Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Casual celeb: Jessica Biel

2008.08.12. 09:22 - Virgogirl

Címkék: fotó divat híresség casual celeb

A felsőrész a fehér nadrággal és a papucs is különösen tetszenek, a szürke kardigánszerűséget nem nagyon értem, de az összhatás kellemes.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr20611871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Engem nem is annyira a szürke kardigán zavar, mint a barna táska. A színe valahogy jobban nem illik ehhez a szereléshez. De csinos.
Tetszik, de valóban vagy egy bézs kardigán (vagy a kis felső színeiből válaszott színű kardigán) kéne vagy a táska ne legyen barna, hanem a saruval harmonizáló sárga.

Amúgy csinos és bájos ez a csaj, a Timberland gyereknek van ízlése, nah! :)
baromi jól néz ki a csaj...ez a szemüveg..imádom:) tökéletes

randi-guru.blog.hu
A kis felsőben van szürke, ezért illik hozzá szerintem a kardigán. Barna viszont nincs, ezért nem jó a táska.
tetszik! (a kardigánt leszámítva), Justin Timberlake miatt meg hát irigykedem is :D
Lehet, hogy ő kritizálható a táska választását illetően, na de lássuk be, hogy egy földi halandó (tisztelet a kivételnek, itt persze nem magamra gondolok, hanem pl. kedves Zsaninkra ;-) nem engedheti meg magának, hogy a szivárvány összes szinével egyező táskával rendelkezzen.
:)))))

Amúgy nagyon jó a táskája, hozzáteszem. :) (nekem a szürke + barna nem megy itt szimplán, meg semmikor se) :)
a táska nagyon tetszik. (nekem is!! nekem is kell!!) a napszemüveg is, bár ide nem a legtökéletesebb, a többi olyan semmi különös, mindenesetre kedves jelenség így, a kávéval és a sietős léptekkel lekapva :)
ja, és ő mosolyog. rengeteget javít az összképen
Szerintem nagyon eltalálta ezt az összeállítást. Főleg a top tetszik. A szürke kardigán szerű is elmegy. Bár az tényleg nem a legjobb választás volt, választhatott volna valami bohókásabbat hozzá, de ettől függetlenül az sem rossz. :) a papucs az tetszik.
Casualnek nem rossz, de ez a szürke kardigán agyonüti!
Sokkal szebbnek is láttam már Bielt, aki szerintem egy tök jó nő!

Kérdés: az ajka? Szerintetek? :-)
szerintem is a szülei hozták össze az ajkait! :)
Igen, egy plazstikai sebész blogján olvastam, hogy ha a fenti nagyobb (pl. Scarlatt Johansson) akkor az nagy eséllyel eredeti! Fordítva nem (Lisa Rihnna) ! :-D
Szerintem nem eredeti. A 7th heavenben játsztott és baromi sokáig vékony volt a felső ajka.
www.awfulplasticsurgery.com/archives/000799.html
www.awfulplasticsurgery.com/archives/000799.html

Hollywoodban ma már senki sem engedheti meg magának azt hogy ne plasztikázzon, varrasson, töltessen... szvsz.
Aha.
És valóban nem is természetes, ahogyan kinéz... ott.
Köszi. Én hiszek a képeknek! ;-)

Monica Bellucci ajkai?
miért fontos az, hogy meg van-e műtve valaki vagy sem? Szerintem amíg nem úgy néz ki a szája valakinek, mint Ger.... Máriának, addig fikarcnyit sem számít.

Jessica Biel szája szerinte teljesen eredeti, pl azért, mert nem tükörsima rajta a bőr, hanem egy picit "rovátkás". a kollagén, szilikon ugyanis teljesen kifeszíti a bőrt (lásd: Melanie Griffith, Meg Ryan)

csecsebecse.blog.hu/media/image/2008.4/jessica_biel.jpg

Ez a kép tíz éve készült róla
egyébként meg, amíg nekem nem kell hozzányúlnom, akár krinolinokat is beépítetthet a bőre alá :-D
Oké. :-)
Fúúú, a magyar nő nem ugrik be, de gondolom valami Playmate...
Scala! Nekem az alsó ajkam nagyobb , mégsincs benne szilikon :-)
Igen, nekem is az alsó nagyobb, és baromira gondolkodom, hogy nem fordítva volt-e a mondás, azazhogy a természet adta ajkaknál az alsó nagyobb. Majd megkeresem, és linkelem!
Jaaaaj, Virgokám, megnéztem a hmmm. hölgyet (vagy urat?!), nem kellett volna!!! :-(
Oké, köszi szépen!


süti beállítások módosítása