Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Heti kérdés: mennyire szólsz bele a párod öltözködésébe?

2008.07.11. 11:43 - Virgogirl

Címkék: szavazás heti kérdés pasi

Ha minden jól alakul, akkor ma elmegyek anyuval vásárolni (mielőtt bárki bármit mond, hetek óta nem voltam, és most tényleg kell - egyébként pedig egyáltalán nem szeretek vásárolni...), és természetesen megkérdeztem a páromat, vegyek-e, nézzek-e neki valami ruhafélét, van-e szüksége valamire.

Azért merem megkérdezni, mert ismerem a méreteit (szerintem ez egy jól működő párkapcsolatban alap), ismerem az ízlését, és tudom, hogy örömmel veszi fel azokat a ruhákat, amelyeket választok neki, még akkor is, ha nem együtt megyünk vásárolni. Ezért ingeket, pólókat, pulcsikat, rövidnadrágot (tehát a "lazább" dolgokat) mindig nézek neki.

A komolyabb dolgokat is általában együtt vesszük meg. Szerencsére, eléggé bízik az ízlésemben, és elfogadja a véleményemet - ez azért is jó, mert így olyan ruhákra is rá tudom beszélni, amelyeket ő nem választott volna ki magának (persze, utána mindig az lesz a kedvenc). És abból a szempontból is működik a dolog, hogy amelyekre én nemet mondok, azt nem veszi fel (vagy csak nagyon korlátozott mértékben, pl. otthonra).

Visszafelé is működik a dolog: általában megmutatom neki, amit fel akarok venni, vagy meg szeretnék venni magamnak, és komolyan odafigyelek a véleményére (igaz, eddig egy két cuccra mondta csak azt, hogy nem szeretné, ha többet felvenném...).

Egyetlen dologról nem tudom leszoktatni: a nagyon csúnya kék zoknijait nem hajlandó kidobni... :-)

Ti hogy vagytok ezzel? Van szabály, amit követtek egy párkapcsolatban, öltözködési szempontból? Teljesen ráhagyjátok a másikra, hogy mit visel, vagy kerekperec megmondjátok neki, hogy mit szeretnétek rajta látni?

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr22563544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Virgogirl,
akár én is irhattam volna ezt a postot, ami a párod öltözködését (öltöztetését) illeti. Általában mi is együtt megyünk vásárolni, legalábbis ha neki akkor biztosan. Már a kapcsoltunk elején elmentünk együtt vásárolni és lényegében én szedegettem össze, hogy mit próbáljon fel és imádja azokat a darabokat. Egyáltalán nem arról van szó, hogy ráerőltetnék dolgokat, csak mint tudjuk a férfiak kényelmesek, ahhoz pláne, hogy új dolgokat keressenek és elgondolkodjanak azon vajon jmi jó mivel. Egy kis stilusbeli segitség és megerősités sosem árt. Megvan a maga stilusa, nem is változtatnám meg, hisz önmagáért szeretem, csak segitek neki.
Én is szeretek neki vásárolni, mert én is tudom a méreteit, bár anyagi okokból nem tehetem meg, hogy öltöztessem (jól is néznénk ki :)), de mivel imádok ajándékozni, néha meglepem kisebb-nagyon apróságokkal.
Én azért változtattam egy kicsit az enyémen, elsősorban modernebb, vagányabb irányba... ő jól elvolt pár darabbal...
Én is ajánlgatok ezt-azt, csak ha nagyon nem akarja nem erőltetem. Azért van egy vicces sztorim... tudom, hogy nem venne fel rózsaszin és egyéb szinvilágú pólókat, de tényleg nagyon visszafogott databokat ajánlgattam neki a PullandBeer-ben, szürke lila vékony csikkal és egyebek. Reakció: áhhh neeeem, jaj lila!!! 1 hónapra rá Dublinban jártunk és lám egy galléros sötétkék alapon vékony rózsaszin csikos pólót ragadott magával próbára. Meglepődve kérdeztem, hogy hát ez? Ő meg: hát na már tetszik. Mondanom sem kell az egyik kedvenc pólója. :)
Fúú, ez nálunk nem így működik.
Amit szoktam neki venni, (főként ingek és pólók, nagyon elégedett vele), mait magának szokott, (főként Londonban) venni katasztrófa volt, és langyis...
Ez a kapcsolat elején volt, el is mondtam őszíintén. Annyit szűrt le, hogy itthon tényleg annyira korlátolt az emberek ízlésvilága, hogy nem érdemes ilyeneket hordania.
Szerencsére már hosszú évek óta nem jár Londonba és amúgy sem marad pénze mellettem hülyeségekre! ;-)

