Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Kígyómasszázs - bevállalnád?

2008.08.11. 10:05 - Virgogirl

Címkék: érdekesség

Elég sok "állatság" volt eddig is a szépségiparban, most viszont itt a legújabb őrület: egy izraeli kozmetikai szalon - pontosabban spa, aminek egyszerűen nem tudok jó magyar megfelelőt - kígyókkal végzett masszázst kínál a látogatóknak. A hat, nem mérgező kígyót az emberek hátára teszik, az állatok tekergőzése pedig - állítólag - nagyon jót tesz az elgémberedett izmoknak, és meglehetősen lazító hatású. A masszázs ára 70 $.

Izé. Kihagynám.

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr76610346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ö, én sem. lehet,h. jó érzés lenne, de nem tudnék elvonatkoztatni attól,h. egy kígyó tekergőzik a hátamon =D
Én szerintem bevállalnám, végülis nem nyálkás a kigyó és nincs is lába, mint a bogaraknak rovaroknak, mert az írtózás ezerrel nálam! hihi :)

Hol van Strange baby?

Strange

Eljönnél velem egy ilyen kúrára? :)
Zsani, nálam ingyen kipróbálhatod, milyen ha egy kígyó tekergőzik a hátadon (sajnos csak eggyel tudok szolgálni).

Sajnos az enyém nem annyira jól nevelt, hogy ott maradjon feltétlenül a hátadon...de egy próbát megér, ha tetszik, mehetünk kígyómasszázsra :-D

Természetesen az ajánlatom mindenkinek szól :-))))
Milyen kigyód van, amúgy? Mekkorka?
Akkor már értem Strange kigyós posztját. :-)
Hoppá! :) Kicsit rossz helyen fogta az anaconda-t. . . :S
fúú, látszik, hogy nem igazán tudják, hol kell megfogni egy kígyót...

na, az enyém sokkal kisebb, szivárványos boa, hosszra kb. 1-1,5 méter, de vékony és kicsi a feje is, inkább egy siklóra emlékesztet méretre...és fontos tudnivaló, hogy még soha senkit nem harapott meg, pedig most már lassan 5 éve meg van :-) kézhez lett szoktatva, mert egészen pici korától nálunk van :-)

akkor, ki vállalja? :D
ááá, strange, én biztos nem, ne haragudj... áááá.....
hihi. :) én vállalnám. Siklót rengeteget fogtam gyerekkoromban, nagyszüleimnél. :) (egyszer egy picit a vízből is kikaptam.) :D
nem haragszom :-) sokan írtóznak a kígyóktól
megbeszélhetjük :-)
hát, most azért visítottam egyet, még jó, hogy egyedül vagyok...
én nem visitottam, csak eltorzult az arcom :-)
Én akkorát sikítottam, ezen a barna höllő képen, hogy el sem tudjátok képzelni!
Jaj, nekem ez nagyon nem! Ne hari!

A videotékás pasinek két kígyója van/volt a feleségénél hagyta; most váltak el. Ők sétáltak velük a Margitszigeten, egyik az ő nyakában, másik a nejénél...
Nagyon kedvelem az ürgét, de képet nem láttam az állatokról, és most már azt gondolom, hogy jobb is!

A masszázst tehát nem hiszem, hogy igényelném...
Most hogy ennyi gonoszat mondtam a kigyókra, lehet, hogy következő életemben akként születek újjá?! Állítólag amit utálsz, azzá leszel; hogy megtapasztlad milyen ... A masszőröm szerint ezért van ennyi roma per pill. :-D Sorry.
Öööööö. Uhhhh.
:-(
pedig szerintem kedves kis arca van, egyáltalán nem látom félelmetesnek...de azt megígérem, hogy nem fogom a Margitszigeten sétáltatni.
Feltételezem, hogy videótékás pasinak valódi óriás kígyói voltak (pl. boa constrictor vagy még inkább tigrispiton), mert azok inkább megmaradnak az ember vállán, az enyém nagyon mozgékony, ha nem a saját helyén van.

