Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Ruhamustra - MTV Movie Awards

2008.06.04. 09:03 - Virgogirl

Címkék: fotó divat híresség ajánlat gála red carpet ruhamustra

Nem múlhat el hét egy-egy vörösszőnyeges esemény nélkül. Hát nem csodás?

Ha mindenkinek sikerült feldolgoznia az élményt, akkor lássuk a ruhákat - ezúttal az MTV Movie Awardsról.

Tila Tequila - Nagyon tetszik a ruha színe, és a merész szabásvonal is jól áll neki (meg a párducmintás táska is illik az egyéniségéhez). Viszont azokkal a meredező mellbimbókkal csinálhattak volna valamit. Tudom, tudom, a férfiak imádják az ilyesmit, de nekem nem nagyon tetszik...

Anne Hathaway - Sikeres stílustúra: eltávolodott egy kicsit a saját, visszafogottan elegáns énjétől ebben a fekete, bőr(hatású) Sophia Kokosalaki ruhában. Viszont ez a kalandozás igen jól áll neki, mint ahogy a füstös szemek és a vadócos göndör haj is.

Audrina Patridge - Az Egyesült Államok egyik üdvöskéje, a The Hills című álvalóság-show oszlopos tagja. A ruha nem rossz, elsősorban a színe tetszik, viszont semmi extra nincs benne, amitől még egyszer meg szeretném nézni a képét. A haja meg, bár tudom, hogy a sajátja, olyan, mintha paróka lenne.

Charlize Theron - Proenza Schouler fűzőben (nagyon jól néz ki) és Roger Vivier szandálban (szintén nagyon jól néz ki). A táska élénksárga szegélye kicsit bántja a szememet.

Ellen Page - Képtelen vagyok megszokni a csajnak a stílusát. Egyszerűen képtelen. Nem is tudom, miért jár ilyen eseményekre, láthatóan halálosan unja az egészet, és egyáltalán nem élvezi azt sem, hogy fel kell öltöznie. Elhiszem én, hogy ő az a sportos stílusú ember, de akkor is... legalább azt a cipőt válthatta volna le egy helyes (meg merem kockáztatni: élénk színű) balerinára.

Jennifer Hudson - A múltkor már meg voltam vele elégedve, és most sem csalódtam benne: nagyon szexis ebben a fehér, melltartó-mutogatós ruhában. A szandálja különösen tetszik.

Kristen Stewart - Tökéletesen semmilyen.

Lauren Conrad - Egy újabb Hills üdvöske. Az összhatás nem rossz, a ruhának gyönyörű a színe, jó a frizura és a körmök is, mégis hiányolok valami ki pluszt, valami extrát.

Lindsay Lohan - Nagyon szép színű, Dolce&Gabbana ruhában. A fekete kiegészítők és a teljesen sima haj is tetszik, a körmeinek vöröse (annak ellenére, hogy divatos) viszont nem. Meg persze a szokásos "miért nem vesz fel öt centivel hosszabb ruhát"...

Liv Tyler - Nem vagyok kibékülve ezzel a Lanvin ruhával, mert egyszerűen alaktalanná teszi Tylert. A színe viszont nagyszerű, sokkal fiatalabbnak tűnik benne a színésznő, mint feketében. A cipője is tetszetős, érdekes "színfolt" az egész összeállításban.

Megan Fox (rózsaszínben) - Abszolút kedvencem ez a Zac Posen ruha: kicsit retró, az ötvenes éveket idézi, ugyanakkor nagyon szexis. A cipőt viszont legszívesebben letépném a lábáról, megbontja az egyébként kellemes összhatást.

Megan Fox (fehérben) - Talán még szexisebb, mint az előző ruhában. Nagyon tetszik a különleges hátmegoldás, és az egészen rövidke "uszály". A cipővel viszont itt is gondom van, nem nagyon szeretem együtt az ezüstöt és az aranyat.

Paris Hilton - A nap nyertese. Betsey Johnson ruhában. Nagyon jól áll neki a fazon, kifejezetten előnyére vált, hogy egy kicsit klasszikusabban próbál kinézni, mindenféle túlzás nélkül. A sminkje is kellemes (bár az ajkai lehettek volna egy egészen picit élénkebbek). A lába meg, hát istenem...

Sarah Jessica Parker - Az alakját nagyon jól kihangsúlyozza ez a L'Wrenn Scott miniruha (mondjuk, nekem egy kicsit túl zárt), mellé pedig különleges választás volt a fehér Louboutin bokacsizma - ez utóbbi a viktoriánus divatot juttatja eszembe.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr85501282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Egyetértek: nagyon nem bírom Parist, de itt ő tetzsik a legjobban!
Micsoda meglepetés!

