Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Parfümpéntek

2008.08.15. 13:00 - Virgogirl

Címkék: személyes

Allergia miatt elmarad. Hacsak nem szeretnétek, hogy a Rhiocort Aqua illatát elemezzem.

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr48617188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kezet foghatunk. Taknyom-nyálam egybefolyik, már elnézést. Egyébként elég jól bírom, de ma durván kijött...
:'-((
Nálam tavaly kezdődött, próbáltam magam győzködni, hogy nem az nem az. Én nem lehetek allergiás, erre 1 hete megint itt van. Együttérzek. Nekem inkább viszket a nózom és folyik, de nem szedek még egyelőre rá semmit! jaj, lányok. . . :S
Én sem vagyok hajlandó gyógyszrt szedni már, épp elég ideig nyomatták belém a szüleim. Viszont két dolog műkszik rá: a torna (futás után min. 1 napig semmi gondom) és a vitamin - ha szedem, sokkal jobban bírom. (á la Lenkei-féle)
akkor érdekes részletek az életemből: negyedik hete vagyok beteg, három doboz antibiotikum csúszott le ez idő alatt, és csak saját felelősségre mehetek emberek és légkondi közelébe. Az allergia az asztmám mellé istenien jött ki idén, nem tudtam aludni két napig, annyira fulladtam. Kaptam hipererős, hiperdrága gyógyszert és orrcseppet (a szemem szerencsére rendben van), azokkal úgy ahogy bírom. De mélységes depresszióba süllyedtem, fáradt vagyok és szédülök, alig érzem az illatokat, az ízeket viszont ötszörösen.

Hát, ennyi.
Óhhhhh ;-(((((((((((((((

@->---- virág Neked, hogy kicsit jobb kedved legyen! :-)

Sajnálom, mert nincs annál rosszabb, ha nem jó az ember közérzete. Remélem nagyon gyorsan felépülsz és azért próbálj sokat mosolyogni, ne hagyd, hogy az a fránya betegség leküdjön.

Fel a fejjel!!!
Puszi
én csak szimplán allergiás vagyok, egy időben szedtem gyógyszert, de antib. soha.
a homeopátiás dolgokról meg akkor álltam le, mikor mondták, hogy hormonok vannak benne.

Virgo, gyógyulj! :):))))))))))))
Jobbulást kívánok mindenkinek....:)

Kellemes(ebb) hétvégét !
Virgo, jobbulást kívánok, meg minden allergiásnak!

Puszi nektek :-)
Jobbulást!
úgy hallottam a currys ételek jót teszenek allergia ellen. és a joghurt is,bár gondolom csak kezdeti időszakban.
Az antibiotikumoktól a hideg ráz...sokszor több kárt okoznak,mint hasznot. :S
szerdán volt szerencsém némi currys joghurtmártást enni. nem tett jobbat :-D
Ez az allergia elég elkeserítő dolog, én 2 éve fedeztem fel, hogy allergiás vagyok, szerencsére nem nagymértékben: szabadban enyhén könnyezek és folyik az orrom, de a legkellemetlenebb, hogy nem tudok havi kontaktlencsét hordani, mert 2-3 nap viselés után nagyon bántja a szememet :-((
Minden sorstársnak jobbulást! (amúgy tudja valaki, mi virágzik most?)
Jobbulást mindenkinek!
útifű, kender, libatop-félék, fehér üröm, fekete üröm, parlagfű.

ezek egész augusztusbn aktívan birizgálják az orrom és a szemem....
Nos nekem csak a kontakt por-ekcéma jött ki a tenyeremen, a sok pakolástól múlt hétvégén. A nyaralás első éjszakája krémezéssel és dunsztkötéssel telt. Azóta mindent csak kesztyűben csinálok, pontosabban nem csinálok semmit, mert nyaralunk! ;-)

Lugosítani lányok, akkor az immunrendszer megerősödik, és nem jönnek ki illetve enyhülnek a tünetek. Én most a következő kúrát nyomom összesen három hétig kell:
- étkezési szódabikarbóna, egy teáskanálnyi, egy pohár vízben feloldva ----> meginni
- egy citrom frissen facsart leve egy vagy fél pohár vízben feloldva ----> utánainni
- reggel éhgyomorra
és
étkezések előtt, naponta össz. háromszor!
Nekem jót tett, és nem is olyan macerás, három nap után nagyon belejön az ember.

A kósza kis nőgyógyászati nyavajámat is kinyírta pl. + sokkal életerősebb vagyok, pakolok, sportolok... na jó, szabin vagyunk, de ilyenkor csak ejtőzni szoktam mint az őszi légy, és most nem ez a helyzet!

Gyógyuljatok meg, és mindenkinek gyógyító sugarakat küldenek az én tündér aranyos macskáim. Arthur és Chloé!!! :-D
és ha lugosítás, vitaminozás, immunerősítés (és rendszeres nemi élet) után burjánzanak a bacilusok a szervezetedben?
Akkor méregteleníteni kell!
Sok nyers zöldség, zöldség és gyümölcslé, kölesgolyó, bio-kaja, SPORT! SZERELEM!

Pussz.
amúgy asszem helyesen lúgosítás... folyton elszúrom!
és hol marad a kolbász? a sunka? a sült oldalas? a sűrű gulyásleves? a kacsasült?
A curry és a joghurt csak egy tipp volt. :) Bár ha rendszeresen fogyasztja az ember,lehet tapasztal válotzást. :)
Virgo, gondolj a grillezett csirkemellre...sok-sok paradicsommal. MEg a zölsséges-húsos,de könnyű ragulevesekre... Ezekkel pár hétig lehet nélkülözni a gulyáslevest is. :)
de az én apukám nagyon finom gulyáslevest csinál ám... :-)
Bocsi,ezt nem tudtam. :D


süti beállítások módosítása