Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Emma Watson a Chanel új arca

2008.06.15. 10:22 - Virgogirl

Címkék: reklám híresség parfüm jön

A Daily Mail információi szerint Emma Watson, a Harry Potter filmek főszereplője lesz a Chanel Mademoiselle parfüm új arca, Keira Knightley után. A 18 ées színésznő és a divatház együttműködéséről már korábban is pletykáltak, Watson rengeteg Chanelt viselt a különböző rendezvényeken...

Nekem tetszene, bár én Keira reklámját is bírtam.

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr91521034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jó választás!
Bár a csaj nem igazán szimpi, mint Keira kb., szerintem szép kampány lesz. Nagyon kis baba feje van, hamvas, fiatal.
Keira kapcsán olvastam, hogy vmi interjúban kiakadt a chanelre (és úgy unblock a szépségiparra), hogy megnagyobbították a melleit a madmoiselle reklámban. Ezek után nem csoda ha lecserélik... Emma Watson sem éppen a kislányos természetéről híres... de nagyon szép, tényleg.
Nem csak ott. Az Arthur király plakátján is.
de ,ég így is egy kalappal el tudta takarni a mellét, azon a plakáton... :-D
Amúgy ez volt Diane Krugerrel is, annyi chanelt hordott hogy a végén ő is a chanel táskák arca lett... mindig amikor látom, arra gondolok, hogy akár Dobó Kata is lehetne. Biztos tudjátok h egy hajszállal csúszott le Heléna szerepéről (Trója) aminek kapcsán anno befutott.
Igen, csak a Dobó Kata:
1. magyarul nem tud hangsúlyozni
2. angolul nem tud beszélni
3. ronda
És az a hajszál ebben az esetben mindent jelent...
Wajna is dobódott, amikor már sehová sem tudta benomni...

Sorry ha valakinek a lelkébe gázoltam, de Dobó Kata egy nagy nulla! És két hete látta a férjem a SATC Mom Parkbeli bemutatóján, ijesztő volt! Már a smink sem segít... :-(

Tényleg Virgo, magyar "Ikonok" lesznek? :-D
Hm.. az első kettőben nem érzem magam kompetensnek, angolul nem hallottam beszélni, de hogy ronda? Na jó, élőben sem láttam még.
Mondjuk az én meglátásom szerint, mindenki lehet fáradt, karikás szemű, éppen nem a legjobb formában... vonások terén pedig ő szerintem szép. Nekem eddig szimpatikus volt. Az, hogy miért nem futott be Hollywoodban, amennyire én tudom, Vajna csak "ajtókat nyitott meg" neki, de nem protezsálta.

SATC-t pont tegnap néztem a MOM-ban eredeti hanggal.Na de ez már nagyon off :)

Virgolány, tényleg lehetnének néha magyar ikonok, persze módjával, a színvonal tényleg messze nem ugyanaz.. de ha esetleg belebotlasz valami tutiba :)
Nem, nem lesznek. Ebben hajthatatlan vagyok
De folyton folyvást affektál! A befutáshoz kell agy egy kelet-európainak! Mindenképp!
Ezt az "ajtókat nyitott, de nem protezsálta" szöveget meg mindenki benyelte itthon, tök vicces! :-)

De csak váljék egészségetekre, a művésznő immár itthon! :-)
Na jó, végülis valahol érthető... :-D
Én is tegnap néztem meg :-D Mármint a SATC-t
Jaj már :)

Virgo, miért nem akarsz magyar ikonokat? Sejtem a válaszod, csak kivi vagyok...
Nem szeretnék magyarokkal foglalkozni, egyrészt van néhány "profi" oldal, amelyek a hazai sztárokkal vannak tele, másrész, még csak az kellene nekem, hogy valaki jól bepereljen rágalmazásért vagy hitelrontásért. Mischa Barton esetében erre azért kisebb az esély.

