Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

A legcukibb parfümösüvegek

2008.08.03. 12:44 - Virgogirl

Címkék: vicces híresség parfüm

 

 Gwen Stefani új parfümkollekciójához, a Harajuku Lovershez készültek. Édesek. Remélem, az illatuk is kellemes lesz.

Forrás: In Style

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr5598358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ilyen viszont kell nekem. Valamelyik biztos tényleg jó lesz illatra is! :)
nagyon cuki :-) nekem is kell :-)
Számomra kissé riasztó, mint minden ami mostanában Japánra emlékeztet... :-(
Mert máshogyan, mint az amerikai, de furcsa és beteg társadalomnak tűnik...
Tisztelet a kivételnek, akik szép számmal vannak, természetesen.

Pl. a rengeteg - európai szemmel pedofil - pornóképregény...
Ezeknek képregényeknek asszem manga a neve, de ez egy nagyobb kategória, ebből nem mind pornó...

Amit szeretek a japánokban, viszont, h. megőrülnek a klasszikus zenéért, és nem üres sznobizmusból, hanem értenek is hozzá, és nagyon kritikusak a minőséget illetően. Pl. voltunk tavaly Velencében egy Vivaldi koncerten, eszméletlenül populáris volt; amerikaiak és németek vigyorogtak, tetzsett nekik, mi és az összes japán a szünetben fejvesztve menekültünk! :-)
japán pornó képregény = hentai, de ettől én tudok durvábbat is ami nem képregény, hagyjuk is. . .:S
Szerintem, csak azért gondolod betegnek, mert nem nagyon ismered (mondom, látatlanban, aztán lehet, hogy szakértője vagy...) A pedofil képregény tipikuson olyan megfogalmazás, amit azok az emberek szoktak ráhúzni a mangára, akik csak egyet-kettőt láttak. Persze, ha máshogy van, akkor elnézést. (nekem az egyik hobbim az anime meg a manga)

Én egészen kicsi korom óta rajongok a japán kultúráért, akár a klasszikusért, akár a modernért. Nem tartom betegnek, legalábbis nem jobban, mint a nyugati kultúrákat - sőt, sok szempontból inkább azt tartom követendőnek, amit ők vallanak. A minimalizmus, az elegancia, az elszántság, a tisztelet, az alázatosság, a kifinomultság azok, amik nekem először eszembe jutnak Japánról, meg az, hogy elképesztően őrültek, nyitottak és befogadóak tudnak lenni, és hihetetlen fantáziájuk van. Ilyen szempontból betegek, de engem végtelenül szórakoztatnak
Amúgy nekem is kedvesek, mégha van is olyan dolog amibennem húzájuk a mi kúlturánk, jaj de a miénkbe is vannak ám olyanok amiket elítélek.

Én úgy tudom az anime és a manga nem pornó! Az e hentai vagy tévedek?
jav: amiben nem húz hozzájuk a kúltúránk és az életfelfogásunk is más (persze ez nem baj)
Hentai a durva pornó (ahol minden látszik :-)... bár kuki most nem rémlik) de ezt még sok japán is perverznek tartja. Aztán van az ecchi, ami csak olyan kis erotikus-szexis, utalgatásokkal, kétértelmű poénokkal...

De ez csak két műfaj a nagyon sok közül.
Tényleg nem ismerem eléggé, nem is tagadom. Bizonyos benyomások érnek, és azok alapján kialakul bennem egy érzet. Például nem merültem bele az amerikai elnökvál-i rendszerbe, vagy bármilyen politológiai esélylatolgatásba, de már másfél éve megmondtam, hogy Hillary Clinton nem fog győztesen kikerülni, bármennyire is esélyesnek tűnt akkor!

Vagy 2002 (!) óta a magyar ogy-i választások eredményét is tök jól megjósoltam, már 8 hónappal előtte...
Ez nem azt jelenti, hogy tévedhetetlen volnék vagy képtelen véleményem megmásítására, csak nem tartom véletlennek, hogy milyen ingerek áramolnak felém, és atalapján alakítom ki a véleményemet.
Lehet, ha egyszer a sors úgy hozz: más benyomásaim lesznek, lesz időm elmerülni ebben stb.
A Babel film, néhány rövid videó a Youtuberól és a könyvesblogos postok mondatták ezt velem, most. :-)
az anime meg a manga inkább csak gyűjtőfogalom (az egyik a rajzfilm, a másik a képregény)
Így van! A hentai jelentése amúgy is perver, ha jól rémlik! :D

Én a rendes pornóik közül tartok aberáltnak párat. . . (genki genki vagy mi a szösz :S)
De ezek akkor mind képregények, ugye? Ez a rengeteg műfaj?
Akkor az úgy értelmes hogy hentai manga ---> perverz képregény?!
Amúgy nem vagyok prüd, és a középkori kolostorokból, és városi pultok alól is igen érdekes rajzocskák kerültek elő. Szóval nem is új ez a dolog, csak valahogy... értiktek...
értem én, hogy ezek a benyomásaid... kíváncsi vagyok, mit "jósolsz" a japánoknak :-)
igen, igen...
ez nem a prűdségről szól... engem sokkal jobban megvisel egy élőszereplős pornófilm, az anime azért egy kicsit "eltávolít".

zsani, az általad említett dolgot nem ismerem (szerencsére)

Scala:
hu.wikipedia.org/wiki/Anime#Csoportos.C3.ADt.C3.A1s
Virgo!

Szerencséd van! Nekem drága kollegáim hoztak be persze az érdekességképpen ilyet, de még nekik is őrülten beteges volt és nem igazán a szexualitásról szól, ennyit elárulhatok róla.
Uhhhh. Zsani... Asszem sejtem...
Na, ezekre gondolok elsősorban, és állítólag azt ott zabálják... :-(
nem irigyellek. Nekem csak meséltek perverz dolgokat... szerencsére nem kellett megnéznem
Igen, de ezek élő tinifejű japán leányzók. . . Brrrrrrrrrr

Biztos van rá kereslet, különben miért jutna eszükbe, nem?

Az tényleg beteges.. .
Én csak fél pillanatot néztem belőle, csak a fiúk részletezték utána. ;)

Gondolhatjáok, az én közvetlen kollegáim (akikkel egy műszakba vagyok) csak pasik és 6-7. :D
Én csak annyit mondok, ott lapul a szekrényem tetején a teljes Bible Black. :D


süti beállítások módosítása