kifejezetten sprőd, és nagyon nehéz kifésülni. Ezek mellett nekem komolyan el kezdett viszketni tőle a bőröm (lehet, hogy csak egyedi eset, a párom semmi hasonlót nem tapasztalt). Nem zsírosodik vissza a haj hamarabb, mint más samponok esetében.

Isteni, csodás, kellemes - hajmosás közben és utána is. A hajam tényleg szebb lett, könnyű kifésülni, nagyon finom illata van. Ráadásul, elég kevés kell belőle ahhoz, hogy tökéletesen megtisztítson és hidratálja a tincseket. Az egyetlen bajom vele, hogy zsírosabb hajúaknak nem igazán való - nekem néhány használat után egy kicsit korpásodni kezdett tőle a fejbőröm, de megoldottam úgy, hogy ezt a sampont és egy korpásodás ellenit felváltva használok; a balzsam maradt.

Ár (a kettő együtt)

 598 Ft

14 000 Ft (akciósan 9000) Ft, de ez nem a szokásos mennyiségre, hanem 2*750 ml-re vonatkozik

Pontszám

4/10 

9/10 

 Verdikt: A Baleának két jó tualjdonsága van, egyrészt olcsó, másrészt tiszta lesz tőle a haj. De ennyi. Úgyhogy maradnék a Tiginél: jó érzés istennőnek lenni, imádom a hajam selymességét, illatát, állagát... Addikció a javából.

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr46692188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vásárolt már valaki a strawberrynet-ről? megbízható?
a múltkorin felbuzdulva megrendelek egy 60 napos Murad csomagot :)
tényleg nincs szállítási díj sem???
Nagyon jól teszed! Nincs szállítási díj. Nagyon, nagyon ritkán van vám (nekem még egyszer sem volt), de azt visszautalja neked a cég, ha elfaxolod nekik a számlát vagy kivonatot vagy mit.
Zseniális a blog! Épp ma mentem el egy Tigi Bed Head fodrászat ellőtt (Kosztolányi D. tér mögötti kis utca), és tettem fel magamnak a kérdést, miért nem ismerem én ezeket a termékeket? (nevüket természetesen igen, csak még sosem próbáltam) Erre mit látok kedvenc blogomon a fárasztó nap után? Kedvenc rovatomat, és Tigi termékelemzést.

Kézcsókom. :-)
A Tigik illatai bünténynek számitanak, annyira jók! :D
Egyébként, csak ha egy jótanácsot elfogadsz: sampont a fejbörre kell választani, balzsamot a hajra. Föleg ilyen szinfokozo termékeknél teljesen humbug a sampon, kb. csak azért gyártják, h legyen mit eladni.
Inkább válassz egy normál árkategoriás sampont, amit szeret a fejböröd, viszont a hajszálakra valo termékekre (balzsam, leave-in conditioner, fixálo, stb) föleg amit nem mos le az ember, érdemes lekölteni a maradékot, azok fonotosabbak :)
bagaelanak igaza van! Babe (spanyol, vagy olasz, gyógyszertárban kapható, sok fajta van, fejbőr szerint diferenciált) samponnal nyomulok már évek óta+ bagaela féle elvet követem! ;-)
Én nem is élhetek Shine Junkie nélkül. Akinek hullámos a haja, hagyja szabad levegőn száradni, és ha már száraz, fújaj rá gazdagon. Olyan szép kis fürtöket csinál, megőrülsz!


süti beállítások módosítása