Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Ha unod a metált... 2.

2008.06.01. 12:01 - Virgogirl

Címkék: tipp stílus táska divat ruha nyár ékszer cipő ajánlat ruhatár ezadivat

És már a szafari stílus natúr színei sem jönnek be, íme a harmadik nagy trend erre a nyárra: élénk színek. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A nyár a színek évszaka (csak hogy a közhelyeknél maradjunk...), éppen ezért érdemes kihasználni a meleg hónapokat arra, hogy mindenféle élénk színben tündököljünk. A legdivatosabbak a lila, a piros és a sárga, de a zöld, a kék és a narancs is nagy népszerűségnek örvend - kihagytam a türkizt és a pinket, de ha valakinek ezek a kedvenc színei, akkor viselje őket bátran. A lényeg az élénkség és a ragyogó színek, a fakó, pasztell árnyalatokat tegyük félre pár szezonra.

Ha valaki nagyon bátor (és a bátor a szó minden értelmében tessék értelmezni, mert az élénk színekben sokkal jobban felfigyelnek az emberre, mint visszafogott árnyalatokban), akkor tetőtől talpig beöltözhet egy színbe. Szerintem viszont sokkal nagyobb a hatása a színeknek ha valamilyen semleges árnyalattal együtt viseljük őket: a fenti árnyalatok mindegyike nagyon jól mutat fehér mellett (így friss hatást keltenek), és feketével is (így sokkal elegánsabb), de meg lehet próbálkozni szürkével, bézzsel, barnával.

Viszont alaposan meg kell válogatni, hogy a saját alapszíneinkhez (tehát a bőr, a szem és a haj színéhez) melyik árnyalatok állnak a legjobban: a világos színűeknek általában jobbak a világosabb árnyalatok, míg a sötét bőrűek-hajúak jobban tudják viselni az élénkebb színeket.

Ha a színek élénkek, akkor lehetőleg tegyük félre a túl díszes vagy bonyolult formákat: a kettő együtt túlságosan sok lehet, bazári hatást kelt.

A sminkben is legyünk visszafogottak - szépre alapozott, mattos bőr, szájfény, pillaspirál... bár szerintem érdemes egy-egy árnyalatot kipróbálni az arcon (elsősorban a szemen).

Bár az élénk színek trendje minden ruhadarabra vonatkozik, én mégis inkább a kiegészítőket ajánlom: egyrészt (általában, ár-érték arányt tekintve) olcsóbbak és hosszabb távon is megéri megvenni őket; egy-egy jó árnyalatú táskát vagy cipőt még az őszi, téli hónapokban is hordhatunk. Másrészt, az is megbarátkozhat velük, aki korábban csak natúr, visszafogott színeket hordott: egy piros táska azért nem annyira nagyon feltűnő, mint egy teljesen pirosba öltözött nő.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr27497483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szeretem ahogyan írsz, nagyon jó lett!
Ez is.
Gratula!

Tartalmilag pedig : mindennel egyetértek, I think so!
Az az Hermes táska a szerelmem lett, itt a képen almazöld... de ez egy koppintott változat (oldalra dob), ugye?

Meg a lila Dior táska se rossz...
Nem mintha az eredetit megengedhetném... :-(
Hermés Birkin minden táskák legtáskábbika. A képen eredeti darab látható. Egyébként meg nekem semmi bajom a koppintásokkal - gondoljunk Coco Chanelre: "vigyék, lopják, viseljék, ez a legjobb reklám"

Eredeti borzasztó drága, de ha jól tudom, már nem mindegyikre van várólista. Mondjuk, másfél év alatt össze lehet spórolni az árát, igaz, akkor költök semmi másra.
Igen, tényleg az!

Olyan kár hogy a névadó hölgytől (Jane Birkin, ugye?) kiráz a hideg...
Nekem kell egy ilyen, de most lakásfelújítás... Jaj... :-(


süti beállítások módosítása