Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Díva Von Teese

2008.06.07. 21:03 - Virgogirl

Egy közkívánatra készült bejegyzés :-), Dita Von Teese a "hétköznapokban". Igyekeztem úgy összeválogatni a képeket, hogy semmilyen gála vagy parti ne legyen a helyszínek között (és a divatbemutatókat is kihagytam). A legtöbb képen csak úgy mászkál a városban, vásárolgat, ebédel/vacsorázik, illetve napközbeni "munkaeseményeken" (pl. a könyvei dedikálásán vagy fehérneműk sajtóbemutatóján vesz részt).

Rettenetesen tetszenek a ruhái, és az, ahogy az egész csaj össze van rakva. A kedvenceim a 14-es kép piros ruhája és a 7-es nyakbakötős, sárga mintás ruhája. És akkor még egyszer leírom, hogy ruha, hogy teljes legyen a szóismétlés élménye :-D.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr93508765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Eszméletlen! Csinos!
igazság az, hogy ezzel a kissé dakadens eleganciával egyedülálló, és a nagymamám fiatlkori ruházatára emlékeztet... (Nagyi persze kék szemű volt és szőke...).

Tetszik ez az öltözködési stílus: nem modern, hanem kortalanul elegáns. Olyan úrinős/ luxusnős/ luxusprostis (no offence!) a 30-as évekből...

Kitűnő válogatás ez, nekem minden képen, egytől-egyig tetszik!
(Pedig ez a porcelán bőr és sötét haj nem kedvencem, de őt el sem tudnám képzelni máshogyan...)

Köszönöm neked Virgogirl!

/ Mennyivel jobb vagy, mint az EB!
de ha nyerek a fogadásokon, tudok magamnak szép holmikat vetetni megpumpolt urammal... ha már jobbak a megérzéseim! :-) /
A ruhák szabása (és nem okoskodni akarok) inkább már a 40-es, 50-es éveket idézi, főleg ezek a bő szoknyás darabok...

De az egyértelmű, hogy borzasztó elegáns és nagyon egyedi, főleg a sok barnított-szolizott bőrű, szőkített hajú csajhoz képest. És úgy tud nagyon, nagyon szexis lenni, hogy nincs kint semmilye, még a térde se...
Igen-igen! 40-es évek, rosszul írtam, és a hollywood glamour '50-es évek!

(nekem tetszenek ezek a szoknyák! van is két-három remek darabom...)

valóban ,ő ezekben a nappali öltözékekben tartja a kevesebbet mutatni izgalmasabb szabályt...
pedig nem prüd, de az csak éjszakánként derülhet ki, gondolom...
(Megnéztem a képeket, de nem vagyok itt, úgyhogy pssszt!)
Sóóóóóhaj ... nem tudom, hogy
1) a stylist-ja ennyire jó,
2) neki van ennyire jó ízlése (és önkritikája)
3) mindkettő,

akárhogy is, azon nagyon kevés ismert nő egyike, akikre irigykedek :-)

MM-nal kötött házassága nekem mindig a "szerelem vak" mondatot juttatja eszembe:-D Bár valljuk be őszintén a házasságkötés előtt messze nem volt ilyen ismert és felkapott (bizonyos körökön kívül) mint azóta;-)
Krisznek igaza van, következetesen viszi az általa képviselt trendet, azon belül pedig kitűnő ízléssel válogat!

Nekem valami azt súgja, alapvetően ő határoz, nem ráadják a cuccokat...
fene tudja, volt valami interjú vele az Elle-ben, talán abból szűrtem le. Ott azt nyilatkozta a barátai segítenek neki a kozmetikázásban, nem jár pl. fodrászhoz, manikűröshöz, valamelyik barátja festi a haját stb.
No persze mindenki azt mond, amit szeretne...
Alapvetően ő határoz, bár nagyon jóban van pl. a Dior tervezőjével, John Gallianoval. Nincs stylistja, mindig maga csinálja a sminkjét és a haját is maga festi - eredetileg ugyanis szőke :-)

Én hiszek neki.
Ahááá!

Galliano? De úgy láttam a Chanelt sem veti meg... hiába, tud ez a nő!
Nem tudtam, hogy szőke... volt... :-)
Inkább olyan seszínű-szőkének képzelem a haját, bár még így is nehezen megy ez a fiktív gondolati lépés...
azért tényleg vicces,h. eredetileg szőke :)
imádom a stílusát, az egész nőt, tökéletes. Manson új barátnője, a kis Evan Rachel Wood is próbálja lekoppintani (mellesleg elég jó színésznő, és nagyon szép is, de a Dita-féle smink, fekete haj elég rémes neki)


süti beállítások módosítása