Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Arctalan modellek a Maison Martin Margiela kifutóin

2008.10.01. 16:40 - Virgogirl

Címkék: fotó divat érdekesség divatbemutató

A Maison Martin Margiela új kollekciójának bemutatóján a modellek arcát vagy anyagdarabok, vagy pedig parókák takarták - a  kollekció egyébként a divatház huszadik évfordulójának ünneplése is volt -, ezzel erősítve azt a hatást, hogy inkább a ruhákra, nem pedig a modellekre kell figyelni.

Bennem (bár ritkán van ilyen) ez kifejezetten taszító érzést váltott ki, olyan volt az egész mint egy rossz rémálom, horrorfilm, fétismozi anyagban való kifejeződése - és bár "átjött", hogy mi lehet vele a cél, egyáltalán nem tudtam a ruhákra figyelni, mert folyton a modellek arcát (pontosabban, azok helyét) néztem... A hordahtóság megint más kérdés, pár darabot el tudtam volna képzelni, de a legtöbbje mégis úgy tűnt nekem, hogy csak fantáziadús és provokatív művészeti alkotásokról van szó.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr22691009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

juj, ez engem is taszít! Mondjuk engem a hiányzó testrész vagy a plusz testrész is - borzongást vált ki belőlem (persze itt nem a sértültekre gondolok) A reklámoknál! :)

(van az amikor a homlokán rengeteg szem van a nőnek. ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá )
Ez király!!!!
Nekem komolyan bejön!
És a torta menyasszonyi ruha... nagyon jóóóóó.

A vörös parókás képet, ahol két modell halad egymás mellett, riasztónak találom
szerintem így ezek az amúgy sem embereknek tervezett 'ruhák' vagy kreációk még földönkívülibbé válnak. hát... inkább legyen egy jó sminkje.
Szia, Martha_jolly_fox (izgalmas egy nick, nem mondom...)! A földönkívüliek nekem is eszembe jutottak. És nem örültem neki.
Furcsa. Szerintem is épp fordított hatást ért el vele, hiába nincs arc, nem tudom levenni a szemem a fejekről, mindig visszatalál oda a tekintetem, ha rá is pllantgatok a ruhákra, akkor is.
A parókások olyanok mintha fordítva tették volna vissza a modellek fejét
Hátborzongató
Én is vhogy állandóan a fejeket nézem, hiába vannak letakarva. Nagyon nem tetszik :(
Bennem is furcsa érzéseket váltott ki...és le sem tudtam venni a szemem a fejekről, vagyis a fej-helyekről:S A 8. képen pedig a fogak...brrrr
A hosszú vörös parókáról nekem Izé bácsi jut eszembe az Adams familyből.
A gömbfej pedig röhejes
Nekem tetszik, hogy merte felrúgni a szabályokat és dolgok inverzét mutatta meg.

Az megint más kérdés, hogy hordható, nem hordható... kellenek ilyenek is.
ijesztő. szörnyű. nemnemnem.
modellként pedig megalázónak érezném azthiszem. tudom h tárgyak, mozgó fogasok, na de akkoris. vkinek az arcát letakarni az komoly.
borzasztó, nem tetszik az egész
Nekem sorra ez jutott eszembe:harisnyás bankrablók,földönkívüliek, Hogyishívják kuzin, és Csubakka. :) Emellett ijesztő
Egyedül azt találom mókásnak,ahol mindene le van taakarva a modell arcán csak a szája piros (de lehet az is a maszkon van?). Lehet elegánsabb lett volna velencei maszkokat adni rájuk, feketét, bézst,ami éppen a ruha szívével megegyezik. Persze nem agyondíszítve.
A ruhák meg nem tetszenek. Csak a "mikrofonfejű" modellen.
Mindjárt kimászik a kislány a tévéből...
én is izére és csubbakára gondoltam először... :)

azért mennyire durva lehetett a modelleknek így végigvonulniuk! alig láthattak valamit...
érdekes, de zavaró, nekem is vmi horrorfilm jutott eszembe. (most épp a Strangers-re asszociáltam, abban is maszkokban vannak a gyilkosok)


süti beállítások módosítása