Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Egy bántó komment margójára...

2008.01.09. 16:22 - Virgogirl

Címkék: személyes

Szerettem volna egy kommentezőnek válaszolni... Jó nagy hülye vagyok, egyszerűbb lett volna egyből törölni... E-mailben, mert ez egy személyes dolog, de az általa megadott cím fals. Ezért lett belőle bejegyzés.

Egyébként pedig őszintén remélem, hogy az illető visszatér, és "megért". Mert ő ezt szeretné.

Ha nem ismered, akkor előbb olvass bele, olvasd át, és ismerd meg. Így indul. Ne átfusd, mert az - mint te magad is bevallod - felületes, így az ítéletek is azok lesznek.

A kíváncsiság emberi sajátosság, ugyanúgy, mint az önkifejezés és a véleménynyilvánítás vágya, a megosztás vágya, a "látok valami izgalmasat és megosztom másokkal is"-vágya, kommunikáció vágya. Ez az egyik ok, hogy csinálom ezt a blogom. Mert élvezem. Mert szórakoztat. Mert csak.

Miért élvezem, hogy "mások életéről" szóló blogot vezetek - ácsi. Nem írok senkinek az életéről (gyerekeiről, szerelmeiről, bánatairól, félredugásairól) - ha kell ilyen oldal, akkor tudok linkeket ajánlani. A divatról írok, a stílusról, a sminkekről, a kozmetikáról, a szőrtelenítésről, az arcfestésről, termékekről, amiket kipróbáltam, vagy csak vágyakozom utánuk. HA tényleg egy kicsit jobban belemélyedtél volna, akkor ezeket is észreveszed.

Soha életemben nem rajongatm senkiért, egyetlen egy poszter volt kint a szobámban (River Phoenix-é), és nem érzek ellenállhatatlan vágyat arra, hogy hasonlítsak bárkire, akiről az oldalon írok. Sőt. Szórakoztatónak találom őket, de ennyi, semmi több. Senkit nem emelek piedesztálra - vagy ha igen, akkor csak azért, mert szimpatikus, de azt is megírom, ha valakit ki nem állhatok.

Van életem. Azért írok blogot erről, mert ez pont nem fér bele az életembe. Dolgozom (napi 8-10 órában), egyetemre járok, van egy csodás pasim, vannak nagyszerű barátaim, van szuper családom. Imádok főzni. Imádok moziba járni. Rajongok a könyvekért, a történelemért és a művészetért. Egészségügyi okok miatt nem sportolok rendszeresen, de nagyon szeretek úszni (versenyeztem is), squash-olni, konditeremben izzadni. Bármilyen játéknak kisgyermekként tudok örülni. Szeretek gyöngyöt fűzni, varrni, kézimunkázni, ha lenne rá lehetőségem, akkor agyagoznék is. A növényeket nem bírom, és háziállatom sincs, de ez mellékes. Ez elég "élet" neked, vagy erre is van valami lesajnáló megjegyzésed?

Értékek? Mi alapján feltételezed rólam azt, hogy abban a "felületes külsőségben" látok értéket, ami "híressé tett embereket ölel körbe". Nem hinném, hogy ennek a blognak a célja az, hogy "értéket" közvetítsen, legalábbis a te értelmezésedben vett értéket. Van arra épp elég. Én csak szórakozni, szórakoztatni, inspirálni szeretnék másokat - és nem azzal, hogy "fúúúú, legyél te is PONT OLYAN, mint xy", sokkal inkább az a célom, hogy megmutassam: ők sem tökéletesek, annak ellenére tudnak szarul kinézni, hogy ötszáz ember pattog körülöttük, ők is ugyanolyan emberek, mint bárki más...sőt. Nem csámcsogok pletykákon (és erre tudatosan törekszem - alaposabb olvasással ezt is észre lehetne venni), és nem érdekel a magánéletük - pedig, szerintem, az általad oly' örömmel emlegetett függőség pont ezen alapul. Hogy "bele kívánom vonni magamat" az illető celebritás életébe, hogy minden egyes kis mozzanatot tudni akarok róla, mit eszik, kivel dug, hogyan hánytatja magát. Ez pedig engem kurvára nem érdekel...

