Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

A nap műtárgya: egy könnyed Dior

2008.06.22. 20:16 - Virgogirl

Címkék: táska luxus nap műtárgya

Ritkán vagyok beleszerelmesedve tárgyakba, de ez a fodros Dior táska nagyon megragadt bennem. Igazi tavaszi-nyári darab - szinte mindennel jól mutat (farmerrel, nyári ruhával, világos kosztümmel...). Fehérben is kapható, de az nekem túl babaszobás.

A beceneve Dior Gypsy és potom 1750 dollárba kerül.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr30534072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Meseszép. . . Ismertem a modellt, de mindig öröm a szememnek látni. :)

Én ezt a színt imádom, a fehér nekem is sok lenne.

Természetesen a hamisítok is rákaptak. :(((((((((((
Nekem a fehér kellene... asszem. :-)
Egy kicsit túl gipsys, nem? :-)
Az egyszerűbbet táskában jobban kedvelem.
Van pár hülye jellemzőm: pl egyáltalán nem zavar, ha valaki hamisít valamit (főleg nem divatcikkek terén). Ne akarja valósinak eladni, hanem vallja be, hogy replika... Mindenki jól jár. A vásárlónak lesz egy marha jó táskája (mert ugye a fazont szeretjük elsősorban...), a Dior vagy bármelyik másik cégnek ott az ingyenreklám (és mindig lesz olyan, aki a valódi cuccot veszi meg tízszeres áron, szerintem nem a replikáktól mennek majd tönkre), és az eladó is kap némi bevételt.

Coco Chanel mondta: "Vigyék, lopják, viseljék, nekem ez a legjobb reklám". És én ezzel mélységesen egyetértek.
Azért láttam én már olyan "Scala-kedvencet", ahol itt is volt egy kis csatt, meg ott is egy kis rojt :-)
És gondolj arra, mennyire jól feldobna egy egyszerű öltözetet.
Nekem egy kicsit bohém ez a tatyó, de nem elképzelhetetlen! Pl. Farmerral, egyenes szabású dolgokkal! :-)

A nem 110%-ig korrekt gipsy-zés miatt pedig sorry! ;-)
Farmer, fehér ingblúz és ugyanilyen színű papucs vagy szandál :))))))))) Oh, great! :)))))

Coco-nak ebbe igaza volt, de a hamisításoknál ritkán írják ki, hogy replika és az lenne a legjobb. ha a márkanevet nem hamiítanák rá. A fazon és egyéb utánzás nem gond, (számomra)
Esetleg farmermini, egy fehér top és gladiátorszandál.
Mind2 nagyon jó, Virgo!

Juj, az én vintage feltuningolt papucsommal?! (már ha láttátok a másik blogon?!) :D
Igen, engem is az zavar, hogy a márkanév is rajta van, a gagyin. Sőt néha eredetiség kiskönyvet is mellékelnek. Egy amolyan nyomtatott, fekete fehér, karton micsodát! Grrrrrr.
Egyetértek Scala. Ezek már nekem sok. . . :((((((
Szerintem egy jó replika nem gagyi - főleg, ha meg is mondják, hogy majdnemolyan, mint az eredeti. És nekem a minőség, hordhatóság, meg az, hogy ne egy szezonra szóljon, sokkal többet jelent, mint egy márkanév (bár a legtöbbször ez együttjár, de nem mindig)
Én azt utálom a legjobban, ha hülyének nézik az embert, és akkor sem ismerik el, hogy nem eredeti, ha egyértelmű

A párom szokta mondani, hogy a legtöbb ilyen cuccnál csak az a különbség, hogy a "nappalos" műszak gyártja, vagy az "éjjeles"; az anyagok, a munkaerő, a gépek... mind ugyanaz.
Párod nem látja rosszul a dolgokat, azt hiszem! :-)
Ilyen replika nekem is jöhet!
Igen, a párod átlátja a dolgokat. :))))))
Lassan már le is ment ez első félidő, és én még mindig itt! :-)
Hihi! :)

Szegény Hollandokat sajnáltam, de nekem szimpik lettek az oroszok, úgyhogy most nekik drukkolok! :))))))))))
Ja! Remekül nyomatták tegnap a fiúk from Russia!
Szerintem simán elképzelhető egy orosz-török döntő! :-D
A horvátokat sajnáltam viszont nagyon! Basszus!
Én rettenetesen ki voltam borulva a hollandok miatt....
én is sajnáltam őket tényleg. . .
Én nem szimpatizáltam a hollandokkal, sorry! Legfőképpen Van Nistelrooyt utálom, őt aztán kifejezetten!


süti beállítások módosítása