Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Lopez és kedvenc tervezői

2008.09.06. 18:39 - Virgogirl

Címkék: fotó divat érdekesség híresség

Jennifer Lopez az Elle egyik anyagában, Michael Kors, Georgina Chapman, Donatella Versace, Oscar de la Renta, Karl Lagerfeld, Diane von Furstenberg, Brian Atwood, illetve a Sweetface tervezőjének, Albino Riganellónak a társaságában.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr66647812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nagyon jó!!! Telitalálat!
Azért jó, hogy még meg tud lepni az Elle!!! :-)

Köszi Virgo!
...Ühüm, ellentétban a Cosmopolitannal, amit cirka 16 éves korom óta nem olvasok, olyan unalmas. Szerintem.
Nem a magyar kiadásról van szó, de valószínűleg át fogják venni az anyagot.

A Cosmo nem unalmas (hanem sz*r), csak nem te vagy a célcsoport
Ebben lehet igazság, 14-től 16 éves koromig nagyon szerettem. :D
Egyébként osztom azt is, hogy fekália (és unalmas is, ezt azért még tartom), csak nem akartam túl durva lenni.
én nagyon nem bírom ezt a nőt, de el kell ismernem, általában jólöltözött.
én sem vagyok egy JLo fan,de ezek a képek nagyon ötletesek és szépek!kár,hogy a magyar divatmagazinokban elég gagyik a saját készítésű képsorozatok!az Elle még a jobbak közé tartozik,de persze a legjobb a Vouge...csak ahhoz ritkán jut az ember.
ja magyar magazinhoz friss élmény:kezembe került a ScarlettJ.-os Cosmó...brrrr,pár percnyi olvasás után elfogott a roszzullét,hogy mennyire hülyének nézik a felnőtt nőket,a 100xszépbe még elmegy az ilyen színvonal,de több,mint 500 ft-os újságban az már gáz!
100xszép, LOL, de rég volt! ((: Az IM-mel, a Popcornnal és a Bravóval együtt. Édesanyám mindig összeragasztotta a szexes-felvilágítós oldalakat, így tértem át a Cosmóra. :P :D
Hja mert hogy abban az újságlapok 90%-át összeragaszthatta volna, de annyi ideje nem volt. ((:
Na, mesélj, mi volt benne, ami ennyire kiborított?
Hűha, milyen előrelátó anyuka!!! :-)
Na ja, hosszú távon ez az előrelátás azonban meglehetősen problémássá vált. [: Szegény anyukám...
Tetszik! Az első kettő hangulatát imádom, a harmadik is bejön, de ott nekem inkább Donatella a domináns :)
JLo az utóbbi időben (kb. mióta Marc a férje) nem tetszett, szerintem látványosan csúnyult, de ezek a képek nagyon jól sikerültek, kifejezetten tetszik mindhárom.
Egyetértek OnoxBeataval, szerintem is csúnyább lett Marc óta. De ezek a képek üdítő kivételek. :-)
szerintem kifejezetten jót tett neki ez a házasság, láthatóan boldogabb, kiegyensúlyozottabb
Kirakat egy picit... annyira nem jött össze neki a Ben Affleck és stb., hogy Marc be tudta törni.

Nekem Anthony egy elég idegbeteg, kórosan vékony pasinak tűnik, aki lehet, hogy drogos is (volt). Ezt egy dokinő mondta, az arca alapján... egy női magazint nézegettünk.

Nem jön át, úgy igazán, őszintén a boldogság J. Lo-ból. De tény, hogy ezt nagyon nehéz így megítélni...

A babák biztosan sokat dobnak a mostani jókedvén! :-)
És - csak ismétlem magam - ezek a képek Virgot igazolják!
Azért nem jobban kirakat, mint Ben Affleck, szerintem az volt a PR csúcsa
Fú, Ethain, ez az összeragasztás szerintem durva. Azokban az újságokban olyan szexrovatok voltak, amikből egy tini sokat tud tanulni, pl. olyasmiről, amit a szüleitől nem fog. Szerintem pont annak a kornak és az olvasók korosztályának megfelelően írtak a dolgokról.
És mondjuk egy Veress Pali bácsit kihagyni... :)
Ha jól emlékszem az Oscar de la Renta fotózáson volt egy paparazzo, és hátulról is lefényképezte a ruhát JLo-n: nem ért teljesen össze rajta :)
Ah, hiúság...
De az anyag attól még isteni
Nem hiúság :-D, hanem teljesen bevett "divatfotós trükk": sokszor adnak a modellre egy számmal kisebb ruhát, mert az elől szebben feszül, nincsenek rajta ráncok, gyűrődések - az esetleg biztósítótűvel összetűzött hátát meg úgyse látja senki...
Imádom ezeket a képeket :-P :-)
Én is, eszméletlenül jól sikerültek. Bravo!!! :-)

és köszi a bővítést, Virgo!
felhívnám a figyelmed kedves virgogirl, egy nem régiben megtalált oldalra :)
www.trendycrew.com
Olyasmi streetfashion az egész holnap, mindenféle embert lefotóznak és pontozni lehet az öltözéküket. (ez a része kissé visszatetsző) A lényeg az, hogy elég sok embernek remek a stílusa a képeken, és a ruhák márkái is le vannak írva azoknak, akik esetleg beszereznék szívesen a darabokat. Én már szemezgettem is ruhával :)
Megnéztem a honlapot, engem a ruháknál jobban megfogott ezeknek az embereknek az arca... Nagyon érdekes, és elgondolkodtató! :-)
köszi.
A többi is bejövős! Először azt akartam írni, h. még mindig az első 3 a kedvenc plusz a Karl bácsis, de ahogy nézegetem őket, mindben tetszik valami, (nagyon) megfognak a hangulatok, amiket a képek hoznak, mindegyik egy kis történet.


süti beállítások módosítása