Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Ikon of the day: Charlize Theron

2008.08.22. 11:48 - Virgogirl

Címkék: fotó divat ikon híresség

Izé. Nem vagyok oda érte, pedig a csipkeruha is és a cipő is nagyon szép - külön. Együtt egyáltalán nem tetszenek, ráadásul Charlize egy picit vaskosnak tűnik ebben a ruhában.  egyébként mindkét darab Prada.

5/10

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr2627507

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Abszolút vaskosnak tűnik, nekem is ez tűnt fel először! Aztán leértem az egérrel a cipőhöz, és magamban felsikítottam! Jaaaaaj!

Erőlteti a fekete lábkörmöket, jó, még elfogadom. De ez a cipő agyonvágja a csipkeruhát! Neeee! Könyörgök!

Totál kiábrándultam Theronból az idén... :-(
ez a cipő és a ruha külön-külön gyönyörű, na de együtt! hát ez aztán az ízlésficam

a ruhához abszolút jó a fekete lábköröm szerintem, de ez a cipő az egész összeállítást agyonvágja, ez így nagyon-nagyon gááááz
Ugye, hogy így ultra-sz*r?!

Pozitív megfigyelésem viszont a szemhéjtus: nagyon jól áll neki, és szépen van feltéve! ;-)

Off: hogyan, milyen oldattal lehet feketedett ezüstöt helyrehozni? Tudnátok segíteni, pakolgatok, és van néhány darab, amelyek nem állták ki az idő próbáját! De még nem szeretnék lemondani róluk! :-)
látod Scala, amíg Diort meg Stella McCartneyt hordott, sokkal csinosabb volt!
a csipkétől pedig már hányingerem van, elég volt. zara tele van vele... :S :S :S
Hát igen, Zara mostanában rendszeresen koppint a Prada-tól (hozzáteszem nekem ez a szandál kéne, de én farmerral hordanám szerintem vagy élénvasalt bőszárú nadrágcsodával, na de mindegy. . . :))
a hajlított cipősarok pl. nyáron. (elég látványos koppintás volt, ami nem baj, mondjuk. Mindegyik koppint) Kicsit én is ki vagyok már a csipkétől, pedig alapjáraton szeretném, de idén nagyon sok belőle nekem is.
nekem már a lakk is sok, pedig alapjáraton bírom.
de a hasítottbőr szerencsére még nem trendi... táskám már van is, remek darab :D
Szerintem az zavar benneteket - engem is beleértve - hogy konzumidiótákat akarnak belőlünk faragni, és a többséggel meg is történik.

Fura, de ahogyan Noorinak, a lakk dolgok nekem is kezdenek betenni...

A csipkét mondjuk nagyon szeretem, és elég ritkán járok a Zaraba... :-)
Most lakásmegújítási programon vagyunk... :-(
És ősszel még nagyobb divat lesz a csipke, ha értesüléseim nem csalnak.
Tényleg, asszem a Glamour trend-izében nem volt benne... :-(
Tudom, tudom, az nem szentírás! :-)
Szóval a Glamour 'Trend ABC'-ben a következők vannak:
- A ----> mint arany
-B ---> mint blézer
- C ----> mint cipő :-D
- dekoltázs, a háton (!)
- extrém
- ékszerek
- férfias sítlus
- gallérok
. hófehér
- India
- Jackie Kennedy
- kabátok
- lakk
- masni :-) Ennek örülök! Bár nem újdonság, szerintem 3 éve folyamatosan divat...
- neonszínek
- oroszos stílus
- övek
- pelerin
- ruhatípusok: gazdag diszítések, izgalmas minták, fodrok
- skót kockás
- táska: '70-es, '81-as évek stílusa
- Woodstock :-(
- zöld

Gondolom nektek is megvan ez a szám, de pihenésképpen jól esett begépelni! :-)
Amikor valamit felkapnak nagyon és az utca népe is nagyon rákattan, mert az elérhető márkák is lekoppintják, akkor már nehéz valamit úgy kedvelni, legalábbis nekem.

Noori

A hasítottbőr nekem mindig "szeretős" marad. :) (trend ide vagy oda :D)
Nem szereted, ha szembejön veled az utcán? Nyugi Zsani, ez Magyarhonban veled nem fog megtörténni! :-)

Én leginkább azt utálom, hogy boldog-boldogtalan ugyanazt hordja, akár illik hozzá, rá, akár nem. És képtelenek jól passzítani a dolgokat.