Feminista picsogás? Drága, drága Hakapeci - azzal neked miért van bajod? Miért van bajod bárkivel, aki máshogy gondolkodik, mint te? Aki itt éli ki magát, és itt éli az életét? Az neked miért okoz gondot annyira, hogy írjál neki egy jó hosszú bejegyzést? Nincsenek barátaid, akikkel röhöghetnáél egy jót? Hívj fel, megoldjuk

Tudod, ez nekem ugyanolyan hobbi, mint másnak a makramé, vagy a békaboncolás, vagy a rajzolás. Nem tartom röhejesnek.

A következőket írtam Beyoncéról: Még egy díva - még egy előnytelen (?) összeállítás. Beyoncé ezüstszínű ruhában -  szín jó, a fazon is, csak nem rajta, a szoknya is pont tíz centivel lehetne hosszabb. A haja ugyanakkor elhanyagoltank tűnik, a cipő pedig vastagítja a lábát. A szőrmekepp pedig - mivel szerintem valódi - még egy rossz pont.

Ez miért fáj neked?

Csak bánt, hogy ilyen emberek is vannak, mint te.

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr98291024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ja, még valami: bizonyos dolgokról azért nem írok itt, mert írok róluk másutt.
egyszerűen szard le. a blogolás többek közt ezzel is jár, nem feltétlenül fog mindenkinek tetszeni az amit írsz vagy ahogyan írsz. gondolj arra, hogy mennyien olvassák az írásadat, (köztük én is) akinek meg nem tetszik az nyugodtan nyomhat egy alt+f4-et.
ugyan már... ne foglalkozz vele. a blogod nagyon szórakoztató. én szeretem.
Elolvastam. És meg fogsz lepődni: köszönöm!
Én is azért olvasom a blogod, mert kikapcsol, szórakoztat, az írásaidból pedig apránként megismerhetlek Téged is az adott téma kapcsán leírt gondolataidon és a hozzászólásokra adott reakcióidon keresztül. Emellett imádom, hogy képes vagy kerek magyar mondatokat helyesen lepötyögni. (Gáz, de manapság ez egyre inkább érdem, mint alap dolog.)

...Ha csak bemutatsz valamit, megosztod a tapasztalataidat, az is jó. Akkor különösen, ha én még nem is láttam/hallottam arról a valamiről, vagy csak nem volt még elég vastag a pénztárcám ahhoz, hogy rögön magamon kísérletezhessek vele. (:

Bornonheels alt+F4-es tippjével annyiban nem értek egyet, hogy:
alapjáraton szerintem semmi probléma nincs azzal, ha a nemtetszésünknek is hangot adunk, ha azt kulturált formában tesszük. (Ez ugye azt is feltételezi, hogy maga a személy is rendelkezzen bizonyos fokú intelligenciával.) Ebből, azt hiszem, látszik, hogy nem vagyok egy konfliktuskerülő ember. (:

...

Hakapeci hozzászólása lényegében egy értetlenkedő véleménynyilvánítás volt. Remélhetőleg sikerült megválaszolnod a kérdéseit, remélhetőleg ő is veszi majd a fáradságot arra, hogy eltöprengjen a soraidon (és ezáltal a saját véleményének milyenségén is).
legalább értelmesen megfogalmazott kritikát kaptál! nekem a többsége teljesen primitív, irigy, amivel nem lehet mit kezdeni: közölték, nem csak csúnya vagyok, hanem buta és tehetségtelen is. ők nyilván többször nem fognak nálam kommentelni. éljen a szűrő!
Soha nem fogom megérteni az emberi butaság és igazságtalanság határnélküliségét.
Nekem az a legfurcsább Hakapeciben, hogy ő, ahogy írja is a kommentjében mások blogját, ha nem is fikázza (nagyon), de a blog írójához hasonló kérdéseket intéz.
Tehát az én kérdésem hozzá: Hakapeci, nincs életed? És most nem feltétlen a blogolvasásra gondolok, hanem arra a függőségre, amikor komment címszóval megbántasz számodra vadidegen embereket, és ítélkezel felettük...
Szerintem csak csináld tovább azt, amit szeretsz, írd a blogod, senkivel ne foglalkozz.


süti beállítások módosítása