Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Ikon of the day: Hayden Panettiere

2008.08.11. 15:21 - Virgogirl

Címkék: fotó divat ikon híresség

A ruha és a kiegészítők színeivel semmi bajom, sőt, Hayden Panettiere-nek kifejezetten jól állnak ezek a lágyabb árnyalatok - egyébként sikerült kideríteni, Hervé Leger a tervező. De a ruha szabása valahogy nem az igazi - azzal, hogy nagyon sok bőr marad fedetlenül fent, lent pedig viszonylag hosszú, szerintem sokkal alacsonyabbnak mutatja a színésznőt, mint amilyen valójában.

6/10

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr51610815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ez a ruha nagyon tetszik, meg a kiegészítők is, de valóban igaz, amit leírtál, hogy alacsonyabbnak hat, mint amilyen valójában...bár Eva Longoria mellett nem gáz :-)
www.celebrity-gossip.net/events_gallery2/image_full/90649/

viszont, egyre többször van olyan érzésem Haydennel kapcsolatban, hogy kicsit mintha nagy lenne a feje a testéhez képest :S
csak én gondolom ezt?

szerintem csak hülyék a fotók . Majd próbálok jobbakat keresni
De magassarkúban akkora, mint Longoria... megnéztem, Hayden 155 centi magas
Igen szerintem is az árnyalatok tökéletesen ellettek találva viszont az engemis is zavar hogy felül sok bőrt hagytak szabadon..habár belegondolok nekem ígyis tökéletes:)

randi-guru.blog.hu
The Strange: gossip blogokon szanaszét szedik Haydent hogy troll, és mekkora feje van... de sztem hülyeség, én csípem, helyes lány.
Ez itt tetszik, de néha nekem túl koraérett... ilyen korban kellene kísérletezni a ruhákkal, nem? Néha öltözhetne egy picit fiatalosabban, még rendezvényekre is...
korat, teljesen egyetértek! Persze nem a troll dologban - nekem a trollok az Olsen (pontosabban Trollsen) ikrek, azon a gúnynéven mindig szakadok a röhögéstől
:-D
félreértés ne essék, én csípem Haydent, helyesnek is gondolom, csak mostanában elfogott ez az érzés :-)
először én is próbáltam bemagyarázni, hogy a fotók rosszul sikerültek, na de mindig? illetve általában? :-)
mivel olyan pici, biztos mindig fentről fotózzák :-D
Hű, ez a ruha, gyönyörű!! (bár a színei nem állnának jól nekem) Virgo, nem tudjuk esetleg, ki tervezte???

Amúgy nekem semmi bajom ezzel a csajjal, szerintem helyes, nekem nagyon szimpi.
Hecuba, sajnos nem találtam meg :-(
Nekem meg nagyon tetszik a ruha, végre nem maxi és a kiegészítők is el vannak találva. A cipő is, de jóóóóóóó! :)

Csak 1 cm-rel vagyok magasabb Haydennél. :)
Jaj, Zsani tényleg pinduri ;-).

Nekem nagyon tetszik, a ruha, mind a szine mind a fazonja. Talán kicsit valóban előnytelen neki, bár az ilyen pánt nélküli ruha az én szintén nem nagy kebleimet is leszoritja. Ez van... :-)
Lizi drága! Pici a bors, de erős, hehe! :))))))) Nekem minden férfi oltalmazó tud lenni! (kicsi előny) :))))))))

OFF: Láttam, hogy máshol írtad, hogy sok kiegészítőmet látták a csajok, netán Te is kíváncsi voltál? :) Miért nem sikítottál!!!!!!!!! :))))))))))
Én is 160 cm vagyok, szóval tudom én. :-))))))) A párom szokta mondani, hogy jaj de jó hogy ilyen kicsi vagy és ilyen könnyű, csak mint egy zsák Esztrich beton ;-).

Off: hát... szégyenlős voltam. :-) Szivesen látnám őket, bár félek, hogy megölne a sárga irigység. ;-)
Kérd el Virgotól a cimem, neki megvan...
Hehe, jófej a párod!

OFF: Akkor elkérem és du. ígérem küldök neked pár dolgot. (pótolom számodra)
Nagyon kedves tőled, várom :-)
nálam ez a szett 9/10!!!gyönyörű szép a csaj,jó a ruha és a cipő...úúúú,hát az szerelem első látásra!nagyon jó ruhákat hord,ízléses!
Hayden más képein is látszik hogy tényleg nagy a feje a testéhez képest, úgy mint Keira Knightly-nál, de nála sztem a soványsága miatt, Hayden-nél nem tudom miért. egyszerűen túl nagy a feje.Mást is fotóznak alulról a kis termete miatt (eva longoria, madonna) nekik mégsincs nagy fejük. Ezt adta a természet,kész.
Mindemellett szép az arca, jól sminkelik.Csípem.Ruha is tetszik, szép ez a barack szín.
Panettiere a hölgy neve :).
igaz, javítom (az ilyen bonyolult nevűekkel mindig gondom van...)
A cipő színe tökéletes, a ruha barackja is. A nőt cserélném, és Srange szerintem is túl nagy feje van! Minden képen!!! :-)


süti beállítások módosítása