Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Dögös, telt, meztelen... és fekete

2008.07.10. 18:56 - Virgogirl

Címkék: fotó magazin modell vogue

Toccara, az America's Next Top Modell műsorában feltűnt csaj a Vogue Italia új számában - ő az első fekete bőrű, nagyméretű modell, aki szerepelhetett a Vogue-ban. A képeket Steven Meisel készítette.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr29562643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aranyoska.... és az a magassarkú brutálisan lábtörő
:-D

Most olvastam, hogy egy csaj 7000 fontra perelt egy cipős céget, mert eltört a tűsarkújának a sarka és ő meg eltörte a bokáját.
Ha más nem, akkor én stoppolnám! :-)

Ms.Groutesque 2008.07.10. 20:53:12

emlékszem rá az ANTM-ből, nagyon jók a képek!! íme a bizonyíték,h. a fekete bőrű, sőt, telt modellek is tudnak vmit, nem is keveset =)
Mi a gond a sötét bőrrel? A Vogue még mindig rasszista?
Tőlem ekkora ütközőkkel lehet kék is, akkor is blokkolnám :)
faja a csaj, csak az a döglött állat garmada nem kéne rá.
szó szerint dödös. :D
akarom mondani dögös.

közlekedési bűnöző 2008.07.10. 23:08:26

Ez a csaj nem telt (persze a most divatos deszka stílushoz képest az), hanem kurva jó nő.
Ez telt? En a telt nokre bukom, de ha ez telt, akkor en valoszinuleg a partravetett balnakat tartom teltnek. :)
Nagyon szokatlan lesz tőlem, de ez a csaj szerintem
- sem nem kövér,
- sem nem csúnya,
- sőt nagyon jó képek ezek!!!

Szerintem mivel a lába izmos, formás és nem vastag, látom brutálisan csinos és formás nőnek! Tetszik! :-)

Kérem feljegyezni ezt a kommentet Virgo-baby! Scala szerint nem telt! Illetve csak ott, ahol senkinek sem árt!!! :-)
ísztem se telt, csak cicibe bő, ami nagyon nagyon szexiiiiiiiiiii. :) éa én csaj vagyok. . . :D
Gyerekek, a hivatalos adatok szerint Toccara 73 kiló - azaz a modellek között (ahol az 50-55 az átlag, jó esetben), teltnek, plus-size modellnek számít.
na ja, az emberek között meg normálisnak.

mikor pusztul ki végleg ez az anorexia-balhé?

nézz már utána, mit jelent a telt szó, b+!
Bazmeg, olyan combjai vannak, mint Pelének!

De azért egy fordulóra, nagy ímmel-ámmal....
Moshi, csak ismételni tudom magam: ő a modellek között teltnek számít. Szerintem csak iszonyat júl néz ki, mérettől függetlenül.
Színes is, szépséges is, de hogy szagos volna....
Ááááááá, az összes topmodelles műsorból ő volt a legszebb, nagyon rendben van a néni! Az ilyen Kétmossz féle színtelen-szagtalan-formátlan kis fingilingik sehol sincsenek egy ettől a NŐtől.

Legjobb rész az volt az ANTM-ben, mikor egy fehérneműs foto-sessionön nem találtak melltartót az ő méretében. :)) Jó lett volna ha topless képeket csináltak volna, de sajnos ráadtak vmi kombinét. :((((((((((
Autószerelő műhely - nem érzed az olaj aromáját, mmmm....
Emlékszem! Plusz eléggé karakán is a csaj... imádtam nézni, ahogy vonul...
Figyu ezt nem értem, amikor láttam a tv-ben akkor sokkal "teltebb" volt, megesett hogy nem találtak neki fehérneműt a fotózásra, nem volt akkora méretben. Most úgy néz ki mintha 20-30 kilót leadott volna, elkezdett edzeni vagy zsírleszíváson volt ? Annyira nem lehet valakit előnyösen fotózni hogy lecsaljunk 20-30 kilót :) persze ott van a "fotosop" de azzal nem szoktak ennyire durvulni... A képek amúgy nagyon jók !
Blokkolnám
simán lehet, hogy fogyott azóta, bár az, hogy nem találtak neki fehérneműt, azt is jelentheti, hogy a bemutatásra szánt darabok (amelyeket a fotózásra küldenek a cégek) csak kis méretben voltak - egyébként ez az általános.
Ez érdekes, hogy ő az első fekete bőrű modell a Vogue-ban. Azt gondoltam volna, hogy Tyra már szerepelt benne. Egyébként valóban szép teste van.