És áttért az olasz & spanyol öltözködésre, márkákra (mondjuk öltönyben mindig is azt szerette...)...
Scala: "amúgy sem marad pénze mellettem hülyeségekre"... miért milyen kiadásokra kényszerited férjurad??? :)
Igen, erre én is kíváncsi lennék.
Na, beírtam tök hosszan a választ, félrenyomtam, és elszállt :-(
Minimális alakítás nem árt,. Annyit szoktam én is. Ingek,pólók stb. . . Általában együtt veszünk neki mindent, de nekem nem nagyon. Mint már említettem én egyedül szeretek. ;) Amúgy a párom nem az az öltözködési stílus ami nekem nagyon nagyon tetszik férfiakon, de nem is tudna, mert az nem ő lenne. . . :) Hugo Boss orange cuccai bejönnek mondjuk neki. . . de ő nem szereti annyira az extrémitást mint Zsani. . .
Feljött az a kategória, amire szavaztam! ;-)
Beelőzött...
Mikor lesz legközelebb Parfüm Péntek? :-)
Szió Virgo!

Összejött a vásárlókörút? :)))))))))))))
Igen,köszi :-) beszereztem magamnak egy őj fürdőruhát (semmi extra), meg egy Ipanema szandált.
De jóóóóóóóóóóóó!!!! :) párodnak?
Ő most nem kapott semmit... viszont a cipőm annyira boldoggá tett, hogy ő is örül neki. :-D

Ja, és voltam a Sik-Sikben (csalódás), de azért lőttem egy nagyon jó anyagú, hosszított fehér felsőt.
:) Milyen fazonú a cipellő?

Hát igen, akkor is eléggé ki volt fosztva, meg oda 1 héten 1* jön áru. . . (megkérdeztem) Mondtam, hogy eléggé mázli volt az a chanel táska. . . :D Mondjuk én lőttem a japán boleron kívül még 2 felsőt. . . :)))))))))

Amúgy legközelebb ajánlom, hogy kukkants be az oda közeli (Dohány utca) Renoválás nevű turiba. . . Nem a legolcsóbb, de ott tuti találsz ízlésednek megfelelőt. ;)
www.ipanemagiselebundchen.com.br/

Pont olyan, mint ami Gisele lábán van, csak fekete-ezüst... Imádom. :-D

Igen, ha lesz időm, akkor tartok egy nagy turkálótúrát (csak türelmem nincs hozzá mindig) - a cikkhez is kell anyagot gyűjteni ;-)
Nagyon aranyos és ráadásul ezek azthiszem baromi kényelmesek is. .

Tényleg nem szeretsz vásárolni? :) Ritka ez egy nőcinél. :)
Igen, nagyon jó benne lenne, olyan, mintha mezítláb lenne az ember - viszont, mivel három pántból áll az egész, nem lehet nem szépen pedikűrözött lábbal létezni :-)

Nem nagyon szeretek (pontosabban magamnak nem szeretek), borzasztó hamar megunom. Mást viszont imádok öltöztetni...
Hát igen az ilyen nagyon nyitott vagy pl. az ujjbedugós sarus megoldású szandáloknál az elengedhetetlen. . .

Jah, értem. Én vettem most a páromnak 2 sortot és most madarat lehet vele fogatni. ;) Azt mondta, most annyira eltaláltam, hogy ő már el se fog menni vásárolni, csak pént ad rá, máskor is. ;)
Virgo, hol vetted a papucsot? Én csak a vízruhát látom Giselle-en, cipő nuku... :-(
Zsani, ügyes vagy!!!
Az új kollekcióra kattintasz és akkor megjelennek a cipők.

Az ázsiacenterben.


süti beállítások módosítása