És... nekem még a lába is bejön itt! :-)

Bár nagy a lábfeje, olyan 39-40-es lehet, nem? Nem baj, nekem is...
Charlize Theron összeállítása tetszik, de nincs túl jó bőrben, nem?

Paris hivatalosan 11-es méretű cipőt hord, ami, ha jól tudom közelebb van a 42-eshez, mint a negyveneshez. :-) De ez adottság, mint a pórusok mérete az arcon - ki kell belőle hozni a legjobbat.

Mit értesz azon, hogy CT nincs túl jó bőrben?
Parisnak tényleg ennyire nagy lába van?! Vicces... engem mindig Sophia Lorennel nyugtatgattak drága szüleim (mert 14 éves koromban beállt ez a lábméret)... szintén 42. :-)

Legkecsesebb a 38-as, szerintem, de valóban nem sokat lehet rajta változtatni.
Két tényező itt is számít, tapasztalatom szerint (ha már a kihozni belőle a legjobbat-ot említetted):
- amikor vékony voltam/vagyok, (már-már túlzottan is: na ez azért jó régen volt...), fél-egy számmal kisebb lett a lábam, mert a talpban található zsírpárnák, ugye... Nem vicc!

- ha megfelelően kezelve/karbantartva van a lábboltozat, egy számmal szintén csökkenhet a lábfejméret...
pl. vannak ezek a maszáj-harcos mintára kifejlesztett, tán Bdk cipők, ezeket hordva még betét sem kell (szeretnék majd venni olyat, mert látom a lábfejemen, hogy terül szét... :-(.
itthon fogom hordani, az is elegendő + (este, hétvége). Betétet nem is akarok újítani, most ezt fogom megpróbálni...
CT:
valahogy nem olyan sovány, mint szokott,
a haja vékonyszálúnak és ritkásabbnak tűnik
és kicsit indiszponált fejet vág
meg van ereszkedve a mellénél is, dekoltázsnál a husi miatt a bőr.
Nem vészes, csak magához képest.

Én nagyon szeretem őt! és a pasija is szimpi, de valahogy nem tűnik egy-két éve boldognak CT (tán hogy nem házasodnak össze, nincs baba) ilyen közhelyekre gondoltam...
Azelőtt frissebb volt, bájosabb...
Nem is a kinézet, inkább a kisugárzás...
Imádnivaló volt, mint Meg Ryan, sőt!
Csak a félreértések elkerülése végett,
így visszaolvasva tán nem egyértelmű: nekem 39.5 európai lábméretem van.

Így alakult, ma már nem röstellem (korábban sem zavart igazán).

Csak ennyit szerettem volna. Köszönöm. :-)
:-D
Szegény, szegény CT, ennyire azért nem kellene lehúzni. Azt hittem egy pillanatra (mint ahogy általában arra is szokták használni a kifejezést), hogy túl soványnak találod, erre kiderül, hogy nemis. A haj ritkássága/vékonyszálúságga lehet a frizurától is. A többire nem tudok mit mondani, szerintem 5 éve folyamatosan megy lefelé a lejtőn...

Nekem 37-38-as lábam van, meg vagyok vele elégedve, anyunak 41-es. Őt egy picit zavarja, de megszokta.
Szerintem nemcsak attól függ a méret, hogy mennyire van karbantartva a láb, hanem pl. a csontosságtól is (és sztem egy nagyobb darab embernek is lehet csontos a lába), meg a cipő szabásától is.
persze, persze!

Kecses kis kacsó, akarom mondani praclid van! :-)
CT: öt éve? lehet...
igen... mint Meg Ryan, de ő régebb óta...

Tényleg arra szokták mondani amikor valaki beteg, kehes, gebe. :-)
"A sminkje is kellemes (bár az ajkai lehettek volna egy egészen picit élénkebbek)." -> sztem is, bár a füstös smink alapszabálya, h a száj vagy kicsit rózsaszín, halványan eltérő, vagy teljesen természetes. kár! megnéztem volna máshogy is szívesen.
köszi a bejegyzést, érdekes volt(((:
Nekem meg 35,5-36,5 a lábméretem. Csizmába 37-est szoktam venni. :) Szandálba és papucsba 35,5, de ugye azt itthon nem találok.(ebayen persze van) itthon 36-ossal kell beérnem . :D
Pinduri icipici Zsani! :-)

De azok a csizmák (37) nem nagyok rád?
Általában azért csizmát igyekszek úgy venni, hogy beférjen alá egy vastagabb harisnya. :)



süti beállítások módosítása