Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Nyálcsorgatáshoz - Naeem Khan, 2009 tavasz

2008.09.13. 18:16 - Virgogirl

Címkék: tavasz divat luxus érdekesség divatbemutató

Nagyon nőies, egzotikus és elegáns kollekció - bármelyik darabot szívesen elfogadnám.

(elnézést, d borzasztóan meg vagyok fázva, ezért nincs most több erő bennem ahhoz, hogy hosszú elemzéseket írjak...)

 

 
 

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr90661687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Virgogirl jobbulást!
Nagyon pazar. gyönyörűeg ezek az anyagok. Különösen a 4. az 5. a 7. a 9. és a 10. tetszik.
Szívesen. A múltkori kérdésáradat után, csak később eszembe jutot még egy kérdés. Írtad,hogy az Egy gésa emlékiratai az egyik kedvenc könyved. Szerinted a film mennyire sikerült jól?
az a gond, hogy az összes szereplőért odáig vagyok, úgyhogy elfogult vagyok egy kicsit vele. De szerintem közel sem olyan jó, mint a könyv :-D

De most. hoyg mondod, megyek, megnézem :-D
:D Valóban, nem adja vissza annyira Szajuri szellemességét, szerintem.
De én bele vagyok bolondulva a:
a ruhákba (kimonókba pontosabban)
a sminkekbe
a zenébe
és az elnökbe ( hajszálpontosan ilyennekk épzeltem olvasás közben)
Kellemes filmezést! :)
Meglehet. :)
a ruhák nagyon tetszenek Virgo!

jobbulást kívánok neked!

Én a Szerelem kolera idején-t fogom lassan elkezdeni olvasni (anyukám szerint persze a könyv a jobb) de ma (ez is ritka, de előbb) megnéztem filmen! Pozitívak a véleményeim! Olvasta valaki vagy esetleg látta? :)
Olvastam már. Naggyon tetszett.Pont ma juttot eszembe,mert kezd elfogyni a szappan. XD Meg oylan meleg volt mostanában, mintha egy Márquez regényben lettünk volna.
és már el is felejtettem,hogy van filmen is,de jó,hogy írtad! Meg is nézem,amint tudom. :)
Hello,
A gésa... -t csak filmen láttam, nekem nagyon tetszett! Igazán szép film, jól sikerült produkció. És már akkor is megjegyeztem magamban, hogy a castingos tökéletes munkát végzett!

A szerelem a kolera idejént nem néztem meg filmen, de az egyik kedvenc könyvem, amellett, hogy GGM a kedvenc íróm, akinek a teljes életművét abszolváltam már.
És a blogomon lesz is bejegyzés a könyvről, majd szólok. A macsekok után vissztérek - végre - a szépirodalomhoz.

Nekem a papagáj az egyik megmaradó élmény a könyvből, az bekerült a filmbe, vajon?
Ha megvan a tékában, talán kikölcsönzöm, de előbb biztos, hogy újraolvasom a könyvet a bejegyzéshez.
Örülök, hogy felkapták a film miatt is Gárcía Marquezt, és sokak elolvassák a könyvet is... ha csak a film indíttatására.

A ruhák a postban: nagyon tetszenek, főként a kifinomultabb darabok, azaz amikor nem olyan egyértelmű a kimonó, japán stb. ázsiai asszociáció (pl. csak az anyag, a szabás nem). Mert - és lehet csak az én fejemben - de sok pornó színésznő, éjjeli pillangó stb. szokott ilyet hordani, amikor meg kell jelenni valahol - felöltözve - és nekem mindig az jut eszembe, h. egyikőjük ilyen szabásúban ment férjhez is... Na, szóval engem ez nem hagy nyugodni. Feltételes refllex, de már megszereztem, nem tudok zabadulni a gondolattól.
Nem a film volt az indítatás nekem, mert már elég régóta megvan könyvben, csak minedig csalódás általában a könyv után a film, ezért most megcserélem! Így sokkal jobban élveztem. :)

Nem csodálom, hogy az egyik kedenc könyved! Nagyon kis mértékben van jelen a papagáj és a mamámtól tudom, mert neki is a papagáj a kedvence, hogy nagy mértékeben ki va hagyva a filmből.
Virgo, jobbulást. Igyál sok mézes, citromos teát!!!
Tényleg neki is ennyire megmaradt a papgáj? Ezt most hallom először! :-D

De jó, most úgy örülök!
Virgo, gyors felépülést kívánok én is! :-)
elnézést kérek a sok elgépelésemért, de ez a szemtelen rádiós egér!!!!!!!!!!! :((((((((((((

Scala

Az egyik nagy ok, hogy elolvassam az a doki papagája! :))))))))
Scala, szerintem a Gésát olvasd el, szerintem tetszene neked,

A jókívánságokat meg köszönöm.
Én azt is olvastam és láttam és mindkettő nagyon jóóóóóó! A film is tetszett belőle! ;)
Rendben, majd, sokára, előtte az elmúlt hónapok alatt felhalmozott, polcnyi jó könyvet kell abszolválnom.