Strange,jaj,nekem nem aranyos semmilyen kigyó,irtózom tőlük,meg minden bogártól,rovartól,hüllőtől,izgő-mozgó tekergőző ocsmányságtól.Ezen a képen lávő kigyó meg mint egy nagy darab sz.r,úgy hirtelen ránézésre.:D
Amit utálok,azzá leszek?Hm,nem szeretnék kigyó lenni,sem csótáány,sem féreg,sem semmilyen csúszómászó:)
Sziasztok Lányok! Idetévedtem.
Ez a post és a hsz-ok meglehetősen bizarr, de nagyon tetszik. A masszázs nem kéne!
Na igen,hmm,most megfogtál:DDMiértis vagyok mamba,ha rühellem a kigyókat...nem is tudom,tetszett a Kill Billben a
Feketemamba...:)
mamba, azt gondolom azért talán nem kellene az állatkámat egy darab sz*r-hoz hasonlítani, nem túl kedves :-) én is elfogadom, hogy írtózol tőle (mellesleg a rovarokat, bogarakat én sem csípem)
Azt tudtátok, hogy a fekete mambának van a leggyilkosabb mérge, minden mérges kígyók közül? :-)
Strange, egy ilyen információ birtokában csodálkozol Mamba "gonoszkodó" megjegyzésén? :-D

Ne veszekedjetek lányok... nem ezért vagytok itt (remélem)
Marakodó népség! :) Kigyó sokak számára irtózatos, de nem néz ki sz@r darabnak, nah! :))))))))))

Gondoltam a Kill Bill óta ezt a fekete mambáról, mármint, hogy annak a leggyilkosabb a mérge.

(rovarokat, bogarakat én se csípem, de pl. a pókokkal szintén semmi bajom nincsen, érdekesnek találom őket.)
Strange,remélem nem volt bántó a hasonlatom,nem azért irtad,ugye?Mert nagyon enm azért irtam,és nem is a te kigyódra ,hanem a képen lévőre,ami valljuk be,igy összetekeredve ,szine miatt igenis hasonlit egy nagy szarra.:)Ha hirtelen ránézek,és nem látom a fejét.:)A tied biztos cukibb:))
Hát látjátok,mégiscsak találó a nevem,vannak gyilkos szurkálódásaim.:))
Igen,azt én is olvastam a feketemambáról,hogy a mérges kigyók közül a leggyilkosabb a mérge,és a leggyorsabb is a mérgeskigyók közül.Meg hogy a neve nem azért fekete,mert a szine fekete,mert nem az,hanem a szája beülről olyan mint a tinta.
A marás ellen csak az azonnal beadott specális mambaszérum segit,de a megmentett áldpzatoknak még igy is maradandó mellékhatásokat okozhat a marás.Ellenanyag nélkül perceken belül bénulás,majd fulladás áll be.Nagyon veszélyes jószág:)
mamba, kérlek, soha ne haragudj meg rám...
semmi esetre sem szándékozom bárkivel sem veszekedni, pláne nem összeveszni :-) csak picit megbántódtam a hasonlaton (és mamba, az enyém pontosan így néz ki), na, de fátylat rá :-)
Amiket mamba a fekete mambáról írt, az mind igaz viszont, nagyon-nagyon veszélyes kígyó :-)
zsani, a pókokat én is bírom, a többi jószágot viszont nem, de mindenkit megnyugtatok nincsenek madárpókjaim, és nem is tervezem...(annyira azért nem rajongok értük) :-)
jaa, a legnagyobb ellenségem jelenpillanatban egy zöldhernyó, amit már többször eltávolítottam (értsd: kihajítottam a negyedikről), mert megeszi a mentaleveimet, amiket már át is ültettem, de valahogy mindig előkerül...vagy az egyik kisbarátja...:D
próbálj meg a lelkére beszélni, anyámnak beválik...
nekem sajnos nem :-( már próbáltam...de ehetne is belőle, ha hagyna nekem is...de ez a kis piszok csak magára gondol :-)
Virgo, itt is megígérem jó leszek! Nem teszek utalást etnikai kisebbségi csoportokra, sem a lélekvándorlásra! ;-)


süti beállítások módosítása