Bele se merek gondolni, mit művelnek majd a csipkével! :-(
Hát, így olvasva az ábécét, én max minden másodikkal értek egyet - persze, nem én vagyok a mérvadó (plusz, van olyan dolog, ami folyamatosan divat, max. a szabás változik... úgyhogy ez egy picit mintha butaság lenne)
Scala, egyetértek veled - ráadásul olcsó és "lebutított" formában...
Nem nagyon csípem ami szembejön. :) Ezért fektetek valszeg nagy hangsúlyt a kiegészítőkre és a lábbelikre. :)
én komolyan mondom, gőzöm nincs, mi a trendi az utcára.
a kifutót megjegyeztem, de ez sosem befolyásolt az öltözködésemben. mindig is azt vettem, ami tetszik. divatból nem vásárolok.
a kockás flaneling állítólag a mostani nonplusultra. hát, apámnak vannak ilyenei, pedig ő nem mai gyerek :D
a másik nagy irányzat a boltokban a papucsállatka minta, azt meg 13 éves koromban, egy Százszorszép alkalmával néztem ki magamnak...
ennyit erről.

a masnit én is szeretem, Zsani! :)
Noori-val értek egyet.
Én kb. 5 éve, amióta kicsit kinyílt számomra a világ, igyekszem kizárólag klasszikus darabokat venni, mindenből. Ezért nem hoz lázba, mit futtatnak a desigerek, hogy csipke meg lila meg retro meg afrikás meg mittudomén. Nem is igazán követem, csak ha eljutok egy bevásárolóparadicsomba (Milánó, Dubai), akkor látom a kirakatokban, mi is a "trendi". De nem véletlen, hogy a klasszikus, elegáns, "örök-divat" fazonú holmikat is mindig megtalálom a kedvenc tervezőim boltjaiban.

Én úgy érzem, megtaláltam a stílusomat, és annak megfelelően vásárolok. És jót nevetek azokon, akik saját egyéniségüket figyelembe nem véve vásárolják össze minden szezonban az újdonságokat, ami esetleg nem is illik hozzájuk.
Én elég későn érő típus vagyok "divat" szempontjából, egyrészt sokáig nem volt kitől, sokáig nem volt miből, és hát az önbizalmammal is voltak problémák, úh. csak az utóbbi években kezdtem el azzal foglalkozni, hogy mi van rajtam (elsősorban egy kedves barátnőmnek köszönhetően, aki nem tölti fél életét a divattal foglalkozva, de mégis minden alkalommal jól esik ránézni, olyan klasszul "össze van rakva":-)

Látom, hogy mi a "trend" (de utálom ezt a szót), ha másból nem, az "átlag" utcai viseletből és kirakatokból. Ún. "divatlapot" ritkán veszek, bár ha rámjön az ötperc akkor beszabadulok egy hírlapárushoz és felvásárlom az összeset, néha még használható ötletek is vannak bennük:-)

Soxor azt látom, hogy az emberek nem hajlandók őszintén megvizsgálni a saját testüket (testfelépítés, magasság, bőr és hajszín stb.) + hogy miben érzik jól magukat, hanem bemennek a Mangoba (tetszőlegesen behelyettesíthető) és magukra pakolják az összes cuccot.

Én csak magamból tudok kiindulni - az évek során be kellett hogy lássam, hogy van egy adott alkatom/kinézetem (pici vagyok és körte típus, kis mellekkel, sötét hajjal stb.), és megfeszülhetek, bizonyos típusú/szabású/színű stb. ruhadarabok akkor is iszonyat hülyén állnak rajtam:-)

Úh. én nem követem a divatot, max. használom belőle, ami tetszik. És nem csak egyféle "trend" van, kis odafigyeléssel mindenki megtalálhatja az éppen akutális "futtatott" ruhatípusokból azt, ami jól áll neki + jól is érzi magát benne:-)

Nekem mondjuk az is elég fontos, hogy ne jöjjön szembe az utcán a ruhám, és amíg nem telik Dior-ra, addig maradnak az angol turkálók;-)
Erről jut eszembe, mikor lesz post a jó turkálókról?! :-)
Én is várom már, meg még ígért nekem egy tervezőről valamit Virgo! :P
tudod , hogy csak húzunk, így is tökéletes a blog! :D
"egyébként mindkét darab Prada"

Erről most rögtön az Amerikai Psycho ugrott be (most olvastam ki, még a hatása alatt vagyok) :)))
És tetszett? Én imádtam a könyvet is meg a filmet is...
Felmerült a kérdés... az ezüstöt szidolozni kell.
Scala Drága!

