Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Heti kérdés: adsz ingyen kozmetikai kezelést a párodnak?

2008.07.22. 10:26 - Virgogirl

Címkék: heti kérdés pasi

Elnézést, kicsit hülyén fogalmaztam meg a kérdést. :-) Szóval, találtam egy érdekes írást arról, hogy a nők számára szinte "létfontosságú", hogy a párjukat nyomkodják, tisztogassák, kapargassák, kiszedjék a furán álló szőrszálakat, és megszabadítsák őket a csúnya pattanásoktól vagy mitesszerektől. Sőt, vannak olyan csajok, akiknek ez komoly örömet jelent -  a cikk egyik megszólalója állítja: jobban élvezte a pasija nyomkodását, mint a szexet -, elégedettséggel, megnyugvással tölti el őket. A pszichológusok és viselkedéskutatók szerint pedig ez a ténykedés (a természetfilmekből jól ismert "kurkászás") erősíti a kapcsolatot, a kommunikáció egy formája, ugyanolyan szociális interakció, mint a beszélgetés vagy a flört.

Igen, ők is csinálják: Sienna Miller és új szerelme, Balthazar Getty

 
Bevallom, én szoktam piszkálni a páromat (igaz, én saját magamat is gyakran gyötröm nyomkodással, kapargatással, hajhuzogatással, de az egy más téma) - egyrészt végtelenül megnyugtat, másrészt tényleg nagyon intim és bensőséges dolog. És ahogy a cikkben is olvasható: elégedettséggel tölt el, mert valami "jót" cselekedtem, és egy kicsit "tökéletesebbé" tettem az egyébként is (majdnem) tökéletes páromat.

És ti, hogy vagytok ezzel?

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr59579561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tapasztalataim szerint azonban a férfiaknak kevésbé okoz akkora örömet, mint nekünk :)
Azzal próbálom meggyőzni, hogy
-"Dehát én látom jobban a hátad.....
-"Nem nincs azzal semmi baj, nagyon is szép!"
Szóval én nehezen férek hozzá, viszont sajnos én is kinzom magam. Bár már mostanában kibirom, hogy nem bántom a nagyobb darabokat és kezelgetem a nekem nagyon bevált L'Occitane levendulaolajjal. Nagyon büszke vagyok ilyenkor magamra. :)
Mert bár lássuk be, örömet okoz(hat), hogy megszabadultunk egy idegen betolakodótól, az elkövetkezendő napok a lekorrektorozott piros puklikkal nem túl élvezetes...
Pattanásokat nyomkodni nem szoktam, vagy csak nagyon ritkán, mert elég kicsi a fájdalomküszöbje, és nem hagyja :-)

Ha viszont találok nem megfelelő helyen nőtt szőrszálakat, azokban hajthatlan vagyok, addig nyúzom, míg végül megengedi, hogy kihúzzam, egyszer a szemöldökét is kicsit rendbeszedtem (persze nem buzisra), azt azóta nem hagyja...

Az arctisztítást viszont általában én csinálom neki, mert magától elfelejti :-D

Természetesen neki azt mondom, mindezt azért teszem, hogy szebb legyen, de valójában, borzasztóan élvezem, úgyhogy erre is szavaztam :-)
Szemöldök szedés, mert összenő, és én attól rosszul vagyok!
Többit átruháztam a kozmetikusomra, de ha tudnátok, hogy egy időben még gyantáztam is a hátát és a felkarját... de pszt!!! :-)
Az enyém nagyon jó fiú, egyrészt engedi (egy ideig, majd beveti a nagyon csúnya nézését...), másrészt tudja, hogy nem akarok neki rosszat, harmadrészt nagyon elszántan és következetesen ápolja az arcát - egyszerűen azért mert megtapasztalta, hogy mennyivel szebb a bőre, könnyebb borotválkoznia stb. Úh ha vásárolok, akkor gyakran megkér, hogy vegyek neki ezt vagy azt :-)
A kozmetikus teljsen más kérdés....
Nekem jó sok időbe telt mire leküzdöttem az ellenállását... a hátát nyomkodhatom ott ahol nem látszhat ki póló alól, természetesen cserébe jó sok vakarászásért. Szerencsére máshol nem is lenne mit. Az arcápoló cuccaimat használja magától, szereti ő is ha szebb, frissebb a bőre.
Néha képes a bőrradírommal kezet mosni, aminek nem szoktam örülni...
Ilcsi zöld szappannal borotválkozik kb. egy éve, nagyon bevált! ;-)

És külön l'Occitane cuccokat szereztünk be az arcápolásához... amelyeket nem használ elég rendszeresen, de legalább van! :-D
Yes! Vesszenek a borotvahabok! ;-)
jajj,nekem ez a mániám a nyomkodás,a párom mindig kiakad...de valahogy mindig sikerül megggyőzni :)én szoktattam rá az arcápoló szerekre és már meg sem bírna lenni nélkülük!
Nálunk azon megy a dili, hogy kell-e mindenféle arcszeszeket, és társaikat használni. V10R3L szerint nem, mert ő mindre allergiás. Állítólag ha valamit rátesz a bőrére, kiütései lesznek. Kivétel babaszappan, meg most van egy valamilyen bolgár gyártmányú, búzaszöszmöszös szappan is, amitől nem fél. Erre van valami magyarázat a pszichés parán kívül?
Nyomkodást nem szereti, igaz nem is nagyon kell, havonta van vagy egy pöttye.
Szemöldököket nem piszkáljuk, össze nem nagyon nő, inkább oldalra, a halánték felé terjeszkedik mindkettőnknek.


süti beállítások módosítása