Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Megválasztották az univerzum szépét

2008.07.15. 10:57 - Virgogirl

Dayana Mendoza, a most megválasztott Miss Universe.

Tudom, hogy a szépség nagyon szubjektív, de nekem ez a hölgy nem igazán a világszépe - végigpörgettem pár csajt a honlapon, és voltak, akik sokkal jobban tetszettek nála.

Ráadásul az a fülbevaló... egy virággal legyen kisebb, és rögtön nem úgy néz ki, mint egy lakberendezési kellék.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr21568916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A szépségversenyeket sose az nyeri, aki szerintem megérdemelné :)
Meg a sminkje, neeeeee!!! Ez szörnyű, ronda!
Egy szolidabb verzióval szerintem sokkal szebb lenne, mert szépek a szemei, a szája a fogai is, de igy...
A fülbevalót érintő kritikával pedig egyetértek... csoda, hogy nem szakadt le a füle...
Ez a világ szépe?:) Muhahaha
Ha suli időben elmegyek a helyi gimi előtt ezerszer jobb csajokat látok.
Sőt a homlokod alapján Te is nyugodtan átvehetnéd Tőle a díjakat:)
Belelestem a honlapba. Lehet, hogy elfogult vagyok, de szerintem akkor is a kelet-európai lányok a legszebbek. Az orosz lány kifejetten tetszik. Nem hiába kerülhetett be a top 5-be. A kosovói lány is gyönyörű. És mindekettőnek szerintem csodás a national custome-je.
Óhhh és csak most látom, hogy a magyar lány a 15 közé került. De Istenem, ki a búbánat tervezte neki ezeket a szörnyűségeket. Hogyan képviselheti ő igy az országunkat?
Hol van Virgo homloka???
Juj, szegénykém. . . :(
Óh... viszont igy már sokkal személyesebbnek érzem a blogger és kommentelő viszont... :)
mások a macskájukat mutogatják... nekem meg az nincsen.
:]]]]]]]]
Naaaa!
Ne merjétek bántani az én Chloémat! Itt vagyok ám! :-)
A csajnak horror a sminkje, mint egy rossz ribi, és a fülbevaló mint egy dél-amerikai szent szobor! :-(
Most nincs időm megnézni a többieket, ha sikerült még jövök! ;-)
Egoista Scala, egyből arra gondol, hogy rá gondoltunk ;-)))
Chloé dorombol és üzeni: mi tudjuk, amit tudunk! :-P
Hihi! :))))) Scala cirmije (Chloé cicus) gyönyörűséges! :)))))
Köszönjük Zsani!!! Pussz!
Vicces, hogy arról beszélnek a pasik, hogy húúú de fontos a kisugárzás és ennek ellenére egy kritkán aluli csajt választanak mégis. :(
Szerintem nem a kisugárzás a fontos nekik, hanem ez a tejbe-tök mosoly, hogy befutónak érezzék magukat! A pasik a legjobban a visszautasítástól félnek. Azért lett ez a nő, mert férfi szemszögből a "szép, de akár nekem is meglehetne, vagy lehetne ilyenem" kategória!

A gyönyörű nőkkel minidig bajuk van, megfigyeltétek?

Mondjuk kik voltak a zsűri, vannak ott nők is szerintem!
A női irigység, a csak azért sem lesz szépségkirálynő. Ha már szépnek született teszek róla, hogy ne legyen elismerve... mondaná (mondotta) a női zsűritag.
Lizinek milyen igaza van!!!
Hát igen. Ez nem egy jó tulajdonságunk, de bennünk van. (kár letagadni) :P
Ez alapvető emberi tulajdonság is, sokan nem tudnak őszintén örülni mások örömeinek, sikereinek.
Akkor én erre rossz példa vagyok, mert bennem nincs ilyen. Nem mondom, hogy sose voltam még irígy, de alapjáraton nem vagyok az a típus. Ha valaki megérdemli és közel áll a szívemhez, akkor nem írigykedem rá. . .
Jaj nem is úgy gondoltam, hogy mindekiben benne van, de sajnos sokszor látja és tapasztalja az ember.
Általában ez mindig gátlásosságból adódik szerintem. . . Magukkal nem elégedettek ezek az emberek és abszlút önbizalomhiányban szenvednek.:(
Ez valószinűleg igy van... Na de örüljünk, hogy mi életvidámak és optimisták vagyunk. :)))
Zsani egyetértek, az ilyen viselkedés, mindig az azt tanúsítóról szól, nem arról akire irányul!


süti beállítások módosítása