Gyorsba a fogkrém is be szokott válni! :)
Juj de jó, az legalább van is itthon! :-)
Én elég sokáig benne szoktam hagyni őket. Nem mondom, hogy nem gyűlt már meg a bajom némelyik feketedéssel. Érdemes őket rendszeresen tisztítgatni. :)
Köszika, most csinálom, mert folyton valami más jön közbe... Beszámolok a fejleményekről!

Szájvíz? Oral-B? Hmm? :-)
Lehet, hogy azt is kipróbálom...
Örültél ma de. Zsani? A széptestű fiúk kitettek magukért! ;-)
Azt még nem próbáltam.

Itt írnak még róla :

forum.index.hu/Article/showArticle?t=9088399


Írtam neked egy mail-t amúgy.

Nagyon örültem és persze végig is néztem! Éljenek a fiúk, szédületesek voltak! Millió pusz nekik!!!!!!! :))))))))

Dupla örömöm volt de. (a másikat a levélből tudod meg! :) )
Mi is néztük, meg is könnyeztük :-D
Hú Zsani, valami izgi történt veled? :-)
2 hét után megjöttek az ICON-os cuccok! :))))))))))

Nem tudom mit csináltak az amerikaik, de tegnap este érkezett be az országba (ma reggel 1/2 9 körül már itt is volt vele a postás) és képzeld Virgo expresszként (40& volt a szállítás), úgy hogy az eladó 8-án adta fel és 10-én hagyta el az USA-t (Mo-ra meg nem jutott el.). Már tudakozványt indított pénteken. Máskor az expressz 3 nap alatt itt van. Gondolhatod milyen frászba voltam már. :S
Nagyon kérlek küld képet!!! Please! :-)

Mailre már válaszoltam is! ;-)
Scala baby!

Arról már küldtem, tudod! ;)
Igen, igen, persze. De mind a kettőről?! Na, megnézem, és felidézem! :-)
Oh, igen. Hogy is felejthettem el...

Az az igazság, a goggle olyen hülyén nyitotta meg a mellékelt képeket, körülményesen, hogy ezért mehetett ki a fejemből, meg amúgy is sűrű volt az elmúlt három hét.

Szóval kérlek írj, milyen az anyaguk, milyen viselni, mindent, mindent ami ezekhez a csoda darabokhoz kötődik! Köszike.
Annyira jó: beírtam a Google-be, hogy Diffusione Tessile+cím, és az első két találat a blog, Kylíie Minogue post alatti trécselésünk az outletekről! :-D

A címet viszont nem találom, Zsani tudom, hogy már e-mailben is elküldted, de megtennéd hogy még1szer, most felírom a mágikus füzetembe, és hamarosan repülök oda is!!! Thx.
Először is. Mindkettő full bőr (vajpuha), úgyhogy a viselésük fantasztikus. Immmádom! :)

Diffusione cím (MAX MARA Kft.): Szigetszentmiklós
Sellő u. 2.
2310

Már biztos tele van téli cuccal. Már a múltkor is az volt a nagyobb részén. A cipők voltak nagyrészt még mostani kollekciósak. Én majd késő ősszel tervezem ott a lábbeli vásárlást megint. Azért egy olasz cipő mégis csak egy olasz cipő. (főleg, ha még max mara is :D )

Írd fel jól most! :) (és számolj be, ha voltál kinn)
Ezüst: jó a fogkrém is, de a legjobb az ezüsttisztító folyadék:-)

Nincs neve vagy márkája, ez van ráírva, hogy ezüsttisztító folyadék, és nagyobb élelmiszerboltokban általában lehet kapni (Match, Profi, Plus), de a szuper- vagy hipermarketekben (Cora vagy Tesco pl.) még biztosabb.

A tisztítószereknél van, szögletes 200 v. 300 ml-es fehér flakon, van kékcímkés, az az ezüsttisztító, meg sárgacímkés, az az aranytisztító - _tényleg_ minden reménytelenül fekete ezüstöt gyönyörűen kifehérít:-) Vmi 800-1000 forint körül volt legutóbb amikor vettem:-)


süti beállítások módosítása