Scala,
jól sejtem, hogy te is lábmániás vagy??? :) Mivel én nőként is (és az hazudik aki nem vallja be) megnézem a nőket, a szép formás, izmos lábon mindig megakad a szemem és irigyléssel tölt el. :) Főleg most, hogy nincs időm mozogni...
Annyira nem dögös, sőt semennyire, meztelen meg pláne...de lehet jobb is:) Nekem nem jön be:(
Szia lizi,
Nos igen, imádom a szép, vékony NŐI lábakat, amin selymes (látszatra) a bőr!

Igazából apukám formás, de nem kimondottan vékony lábát örököltem (női változatban),
Anyué pedig olyan, hogy oda nem hízik és a mai napig harisnya reklámszerződést ajánlanék neki: az a klasszikusan szép, finom női láb combtól lefelé. Minden szoknya és cipő jól áll neki, mert finom a bokája. Szerencsére a bokám nekem is rendben, de ahhoz hogy a lábamból kihozzam a maximumot tornát (de csak mértékkel, hogy nem vastagodjon; a helyes arányt nem mindig sikerül belőnöm), úszást, törődést, és két napos pihentetést (azaz no sport) igényel: olyankor látom a magam keretei között szépnek...
Amíg rá nem jöttem erre a tökéletesítő kombinációra, eléggé komplexusos voltam a lábaim miatt (tinikorszak 18 éves korig...)

Ja, Anyu lábformáját az öcsém örökölte... :-D

Lizi, nem az első fekete, hanem az első fekete telt modell.

Koimbrának majd keresek valaki mást :-D
Virgo,
ah értem, nem voltam alapos a postod olvasásakor.

Scala,
micsoda párhuzamok, ugyanis én is mindig a lábam miatt voltam komplexusos, ugyanis van bennük egy kis O iv :), amit én mindig a kelleténél jobban felnagyitottam. Mostmár meg vagyok békélve vele, mert hogy egyenesebb nem lesz, viszont nekem is izmosodott azért a vádlim és igy elfogadható. Jó ötlet viszont a karbantartási módszered, mert nekem is inkább szálkásitanom kellene és nem vastagitanom. Bár én sajnos nagyon rossz úszó vagyok (vagyis nem szeretek) úgyhogy marad a jóga, a tánc és a biciklizés.
Szóval hosszú, vékony lábaim sosem lesznek ,tekintve, hogy 160 centi vagyok, na de formás lehet. ;) Csak magassarkút kéne hordanom, de mindig győz a kényelem és szinte sosem veszem fel őket...
Lizi, én is inkább lapossarkúban élem az életem, pedig imádom a magassarkú cipőket... de egyszerűen nem bírnám ki, napi 8-10 órán keresztül...
Hát én is igy vagyok vele. Van néhány magassarkúm, meg tetszenek is nagyon, de egyszerűen pénzkidobás lenne felhalmozni őket, ha évente kétszer veszem fel. Alkalmakra meg elég lesz az ami van, mert időt állóak. Bár ülőmunkát végzek, sosem lehet tudni merre vet az utam a 8 óra után (az elmúlt fél évben a lakásomba ott meg koszos vagyok, úgyhogy tök mindegy :)... off: épitkezés folyik), ezért én is csak laposban.
Akit tűsarkúban (főleg télen) látok, arra mindig azt szoktam mondani, hogy na ő csak belépett és kilépett a kocsiból, ha BKV-val és/vagy gyalog kellene közlekednie biztos nem venné fel egész napra (vagy önkinzó :)).
A magassarkú munkába való viseléséhez tény, hogy kell néhány dolog:
- autó
- ülőmunka, minimális szaladgálási kényszerrel

VAGY
- éjszakai, jövedelmező, nem a legerkölcsösebb munkája van az illetőnek... :-D

Volt egy főnöknőm, lenyűgözően jól hordta és bírta a magasarkúakat, persze autóval közlekedett + 49 kg volt 170 cm-es magassághoz... talán ha kissebb súlyt hordanak a lábak kényelmesebb?! :-)
Azért egyszer kétszer őt is láttam az irodájában harisnyába/mezítláb... ;-)
sofőr!

