Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Ruhamustra - CFDA

2008.06.07. 22:30 - Virgogirl

Címkék: fotó galéria divat ruha híresség gála red carpet ruhamustra

Tudom, hogy ezzel egy kicsit el vagyok maradva, de jobb később, mint soha...

Victoria Beckham - Egyszerre nagyon vicces és nagyon csinos ebben a szívecskékből összerakott Marc Jacobs miniruhában. Tetszik a szandálja is, és az is, hogy sem a haja, sem pedig a sminkje nincs túlbonyolítva és hagyja érvényesülni a ruhát, meg VB hosszú és vékony lábait.

Amy Poehler - Láthatóan nagyon jól érzi magát ebben a virágmintás Marc Jacobs ruhában. A bőre és a haja szinéhez igen jól áll a mély kék, a mosolygósságához pedig a virágok (a színésznő egyébként gyereket vár...).

Anna Wintour - Szuperelegáns és szupercsinos, mint mindig. Egyszerűen képtelen vagyok elhinni a korát (59 éves).

Ashley Olsen - A fejlődőképesebb Olsen-iker, Calvin Klein szmokingban. Az alapvetően férfias darabot játékossá és nőiessé teszi a szandál és a kigombolt ing. Én lehet, hogy feldobtam volna valami érdekes, de nem túl hivalkodó fülbevalóval, vagy egy színes (pl. eperpiros) táskával az összeállítást.

Diane von Furstenberg - Egyszerűen tökéletes ebben a vintage (azaz "régi", nosztalgikus, tehát nem a legújabb kollekciókban szereplő... ált. 1920 és 1980 közötti ruhákra szokták használni) Yves Saint Laurent szmokingban. A csipkés top és az ékszerek nagyon nőiessé teszik.

Donna Karan - Nagyon különleges megoldású ruhában, a saját kollekciójából. Nekem egy kicsit már túl különlegesnek tűnik...

Eva Longoria Parker - Hm. Az este egyik buktája szerintem, bár a Diane von Furstenberg ruha önmagában nem annyira rossz, de a felsőrésze nagyon szűk - ez, a hajjal és az aranyszínű kiegészítőkkel nagyon közönségessé teszik az egész megjelenését. A szoknya hossza sem az igazi, szerintem az ő aprócska termetéhet jobban menne a rövidebb. Plusz, nagyon nem tetszik a sminkje, túlságosan halovány az ő színeihez.

Eva Mendes - A szokásos (csináljanak már valamit a hajával). A fehér ruha és a fehér fülbevaló viszont nagyon jól áll neki, ahogy a vastag karkötő is. A ruha alól kikandikáló cipő viszont nem tetszik, kicsit bumszlinak tűnik a ruhához képest.

Famke Janssen - Csini. David Meister ruhában - a fehér roppant jól áll neki, ahogy az ezüstszínű kiegészítők is.

Hilary Duff - Mondjuk, úgy csípőig elviselhető. A ruhája (Michael Kors) lehetne vagy egy kicsit rövidebb, vagy jóval hosszabb. A cipő pedig nagyon nem tetszik.

Kim Catrall - Lenyűgöző, gyönyörű, elegáns. Monique Lhuillier estélyiben (végre a korának megfelelő öltözékben...). A haja (bár a képen nem látszik) lófarokba van fogva, ez pedig visz az összeállításba egy kis játékosságot.

Kim Raver - Nagyon különleges Marc Jacobs ruhában (a képen persze nem látszik): négy különböző fazonból van ugyanis összerakva, a szoknyarész elől pl. repkedősen könnyű, hátul viszont szűk és csipkés. Érdekes az egész, viszont valahogy mégsem működőképes.

Maggie Gyllenhaal - Proenza Schouler összeállításban. A fején és a cipőjén kívül a legszívesebben kiradíroznám az egészet.

Mandy Moore - Nagyon szép Abaeté estélyiben. A sminkje viszont nem tetszik annyira, betegesnek néz ki.

Naomi Campbell - Az este másik nagy buktája. YSL-ben. Egyszerűen nem tudom hova tenni ezt a bugyogószerű, keleties szabású nadrágot. Tudom, hogy divatos meg minden, de akkor sem tetszik. Ha egyenes lenne, valószínűleg jobban el tudnám viselni.

Tina Fey - Nemesen egyszerű és nagyon elegáns. Az egyik kedvencem.    

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr42503037

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Victoria Beckham: naaagyoooon tetszik!
Meg kell állapítanom, hogy jót tett neki/nekik (?!) USA.
Hiába tud ez a VB, ha akar. És végre nem mereven néz a kamerába!
Micsoda kellemes meglepetés!
Ruha cuki! Nekem nem állna jól, mert nem vagyok per pill. ennyire agyonfogyasztva..., de VB-n tökéletes! Hurrá! Ezt a VB-t bírom!!!

Eva Longoria: borzalmas, nem találok szavakat, minden, úgy ahogy van, minden rossz ezen az összeállításon! Szegény! ez már ciki... pedig ő szokott figyelni... juj, a hegyes cipő még a lábát sem láttatja szépnek... Giga nagy feketepont... :-(

Mandy Moore: nekem nem tetszik, ez a ruha olyan furán lenyomja egyébként is lapos melleit, nagyon rossz ott fent...

Naomi Campbell: jó-jó lehet, nem a legtrendibb ez a szerkó, de olyan szép a feje és a haja, én bírom! Tök jó nő, nem öregszik, nem görcsöl, waaaaw. Nagy ikon nekem, és az álla olyan mint az enyém...

Kim Catrall: pompás. mindig iylen szolíd, nemes kelméket, ruhákat kellene hordania! Így nem válhat nevetségessé. A SATC bemutatójára is ezt a viseletet ajánlottam volna neki. Ott egyébként annyira indiszponáltnak is tűnt!

Diane von Fürstenberg: SZÉP! és végre tudom, mi az a vintage!
tetszik, elegáns és vagány! nagyon előnyös viselet és a feje is friss. Remek!

Anna Wintour: tényleg OK, deeeee... a cipő lehetne "tökéletesebb"!

Donna Karan: nem is tudtam hogy néz ki! szerintem jó ez a ruha, olyan alaktalan, kissé tehén nőnek tűnik és ezzel az öltözékkel tudja leplezni!

Magie Gyllenhall: az a nő nem normális! vagy valami negatív díjra pályázik...

többiekről később... pl. Eva Mendes :-D

Anna WIntour szandálját azért elfogadnám, ha valaki hozzámvágná :-)

Campbell haját akartam írni, csak aztán a naci elvonta a figyelmemet...

Gyllenhaalt én egyébként bírom, van egy egyedi stílusa, nagyon jól fel tud öltözni, ez egyszerűen nem sikerült annyira.


süti beállítások módosítása