Scala, ezt úgy modtad, mintha mindenki kidüllesztette volna a melleit a dobókatás pólóban és együttesen skandáltuk volna a nevét.
Ok. :-)
Viszont, ha legközelebb hallod beszélni, DK-át, figyeld meg hogyan helyezi el a hangsúlyokat mondaton belül, különös tekintettel a mondat végére!
A haja néha szép, azt elismerem!
Ne haragudj, Virgo, csak soha nem értettem ezt az ostoba kánont, egyből szajkózni ami be lett adagolva.
Mindegy. Ilyen világban élünk!
Ezért voltam kissé indulatosabb, bocsi.
Valószínűleg tudomásul kell vennem nekem is, ha valakinek a "teljesítménye alapján" tetszik DK... :-D
Emma Watson meg csak néz az ál-ártatlan szemeivel, hogy miről és kirőlis van szó, az ő postjában? ;-)
Ne hlyéskedj... Csak kicsit hirtelen volt a támadás...

Én spec nem szeretem őt, nem tartom tehetségesnek, nem szeretem azt, hogy folyamatosan sztárolják. Szép nő, de hát abból elég sok mászkál a világban, de ha tényleg annyira szuppper, mint amilyennek be van állítva, akkor az egymondatos szerepeknél többet kaphatott volna (főleg egy AV-vel a háta mögött - ha nem nem nyomta az úriember, akkor meg maradhatott volna "csak" dekoráció). Láttam sok magyar filmjét, meg néhány külföldit is, és én egyszerűen nem fedezek fel benne semmi megkapót. Mindig ugyanolyan.
És egy kis csábító mosoly bujkál a szája szélében, hogy "hé lányok, én jobb vagyok"...
Mielőtt die-hard DK fannak könyvelnétek el... nem vagyok, csak pont azt látom, hogy mindenki utálja, leírja. Oké-oké, nem egy Meryl Streep :)
A "beadagolt, ostoba kánonról" pedig annyit, hogy nyilván el kell vonatkoztatni a hivatalos pr dumától, de az a tömény rosszindulat amit meg pletykabloggerek árasztanak - szerintem az is elgondolkozató. Miért baj, ha néha a jobbik verziót feltételezzük? Itthon persze kisebb mértékben megy ez, de nézd meg a kinti weekly-ket: National Enquirer, US Weekly, Life&Style. Tele hazugsággal, de senkit sem zavar, mert néha belenyúlnak. Amúgy pedig nem, nem nyelek be mindent, de az is elutasítom hogy mindig a legrosszabbat feltételezzem.

Elnézést a nagy off-ért, de ez kikívánkozott. Remélem nincs sértődés :)
Az US Weekly azért nem annyira rossz, mint mondjuk a Star meg a News of the Week (ami brit, de ugyanolyan)
Nem, semmi sértődés, sőt! Valahol igazad van, hogy nem szabad rögtön a visszájárafordítani a dolgokat!

Meryl Streep: őt imádom! Kitéphetetlenül az egyik legmarkánsabb színésznő, akit valaha láthattunk. Szerintem.
Hatalmas ikon! És emellett nagyon természetes!

Láttátok a Gyávák és hősöket? azt láttam tőle legutóbb... (Lions for lambs, volt az eredeti címe, Robert Redford rendezte), MS egy újságírónő, szkeptikus, penge, de aranyosan szeleburdi, és meghatóan együttérző! Abban is nagyon tetszett, pedig maga a film kicsit didaktikus.
Emma Watson tényleg jó választás, ráadásul gyönyörű a képen.
Virgogirl, magyar "sztárokkal", pláne ikonokkal foglalkozni, hahaha :-D és mégegyszer hahaha :-D
Strange, Hungarian Ikons: Remekül "leírtad" :-))))
Szó szerint és átvitt értelemben egyaránt :-)
nekem Marion Cotillard jutott eszembe a Chanel kapcsán. sztem ő nagyon illene ehhez a feladathoz.
v. akár Diane Kruger, ő nagyon szép.
Dobó Kata hogy jön ide, jézusom....:S
Marion Cotillard - hm, érdekes elképzelés, de vele valami vadabbat és szemtelenebbet és különlegesebbet szeretnék látni... De a Chanel valamelyik elegáns, illata sem lenne rossz, azt viszont lecsapta a kezéről a másik francia
Ha nem is vadabbat, de különlegesebbet, igen!
Jó ötlet Cotillard!
folyt. csak a szeme alatti karikákat photoshoppolják ki, feltétlenül!


süti beállítások módosítása