Egyébként vannak olyanok is, akik meg lapossarkúban nem bírnak létezni, pl a nagynéném, pedig ő dundi és alacson, de egyszerűen kell neki az a plusz öt centi - nem is annyira az esztétikus miatt (mondjuk, marha jó lába van, formás és vékony), hanem mert másban nem tud menni.
Jaj én is szoktam mezitláb rohangálni, na de csak a fénymásoló és az asztalom közötti távolságon, ez kb. 6 méter. Pl. ma is mert töri a sarkamat valamiért a cipellőm. A mosdóba azért már magamon hagyom. :)

Scala,
jó a csoportositásod. :) Talán még van egy kategória:
- autóval rendlekező, semmit nem tevő, plázába+kozmetikushoz+műkörmöshöz+szoliba járó hölgyemények.
lizike, ők a harmadik kat. "semmit nem tevő", naív kis csillag! ;-)


Ők már továbbléptek, egy valakire korlátozták magukat... talán kettőre... :-D
Scala, jó emberismerő vagy, ugyanis a közeli ismerőseimtől is meg szoktam kapni, hogy naiv vagyok, na ez van, kell még némi élettapasztalat ;).
A naivság nem élettapasztalat, hanem bizalom kérdése - én pl már milliószor megszívtam, ilyen-olyan helyzetekben, mégis megbízom az emberekben.
Én pedig egy megrögzött cinikus vagyok!

Na jó, csak irónikus...
Én cinikus is. . . Ehhe :))))))))))))

Amúgy én elvagyok magassarkúban, mert viszonylag hamar benn vagyok a melóhelyemen és ott meg ülőmunka. . . (BKV-val i szoktam közlekedni, sőt legtöbbszö azzal.) A lábfeltörő cipőknél nincs iszonyatosabb, mert míg a magassarkút leveheted, addig a törős cipőt (is), de utána még iszonyatosabb visszahúzni. (a táskás bloghoz még az +, hogy sebtapasz minidg van nálam.) Iszonyú kényes a lábam. . .

Magassarkúban mindig szebb a láb összhatása, viszont laposba is lehet már annyira nőcis sarukat kapni, hogy arra tereled a figyelmet. . .(és igen a nők nézik a másik nőt és nagyobb elismers, ha egy másik nő dícsér meg szerintem. Az én elméletem szerint mi a többi nőnek épp annyira szeretnék tetszeni, mint a kiszemelt vagy már elcsábított híműnknek. :)))) )
Igen, visszahúzni rosszabb...

Nem is meséltem, hogy a múltkor vizsgázni egy eléggé merev bőrből készült cipőt húztam, harisnya nélkül (okkkos), és mire elértem a helyszínre, szinte patakokban folyt a vér a lábamból... sírva hívtam a páromat, hogy jöjjön értem, mert nem bírok menni... Igaz, utána (tűzoltásnak) sikerült megvenni a világ talán legcsúnyább papucsát... Viszont azóta csak még jobban szeretem az én kis Crocsomat.

Zsani, a kedvenc divattörténetes-stílustanácsadós könyvemben (1920-as évek) írta a szakértő grófnő, hogy amíg nagyon fiatal az ember, addig a pasiknak öltözködik, utána a többi nőnek, végül meg csak saját magának :-D
Juj, akkor én már kezdek az öregedés felé haladni???? mert én néha már érzem, hogy annyira, de annyira magamnak akarok tetszeni, hogy nem érdekel ki mit gondol. .. Mondjuk megrögzötten cipőmániás vagyok és imádom, ha az emberek (legyen férfi vagy nő) a lábamat stirölik. Nem érdekel, hogy miért. Szeretem az extrém és különleges darabokat. . . kicsit már arra gyúrok néha, hogy biztos, hogy egyedi legyen!!!!! :)))))

Juj, nekem az érettségin volt véres még a kosztümadrágom is. . . mert én is harisnya nélkül és izgalmamba ki be járattam benne lábam. . . :)))))))))) de nekem akkor el volt szerintem zsibbadva és nem is éreztem. . . :)))))))))
Én meg azt olvastam, hogy a nők egyszerre akarnak tetszeni:
1. saját magukna
2. a többi nőnek
3. a férfiaknak / a férfinak.

Ebben a sorrenben! ;-)
Úristen teljesen horrorisztikus történeteket meséltek. :)
Back to the naivság: igazad van Virgo, én megbizom mindenkiben, meg senkiről nem gondolok olyat, ami másnak tök egyértelmű. Erről van egy nagyon meredek holland sztorim egy kb. 50-es fickóval, de hosszú lenne leirni. Mindenki fogta a fejét, hogy hogy lehetek ennyire kis (jó nagy) NAIV. Na mindegy tanultunk belőle. :)

Megint témaváltás: sebtapasz nálam is szokott lenni, most is be van tapaszozva. Azt nem irom le miért, mert már elég vér folyt itt. :)
lizi :-D.
A nem rossz a fantáziám, úgyhogy el tudom képzelni a halland pasis történetet! Vigyázz magadra, de maradj ilyen kis ártatlanul és optimistán hiszékeny! ;-) De vigyázz magadra!


süti beállítások módosítása