Február óta terveztem megvenni Németh Attila-Moretti Magdolna: Pszyrodalmi Szöveggyűjteményét, alcím: 'ki szépen kimondja a rettenetet, azzal föl is oldja', Medicina Könyvkiadó, 2006. Jaaaaaj, számomra az év legszebb és igényesebb nem regénye!

Betegségenként vannak csoportosítva a szépirodalmi szövegek, pl. Nárcisztikus személyiségzavar - két Oscar Wilde szövegrészlet, Moliere: A kényeskedők; példa a szülés utáni depresszióra (ún. postpartum depresszió) a világirodalomból: Amos Oz: Micháél, Miháél, Gyász.
Gyönyörű kivitel, számomra alaplexikon szerű tartalom.

Mondjuk eleve érdekel az ilyesmi, biztosan van akit nem fog meg. Egy biztos:könyvet csak így lenne érdemes kiadni. Persze csak az orvosi jegyzetboltban kapható. Bravissimo... :-(
nálunk itt van egy utcányira a Medicina ;-)

Egyébként elmondva ez nagyon ígéretesen hangzik, engem is borzasztóan érdekel minden ilyesmi (devianciák, lelki bajok...) Skorpió sajátosság.
Nem olcsó, 5600,- Ft, de mindenkinek melegen ajánlom.
A szerzőket hírből ismerem ÉS nemcsak elismert orvosok (DE nem a sztár-pszichiáter fajtából...), hanem a szépirodalom alázatos kedvelői.
Németh dr. nyolc éve ki is jelentette, h. őt már csak az irodalom érdekli igazán. ;-)
Szeretjük. :-)
ez a név nekem rémlik. mármint a dr. Németh Attila.

nekem Czeizeltől van hasonló könyvem. a magyar író-költők betegségeiről írt. nagyon érdekes.
Igen, a Czeizel féle fent van a neten! Egy részét én is olvastam.
DE! Ez más!

Egyrészt Czeizel genetikus, és én annyira nem komálom.
Dr. Németh Attila pszichiáter, pszichoterapeuta, sok tankönyvnek is társszerzője;
+
itt szószerinti irodalmi szövegek vannak, nagyon rövid orvosi hozzáfűzésekkel: egy-egy betegségnek a definíciója pl. vagy tünetek a kül. stádiumokban. Egy zöveggyűjteményt képzelj el, aminek alapja a BNO-10-es rendszer a pszichiátriai betegségek osztályozásáról. A demenciával kezdődik pl. és az értelmi fogyatékossággal ér véget, de kitérnek még pl. a féltékenységre vagy a gyászra is, amely nincs betegségként osztályozva, de szélsőséges esetben rövidebb-hosszabb ideig különleges állapotot eredményez.

Elkezdtem, NAGYON remek könyv. Jövő héten poszt a blogomon! ;-)

A szerzők nekem hitelesebb személyiségek, mint Czeizel. Aki amúgy igen jól, és alapos kutatások nyomán ír, csak túl sok botránya volt, az én ízlésemnek...
Érdekesnek hangzik. Mindenképpen elolvasom a postot.
Na, nézem a Gésát, és bevallom férfiasan: megkönnyezem, olyan gyönyörűséges... még ha nem is az igazi, de csodaszép
Kár, hogy a három főszereplőnő egyike sem japán :-D
Tényleg gyönyörű! Nem is tudtam, h. nem japán! :-D
Nem tudok aludni...
Írtam egy postot viszont... :-)
Igen, kettő kínai, egy meg maláj születésű :-D

Megnéztem, Scala (mármint a postodat)
A kék szemű főszereplőnő kínai? Vagy ő a maláj?

A kicsit idősebb leányzó, aki szerelmes abba a fiúba, akivel a sufniban.... ő kínai, ugye? :-)
A kék szemű a kontaktlencsés. :-D

Zhang Ziyi és Gong Li a kínaiak, Michelle Yeoh meg maláj származású
:-D
Öööö, így nem tudom ki, kicsoda, de utánanézek a castnak. Nincs meg itthon a film, bár érdemes lenne megvenni... most eszembe is jutott, hogy akartam.

Most rohannom kell, este visszetérek. Pá. :-)
Zhang Ziyi a főszereplőnő, Gong Li az ellenérdekű fél, Michelle Yeoh pedig a mentor
Értem köszi!

Szerintem szépségben és kellemben talán Gong Li van 'utolsó helyen', a másik kettő utánozhatatlan. Jaaaj. Megszerzem legkésőbb jövő héten a filmet!

A 'White Princesst' ismered? Ralph Fiennes, és egy igen szép színésznő. Jó film az is, szerintem.


süti beállítások módosítása