Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Ikon of the day: Alexis Bledel

2008.07.30. 15:12 - Virgogirl

Címkék: fotó divat ikon híresség

Alexis Bledel - Szívek szállodája - Mischen ruhában és Azzedine Alaia szandálban. Nem vagyok igazán elégedett vele, de annyira gyönyörű a csaj, hogy bármiben jól esne ránézni...

8/10

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr44592856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mint egy baba ez a lány. Szépséges!

Az Azzedine Alaia szandállal meg ide nekem! :))))))))

Nem értem miért kell a Hollywood-i sztároknak magukra erőszakolni olyan ruhákat (itt főleg a cipőre vonatkozik), ami nem is neki való. Egy törékeny, vékony bokájú lánynak miért kell egy trampli cipőt magára húzni. (Bocs Zsani, de ebben a kontextusban szörnyűnek találom a cipőt.)
:))) pont most olvastam a Gilmore G hv-t a másik blogon, átnézek ide, és tessék
szerintem se jó ez a cipő, annyira nem ő ez a darab.
lehet, h én ókonzervatív vagyok, de nekem az arany táska se jön be, ha nincs semmi, amihez passzoljon, főleg cipőhöz nálam. (mondtam én, h ókonzervatív vagyok)
de a ruha nagyon szép és jól áll neki, mert elég vékonyka hozzá
kimondottan kedves jelenség lenne másik cipellővel
nálam a táska tuti nyerő :)
a ruha tetszik, meg a pink rúzs, de az ilyen cipőket utálom
Bledel egyébként
MIci, mit adnál rá a táska helyett?
A cipő az rémes,nekem önmagában sem tetszik,nem csak rajta.Nagy is rá,mennyivel eláll a bokájától....és a lába sem szép.:)
A ruha sem áll jól rajta.
DE a táska szép. :)
Betonpanda, tényleg, elnézést, máris javítom (vannak olyan nevek, amelyeket egyszerűen képtelen vagyok helyesen leírni). Elnézést.
imádom a csajt, bár pár éve talán még bájosabb volt...a cipő legfőbb baja, hogy nem simul a bokára,
nekem a ruhán azok a bigyók sem tetszenek, bár a fazonja nagyon...
viszont az általános probléma: arany táska, ezüst ékszerek...ajajaj...ugyanez a táska ezüstben, az kellene!
Cipő enyhén szólva nem kecses, a táska nekem nem tetszik, ezzel az összeállítással!
De,
ő ki a Szívek szállodájából, a nőci lánya?! Már nagyon régen láttam a sorozatot... Akkor hagytam abba, amikor egyetemre ment! ;-)
És tényleg nagy rá ez a cipő!!! Biztos csak ekkora volt, néha Eva Longoria is nagyobb cipőben nyomja a red carpeten, gááááz!
Ez a szandál nem rá készült, hanem biztos Zsanira! :) ]]]]]]]] :D

Ha már én vagyok az egyedüli akinek tetszik, akkor ide vele! :)))))))))))
jaj, Virgogirl! ne hozz zavarba ilyen kérdésekkel!
én nézegetni és kritizálgatni szeretem az ilyesmit, de ahhoz vakegér vagyok, h x tervező y táskáját ajánljam
Mici, ne haragudj, nem ez volt a célom... csak színre vagy fazonra lettem volna kíváncsi, hogy milyennel képzelted el.

Strange, az ékszer nem ezüst, hanem gyémánt (igaz, az árnyalata ezüstös), az meg ugye megy mindenhez...
nem válaszoltatok, h. melyik szerepet játsza a csaj a sorozatban? Ő nagymami minta-unokája? Thx.
Scala, igen, ő a "mintaunoka," meg hát, ő a főszereplő...és az anyja :-) én is csak addig néztem, amíg egyetemre ment...onnantól már nem tetszett

Virgo, ezt jól benéztem :-), de ettől függetlenül nem tetszik az arany táskával az ékszer :-( szerintem egy ezüst táskával jobban mutatna
Én pl. szívesen adtam volna a kezébe egy, a rúzsával egyező színű táskát.
dehogy haragudtam, nem úgy értettem, csak én nem értek igazán a divathoz, ha látom tudom, hogy tetszik vagy nem tetszik, de általában tévedek, ha látatlanba rámondom valamire, h jó lenne hozzá ez vagy az.
nekem ezeket össze kell próbálni, hogy lássam milyenek együtt
Virgo, igen, rúzs-színű táska kellett volna! És más cipő...
Ti vagytok nekem az élő gugli! :-) Strange, köszi!
szörnyű a lába. vagy a cipőtől, vagy egyébként is. de a ruha tökély.
A lába nem a cipőtől nem szép,hanem mert olyan tuskó az alsó lábszára,ami,hát nem szép.
Így van, nincs szép lábszára... de ha a combját tornáztatná, kiegyenlítődne optikailag... nézzétek meg a belső combját, azon lenne még formálnivaló! ;-)
Lehet, hogy még nem ért abba a korba, hogy úgy érezné szükséges többet foglalkozni a testével, elég fiatal ő még, nemde??? (attól függetlenül, hogy ez szerintem sem korhoz kötött dolog...)
Majd a stylistja vagy menedzsere rászól, úgyis ők döntenek a sztárok helyett Hollywoodban, nem? :)
Még nem múlt el volna 16?! Én akkor már nagyon úgy éreztem, hogy muszáj foglalkozni a testemmel! De ez már 14 évesen is normális... szerintem! A hajfestés nem, tornára gondolok! ;-)
Hupszika, idősebb nálam... viszont majdnem egy napon születtünk :). 1981. szeptember 16-án született, tehát 27(!!!) éves. Azt hittem, sokkal fiatalabb, de ezzel az arccal valóban nem nehéz 20 évesnek tűnni.
De ennek tudatában már sokkal élesebb a kritika ami a lábát illeti.

Az életkorát keresgélve ezt találtam:
l.yimg.com/img.tv.yahoo.com/tv/us/img/site/54/79/0000035479_20061024001243.jpg
Ez már sokkal de sokkal jobb!
Igen :), biztosan ezért szeretem a blogodat, kedves Bloggerina.
és még egy :-))))
Gyűlünk, gyűlünk... Noori is az... ha jól emlékszem.

Kinek mikor?
Ja, és a blog maga is Szűz jegyű :-D szept. 16-án indult.
Szeptember 11. :D
szép arca van a csajnak,nem is gondoltam volna,hogy már 27 éves...de engem kimondottan irritál,nem tudom miért.nyaktól lefelé nem tetszik semmi,főleg a cipője,ami kiveri a biztosítékot.egy kecses csajon olyan furcsán mutat egy ilyen robosztus cipő-inkább Eve-en tudnám elképzelni.a ruha meg annak ellenére,hogy fekete nagyon erősíti.ilyen baba archoz könnyedebb ruhát képzelnék el.
nekem nem tetszős a lányka, se a cipő, a többi ok. ja és az ékszer jöhet nekem
szeptember 2.

neked?
Nekem az első, amit kiszúrtam a képen, hogy melyik filmnek a premierje ez. :D Végre
tényleg? :-DD
Nem, csak viccből mondtam... tényleg :-D
én változatlanul 10-ei vagyok : )
Éljen Mi ! :D
Nem értem akkor Virgo és Strange tényleg egy napon születtek, és Nóri is Szűz jegyű?! Ti vagytok az én divatblog csapatom, erre kiderül, hogy egytőről fakad az ízlésetek! ;-) Na jó, azért neeeeem!!! :-D
igen, úgy néz ki, ez a helyzet :-D


süti beállítások módosítása