Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Ikon of the day extra: Scarlett Johansson

2008.08.10. 20:32 - Virgogirl

Címkék: fotó divat ikon híresség

Scarlett Johansson mindig meg tud lepni - többször inkább a rossz irányba... Most azonban, ebben a nőies fekete ruhában kifejezetten tetszik. Még a nyaklánccal is ki tudnék békülni (annak ellenére, hogy én talán soha nem venném fel).

8/10

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr75609692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Őt viszont imádom és de jól néz ki! :)

A gyöngyöt én szeretem, de az a csillogó része nekem se jön be a nyakláncnak. :) (vagy az külön van és egy másik nyaklánc medálja?!)
én meg nem nagyon szeretem... de ettől függetlenül elismerem a tehetségét is, meg a szépségét is.

Szerintem külön lánc
Egy sorba jobban mutatna az a nyaklánc, még ha nem is ezzel a ruhával lenne.

Nem gondoltam, hogy nem csíped igazán Scarlettet, Virgo! :)
Én szeretem őt, ugyanis szerintem igazi színéstnő. Sok mindent el tud játszani, nem néhány arckifejezése van (pl. Demi Moore-----> akit nagyon csípak amúgy, tényleg, de kb. ötfajta módon tud nézni, aztán annyi...)

Nagyon tetszik az egész, úgy ahogy van. Igen, még a rokokó nyakdolog is! Illik a csipkés ruhához, és a hajhoz, mindenhez!
Szép! És élénk, lendületes ez a kép, amit szintén szeretek.
Ja, a tetkó miatt viszont legszívesebben felpofoznám!
Hát, ha ezt vesszük alapul, szerintem Keira Knightley és Natalie Portman is elég jó színésznők - mindketten eléggé sokoldalúak, sok mindent el tudnak játszani... Persze, nem a szupersztárolt dolgokra kell gondolni (legalábbis nemcsak arra), amikor ítélkezik az ember.
Ez tényleg igazi tetkó. Mikor és miért és mit ábrázol??? Be volt rúgva vagy lőve vagy szerelmes volt valami kivarrt csávóba és gondolta neki is kell. Érthetetlen!!!!
Biztos igazi, mert már a vörös ruhás fotón is ott volt.
teljesen igazi, valami napocskaszerű izét ábrázol
Tényleg nagyon jól néz ki. :) Nem hiába az egyik kedvenc színésznőm! (Szigorúan Natalie Portman után! :-) ) Szóval ez a ruha tényleg nagyon szép. A színe, a szabása, és tökéletesen illeszkedik Scarlett-re. A nyaklánc talán picit csicsás, és nem is biztos, hogy felvenném, de passzol ehhez a ruhához és jól áll neki. Ez szép volt Scarlett ;))
Szerinetm Knightly nem jó színésznő, kb. mindent ugyanúgy játszik... Van egy élénkebb és egy révedezőbb változat belőle, de ennyi. Keira Knightlyval olvastam egy interjút, 2005-ben egy francia nyelvű Elleben, ott azt mondta, az ő generációjában Johannson az abszolút tehetség, ő nem ilyen, de talán neki is terem babér... :-)

Portmant nem bírom... Úgy vagyok vele mint Gwyneth Paltrow-val, hiába próbálom, nem kedvelem...
Amúgy A másik Boleyn lányban jó volt pl.! Szóval őt inkább mondanám színésznőnek, mint Knightlyt.
A ruháról tudjuk kiféle-miféle? :-)
Ok. Nem Prada véletlenül? Ők nyomatják most nagyon a csipkét... de annyira egyértelmű volna, hogy én sem gondolom komolyan a kérdést!
Tudjátok (többek között) mit bírok Scarlett-ben? Szreintem az összef fotójáról -még akkor is ha nincs a legjobb formájában- egyszerűen sugárzik az életvidámság, és a kedvesség.
Nekem speciel ez a ruha annyira nem jön be, nem mondom, hogy nem csinos, tulajdonképpen hibát sem találok benne, csak valahogy... Nem tudom egyszerűen nem az igazi benne Scarlett (szerintem mondjuk csak az én szememnek valamiért). De egyszerűen nincs szívem hibát keresni a megjelenésében, ha meglátom a mosolyát. :)
Zsófi, igen! Valahogy én is így látom Scarlettet! ;-)


süti beállítások módosítása