Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Ruhamustra - Costume Institute gála

2008.05.06. 22:20 - Virgogirl

Címkék: fotó galéria divat híresség gála haute couture ruhamustra

Gyors leszek, hatékony és kíméletlen: szemle a nemrég tartott Metropolitan Costume Institute Gala ruháiból. (Elnézést mindenkitől, valami gond van a galériával, igyekszem megcsinálni) 

Amanda Peet - Derek Lam estélyiben. Tetszik, mert jók a színei, viszont lehetne hosszabb (vagy rövidebb), és a cipőért sem vagyok annyira oda.

Zhang Ziyi - Csini, mint mindig, különösen tetszik ennek az Armani estélyinek a vállpántja (vagy hogy hívják...)

Camilla Belle - Armani ruhában. Tetszik a ruha színe, és az érdekes raffolt megoldás is.

Beyoncé - Ő is Armaniban nyomja. Nem vagyok oda érte, már egy kicsit unalmasnak tartom, valahogy mindig ugyanúgy néz ki... viszont csodás ez a púderrózsaszín.

Victoria és David Beckham - David olyan, amilyen. Victoria ruhája borzasztóan tetszik, a fejét viszont szívesen letakarnám egy zsákkal (nem áll túl jól neki ez a piros rúzs, öregíti).

Amber Valetta - Versace estélyiben. Jó a szín, jó a szabás, és nagyon különleges az a szárnyszerű izé a hátán.

Christina Ricci - Imádom ezt a Givenchy ruhát, egyszerre kifinomult és szexis.

Eva Mendes - Calvin Klein tervezte a ruhát, a színe csodás, a szabása vacak, legalábbis Mendesen.

Eva Longoria - Fodorbodor Marchesa estélyiben. Nagyon jó a színe, és úgy tűnik, Longoria tudja is viselni ezt a ruhát. Valamiért mégse tetszik: nem kellene ennyire "elbújnia".

Emmy Rossum - Mint mindig, csini, Phi tervezte ruhában.

Gisele Bündchen - Az este egyik nagy nyertese ebben a Versace estélyiben, amely nagyszerűen kiadja a tökéletes alakját. Szerencsére sem a frizurát, sem a sminket nem vitte túlzásba.

Fergie - Rettenetes. Úgy néz ki ebben a Calvin Klein estélyiben, mint a saját nagyanyja. Annyira jól tud kinézni, most azonban nagyon melléválasztott.

Jennifer Lopez - Jót tett neki a szülés. Jól áll neki ez a félvállas megoldású Alberta Ferretti ruha (nagyon tetszik a színe). Ő az egyik kedvencem.

Ivanka Trump - Nagyon, nagyon szép, mint egy görög istennő (vagy hősnő egy fantasy-filmből). Még a fejdísz is jól áll neki.

Hillary Duff - Csalódás. Elie Saab az egyik olyan tervező, akinek a ruhái bármelyik nőt megszépítik, nem értem, miért pont ezt kellett választania a kollekcióból. Öregíti, kövéríti...

Kate Moss és Stella McCartney - Bár nem szeretem Mosst, ebben a ruhában egy hajszál választja el a tökéletestől. McCartney meg kifejezetten jól néz ki, bár nem az az elsődleges feladata :-)

Kate Bosworth - Nagyon különleges Chanel ruhában és cipőben, mégsem tetszik, elsősorban azért, mert a nagy minták agyonnyomják a törékeny színésznőt.

Karolina Kurkova - Szép, szép ez az ezüstös darab, egy kicsit azonban unalmasnak találom. Aki ennyire jó alakú, szép arcú, az nyugodtan választhatna valami merészebbet.

Julia Roberts - A karján és a testén is Armani. Ő is kedvencem, nagyon örülök annak, hogy kezd visszatérni. Ez az estélyi tökéletes benne, olyan, mint egy királynő.

Katie Holmes - Jaj, jaj, jaj, jaj. Az a haj, az a ruha, azok az ékszerek - még elmennének valahogy... de könyörgöm, minek kellett felvenni azt a királykék cipőt ahhoz az Armani ruhához? (mint utólag gondolkoztam rajta, valószínűleg Supermanra akart utalni, mert a bál témája a szuperhősök voltak...) UPDATE: azért a kék cipő, mert a kislánya választotta ki neki... Awwww.

