Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Dior őszi sminkkollekció

2008.06.18. 15:44 - Virgogirl

Címkék: luxus smink ajánlat jön

 
 

Két álom - a Dior új, őszi sminkkollekciójának szemhéjpalettái... Az Impression Cuir fantázianevet viselő kollekció fő inspirációját az állatbőrök jelentették, a meghatározó színek pedig a réz, a burgundivörös és a mély szilva.

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr5527414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ötletes, nekem tetszik. A színek kevésbé...
Kitűnő ajándék viszont, ötven feletti nőknek (már ha használnak szemhéjpúdert...).
Én akkor is inkább az alsót venném...
Nekem a színek is bejönnek. Mondjuk, az én arcomhoz jól is állnának.
Szerinted milyen gyakori sminkelés "egészséges" ?
És Ti általlában hetente hányszor sminkeltek?

És ha munka után esti programra mentek, általában újra sminkeltek az alapoktól?
Jó minőségű sminkekkel (és ami még fontosabb: esténként lemosva!) szerintem nem kezdi ki nagyon a bőrt még a napi smink sem. Persze, azoknál, akiknek érzékenyebb az arca, minimálisra kell szorítani a sminkelés számát meg a használt eszközöket.

Sok mindentől függ, de ált minden nap. Hétvégén csak akkor, ha megyek valahová.

Nem. Ha van rajtam alapozó, akkor újrapúderezek, plusz erősebb szem és száj.
Igen, szerintem is a jó minőségű smink a legfontosabb. Én nem sminkelek naponta, attól is függ mennyire vagyok lesülve/szolárium. Hétvégéket is beleszámítva heti 4 alkalom az átlag... Szóval mint Te, nagyjából.

Az esti újra sminkelés nálam gyakoribb. Persze van amikor nincs idő, és én is csak a szem-száj duót kenem újra.

Mondjuk én nem sminkelek erősen, hétköznapra: színezett hidratálókérm, arvpír (inkább bronzosító), szájfény/ajakír/világos színű rúzs, pillaspirál & szemceruza, néha mousse állagú szemhéjszín (mert a többit nem tudom olyan könnyen kezelni)
és a "jó minőségű smink" az mit jelent? Cliniquetől felfelé vagy már a DM-es cuccok is?
Én szinte egyáltalán nem megyek napra, szoliba még annyira se, egy kezem meg tudom számolni hányszor voltam...

Én ált alapozok (jó színezett hidratálót még nem találtam, de kersem) vagy korrektor a gázos helyekre, púder (mert zsíros a bőröm), pír nagyon ritkán (mert nem tudom eltalálni, hogy ne legyen nagyon sok... dolgozom ezen is), ajakír, spirál, ceruza, szehéjpúder (egy szín, ujjal felkenve)
Hááát. Nekem az Avon, Oriflame, L'oreal, Bourjois - ezért meg lehet engem köpdösni nyugodtan - is belefér (csak nagyon, nagyon meg kell válogatni, hogy melyik). A túl olcsó márkákat nem ajánlom senkinek, nemcsak azért, mert kicsaphatják a bőrt, meg eltömítik a pórusokat, hanem mert nincs bennük annyi pigment, és kidobott pénz: csomósodik, kopik, ragad, hamar lejön stb. Akkor inkább spóroljon össze egy kis pénzt az ember és az 5 vacak helyett legyen egy jó
Bourjois szerintem sem rossz! A többit meg kell válogatni. Nekem Avontól volt egy jó korrektorom pl. (mondjuk aztán nem vettem másikat ...)

Ujjal kenem én is a szemhéjszínt! :-) Nappal egyet, alkalomra max. kettőt.
Egyik barátnőm viszont irígylésreméltóan jól sminkeli a szemét. Több színnel dolgozk, de mégsem lesz papagáj. Sőt. Gyönyörű.
Ez külön tudomány szerintem.

Színezett hidratálóm: az Ilcsi alapú kotyvsztásomba (You know...) kevertem bele a Clinique perfectly real makeup-öt (a sötétebbiket, mert magában sok volt), 10 hónapja azzal nyomom, nagyon bevált :-).
LaRochePosay-t próbáltad már? Vagy Vichyt?
Ja a mousse szemhélyszínem Rimmel, van belőle 4 fajtám, nagyon prsktikus, mert a barackot mostanában rúzsként is használom, csak kell alá ajakír... ;-).
Nem vagyok a bonyolultság híve ilyen szépségápolási dolgokban. Azt hiszem kevesebb funkcionális terméket is használok az átlagnál, de ezt már a lakatlan sziget postnál megbeszéltük. ;-)
Pl. az Avonnak vannak nagyon jó szempillaspiráljai, szemceruzái, Oriflame-nek gyönyörű színű szemhéjpúderei... Ki kell tapasztalni.

Én nem merek krémet és alapozót összekeverni - egyszerűen attól félek, hogy percek alatt leolvad rólam :-(

Egyik gyógyszertári márkát sem, viszont a Vichy-ről ódákat zengenek - igaz, olyan véleményt is hallottam már, aki szidta.

Én a Vichy hidratáló alapozóból mintákat kaptam, többet, hónapokig használtam akkor szerettem meg a dolgot. Szerintem jótékony választás a bőrnek.
Ki kéne próbálnod.
Ha esetleg La Roche Posayt választod, feltétlenül írd meg a tapasztalatokat!
hol lehet venni dior, mac és más ilyen márkásabb alapozókat... meg szemhélyfestéket...stb?
@bimbooo:
dior,chanel,ysl cuccokat a douglas és marionnaud parfümériákban tudsz venni,mac-et pedig a mac boltokban (aréna pláza,allee és váci utca)


süti beállítások módosítása