Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Eva Longoria rövid hajjal

2008.07.15. 16:23 - Virgogirl

Címkék: fotó híresség haj

Miért vágatta le a haját? Így olyan, mint egy rossz Katie Holmes utánzat.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr23569501

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fúúúúúúúúú, nagyon nem jön be. :D
Szerintem nem rossz!
Sem szebb sem csúnyább nem lett!
És így annyira hasonlít egy ismerősömre!!! :-D
Szerintem semmi baj nincs vele, a nők ugyebár szeretik az időnkénti drasztikusabb változtatásokat. Igy nyugszik meg a lelkük, nemde???
Lehet, hogy tényleg terhes, és akkor azért?!
Lehetséges. Nekem is egy ismerősöm most, hogy állapotos vágatta le a haját. :)
Hú, ha annyiszot lettem volna terhes, ahányszor levágattam a hajam, lekörözném gyerekszámban Angelinát...
Hihi! Én csak arra értettem, ha már felröppent a hír a gyermekáldásról, akkor kismamaként könnyebb ezt a hajat gondozni. Persze lehet, hogy csak szimplán erre volt igénye most :D
Én sem azért változtattam annyiszor frizurát. De most hogy megállapodtam, távol kell tartanom magam az ollótól. :)
Lizi!

Igen, a férfiak nagy többsége a hosszú hajat szereti! :D (az enyém is)
Viszont két hét múlva esküvőre megyek és muszáj lenne megigazitattnom. Tudnátok ajánlani jó fodrászt (aki nem 10e-ért vág...). Előre is köszönöm a tippeket!
Még nem jött meg... de várok... izgatottan :)
hát remélük Virgo, nem az lesz, mint az enyémmel XD
Lelőtték, lezuhant....
Majd jelzek holnap, hogy befutott-e. Most go home!
Szép estét Lányok! :)
szerintem jól néz ki. Nyárra a félhosszú jobb, mint a hosszú... :( Tapasztalat. :)
Lizi, én ideírom a fodrászom adatait:
Benkő Attila
tel: 70- 548-3599,
XII. ker. Kis János altábornagy utca ...
Nem egy vagyon a vágás (5e), és nagyon profi fiatal pasi.
Amúgy a szalon Monica-shows Erdélyi Mónikáé! :-)
Jaj, most én is rekámozzak?

Patkó Bálint

70/573-4521

www.csillagszalon.hu/

és semmilyen celebkötődése nincs. :-)
tényleg olyan, jó hasonlat xDDD amúgy nem is az,h. sz.rul állna neki, csak olyan rosszul van vágva, meg rossz kép.
Meg azt se felejtsük el, hogy a bubi-kleopátra a divat!
Nagyon drágák vagytok. Gondoltam rá, hogy beirom az email cimem, hogy oda el tudjátok küldeni (Virgo látja is persze), na de sebaj, kaptak egy kis reklámot a fiúk.

Vicces, hogy annak a nőnek vagy szalonja, persze miért ne. Úgy látszik ezek a celebek nem birnak magukkal, hogy ne vágjanak bele valami business-be. :)

Nehéz lesz a döntés a két fodrász között, tekintve, hogy én is a fiúkat részesitem előnyben. Az én fodrászom is fiú, csak 150km-re van és ritkán jutok haza. :(
Szerintem döntsön az, hogy kihez férsz be előbb :-D
Sőt két fitnessz terme is van a Móóóónikaunak, de Pszt! :-)

Még februárban láttam egy táblát a Rákóczi úton, az ő képével... Fene tudja, ennyire közelről nem követem a nő portfolióját! :-)
Lehet, hogy csak reklámarc. A celebek már mindent reklámoznak, csak legyen belőle pénz. A mostani "kedvencem" Mari Zsuzsi protézisragasztós reklámja. Áhhhhhh!
Juuuj Lizi, az szerencsére nekem kimaradt!
határozottan anyukás
Mici, ügyesen eltaláltad: állítólag a SzülFel-es szerepe miatt vágatta le>-)
Ha mondjuk szemből lenne fotózva akkor jobban meg tudnánk állapítani,hogy hogy áll neki, de nem hiszem,hogy a sztárfodrászai rossz frizurát csinálnának neki!
Én most pont ilyen hajat akarok XD
Scala,

megjelentkeztem a fodrászodhoz... :) Hogy az őszintét megvalljam először Virgo fodrászánál próbálkoztam, de ő nyaral. Valóban az nyert, akihez befértem. :)

Viszont gondoltam téged is megkérdezlek, tudsz-e valakit aki ügyesen sminkel?

Köszike
Sajnálom Virgo, de látod, hogy a Tiéd élvezett prioritást (bocs Scala, de a Mónika miatt egy helyezéssel hátrább kezdett :( ), de hát sütteti a hasát a görög parton...

Megvigasztalhatlak majd egy fotóval??? ;) Márha érdekel a végeredmény és én sem rémülök meg, mert tavaly is a nagy készülődés, várakozás eredménye az lett, hogy nem tetszettem magamnak. :(
nem gond, ne hülyéskedj :-D

persze, hogy érdekel!!!
Jaj, Lizi nagyon izgi! Megbocsázom, hogy először Virgoét próbáltad!!! :-D

Smink, MOM park, House of Beauty ott bem rosszak a csajok, válaszd ki aki szimpatikus illetve aki ráér... :-)
Most nem jut eszembe a neve a leányzónak, aki engem sminkelt...
- valamilyen Tímea- Timi, és most már férjezett neve van...
De sokan vannak ott, nézz körül, egy parfüméria (is) a hely, van kozmetika bent, de alapvetően smink-és parfüm elárusító! És csak az ottani, jó márkákat használják! ;-)

A kozmetikusom is vállal sminkelést, őt a Blahán találod, de szerintem túl erős... Sokan járnak hozzá sminkeltetni és olcsóbb is, mint a Mom Park...
Liscsai Tímea: 30/ 99-37-929
Egyébként kérdezte az Attila, hogy kitől kaptam a számát (én mondtam az elején, hogy egy vendégétől). Mondtam neki, hogy nem tudom sajnos a polgári nevét, de vezet egy irodalmi blogot... sajna nem tudta. :) De majd te mondhatod neki, hogy te küldtél oda. ;)
:-D Rendben! Majd felvilágosítom! Gondoltam, hogy írom kire hivatkozhatsz, aztán elsodort a múlt hét! ;-)
De még nem voltál, ugye Lizi? Csak bejelentkeztél?


süti beállítások módosítása