Mary Kate és Ashley Olsen - Igen, ők IKREK, és nem Ashley Olsen van a képen a nagymamájával. MK megint beleesett ugyanabba a hibába: teljesen egybemosott ruha van rajta, ami ráadásul nagy rá. A viszont újabb lépést tett előre... Mindkettőjük ruháját Diane Von Furstenberg tervezte.

Maggie Gyllenhaal - Bírom az egyedi stílusát, ami ebben a Peter Som estélyiben is megnyilvánul. Csodásak a ruha színei, és a tüllfodrok az alján némi bohókás játékosságot adnak neki.

Liv Tyler - Egy újabb biztonságos választás... Úgy néz ki, mintha az utolsó pillanatban jutott volna eszébe a meghívás, és valamit kirángatott volna a szekrényből, ami biztosan jó lesz... Jó lett, de nem annyira.

Mischa Barton és Margeritha Missoni - Természetesen a Missoni ház ruháiban. Egyik se tetszik, mert elnagyoltnak és befejezetlennek érzem az öltözéküket. MM nyakékét és cipőjét azonban elfogadnám.

Michelle Trachtenberg - Kicsit retró, de nem rossz - nem is annyira kiemelkedő, láttunk már rajta sokkal jobbat is.

Michelle Monaghan - Ő is a kedvencek közé került, csodás ennek a ruhának a színe, a szabása, a díszítése (J. Mendel kollekció). A haját feltűzhette volna.

Melania Trump - A szokásos Barbie-stílus, de az legalább jól áll neki. Gyönyörű ez a pink.

Natasha Richardson - Merész, de jópofa választás. A világos rózsaszín igen jól áll neki, a szabás pedig szépen hangsúlyozza a dekoltázsát. Az viszont nem tetszik, hogy túl szorosnak tűnik a hónaljánál a ruha... lehet, hogy csak a fotón...

Scarlett Johansson - A szokásos: cicik felpolcolva, láb valami vaskos cipőben és jól eldugva. Dolce & Gabbana ruha van rajta egyébként. Újíthatna (nem tervezőt, fazont).

Sarah Silverman - Vicces. Nem vártunk tőle mást.

Sarah Michelle Prinze (née Gellar) - Unalmas. Miért nem választ valami rafináltabb fazont vagy merészebb színt? Ezzel beolvad a hostessek közé...

Rachel Bilson - Ebben a Calvin Klein ruhában olyan, mint egy ufó. Iszonyúan zavar, hogy nyakig be van takarva, plusz hosszú ujj, plusz a haja kibontva. Sokkal jobb lett volna, ha egy picit mutat a bőréből.

Piper Perabo - Megismeritek a Coyote Ugly-s csajt? Olyan, mint Sharon Stone, fiatalabb kiadásban. A ruha, a smink és a frizura is jó, csak nem rajta, olyan, mint egy jelmez, nem hiszem, hogy jól érezte magát benne.

Naomi Watts - Imádom. Old Hollywood glamour, némi Thierry Mugleres angyalkássággal spékelve: nagyon egyszerű ruha, érdekes dísszel és különleges anyagmegoldással. Tetszik.

Diane Kruger - Meglepő módon, miniben (Alberta Ferrettiben), az ezüstös ruhát pink cipővel dobta fel. Üdítő színfolt, bár szerintem alulöltözte a gálát...

Dita Von Teese - A szokásos, Marchesában: dívás, kifinomult, elegáns és szinte tökéletes.

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr94456852

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fergie és az Olsen ikrek a mélypont...
Annyira élvezem ezeket a válogatásokat!!!
Ezer köszönet érte!
Tegnap elfelejtettem írni: Posh iszonyúan hazavágta a meseszép ruhát azzal a rúzzsal, ami:
1. valóban öregíti
2. csak a nagyon karakteres arcú spanyol nőknek áll jól (ha egyáltalán...)
3. Vicky Beckham pedig minden csak nem karakteres (úgy igazán; csak szeretne)

A ruha viszont eszményi, bátrabbak akár férjhez is mehetnek ilyenben...
Én bírom Mrs Beckhamet, de ez egyszerűen nem az ő színe.
Tudom, mert szerinted Barbie-baba :-).
Vannak nagyon-nagyon jó összeállításai, nem az ízlésével van gond, hanem hogy olyan merev a képeken, természetellenes, számomra nincs meg benne (vagy csak nagyon ritkán) az a bájos plusz..

Itt a képen is, ahogyan tartja a lábát, és belecsimpaszkodik Davidbe, olyan... Nem?

De érdemes őt figyelni, mert a cuccai mindig ott vannak a topon. Én valahol sajnálom őt... és hozzám vághatná a már megunt cipőit! Azt bírnám...

Egyébként vékony szálú haja van, megfigyelted?
Azt hogy merev, és semmi báj nincs benne, nem tagadom. Öltöztetős baba. plusz láttam róla egy "valóságshow"-t és teljesen beleszerettem, annyira... nem is tudom milyen, végtelenül vicces és egy kicsit szánalmas.

Minden képen pózol, de nagyon durván.

Vékony szálú, mert a sok hajhosszabbítás rettenetesen tönkretette. Korábban olvastam arról is, hogy szinte már kopasz....
Komolyan ennyire rossz a hajhelyzet nála?! És ilyen veszélyes az évekig nyomatott hosszabbító tincsek intézménye? Hú. pedig én is fontolgattam. Pl. jövőre...

Nem láttam azt a valóságshwt, csak kiragadott képeket, amikor USAba költöztek, akkor forgatták, ugye? Kb. tavaly...

Más volt ez a nő, még 8-10 éve. David id szokta emlegetni, hogy akkor milyen szerelmes volt belé...

Valami nem stimmelhet nála, vagy ez a legjövedelmezőbb szerepkör a számára. Nem tudom. A természetesség, nőies báj mindent üt, szerintem. Pláne, hogy ő európai, ezt képviselhetné USAban...
Szerintem itt jön ki/be a képbe az intelligencia, vagyis annak hiánya... Tudom ez nem volt szép, és továbbr ai sazt gondolom, hogy valami marketing okból rájátszik Posh az allürjeire...
Nem tudom, hogy mennyire veszélyes, nekem soha nem volt, de ha belegondolunk, akkor minden "hozzácsatolt" dolog (pl a műköröm is) valamennyire rosszat tesz az eredeti "testrésszel". Persze, modern techológia meg minden, de akkor is..

Igen, akkor készült, nem hosszú, a YouTube-on megvan.

Hát, a báj és a természetesség egy dolog, de van, aki egyszerűen nem érzi jól magát úgy. Ez szerintem az ő döntése - plusz egy jó adag marketing is van benne. Nekik megéri.
Igen, tudom, sőt mindenkinek van olyan periódusa, hogy nem vágyik sem bájosnak sem természetesnek tűnni!
Csak ezeket lehet váltogatni is: pl. Shakira. Ő most nagyon natúrban nyomta egy ideig, pedig korábban azért...

Mondjuk egyeseket én sem tudnék elképzelni máshogyan, illetve nem ismernénk meg: Dita von Teese... De az a nő nem sugározza úgy a boldogtalanságot, mint "szegény" Posh.
Sőt. Dita nagyon is jól nyomatja magát és azt amit képviselni szeretne. Most hogy így belegondoltam, mesteri. Elle-ben volt egy interview, tök szimpi lett, az otthoni szépségápolási praktikáival. :-)

Claire Danes elég rossz bőrben van, vagy Ti nem úgy látjátok?

Amanda Peet összeállításáról írtakkal egyetértek! Nekem sem jön be az a cipő, pedig elsőre úgy láttam, de neeeem. Nem rossz elgondolás, de akkor magasabb sarkú kellett volna, hogy legyen...

Nálam Chritina Ricci és a Givenchy nyert.Egyszerűen gyönyörűek!

Az ikrek meg..tényleg mintha 60év lenne köztük,)


süti beállítások módosítása