Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Ikon of the day: Beyoncé Knowles

2008.01.04. 17:56 - Virgogirl

Címkék: divat ikon híresség

Még egy díva - még egy előnytelen (?) összeállítás. Beyoncé ezüstszínű ruhában -  szín jó, a fazon is, csak nem rajta, a szoknya is pont tíz centivel lehetne hosszabb. A haja ugyanakkor elhanyagoltank tűnik, a cipő pedig vastagítja a lábát. A szőrmekepp pedig - mivel szerintem valódi - még egy rossz pont.

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr95284802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Már én is néztem ezt a szilveszteri összeállítást, háát, katasztrófa.
Alig lehet ráismerni. És tényleg borzasztóan meghízott :-(
Csatlakozom a borzongó klubhoz. Rémes, de nem azért, mert meghízott (meghízott?), hanem mert nem kalkulálta bele a döntésébe, hogy nem a ruha fogja Őt megsétáltatni a vörös szőnyegen, hanem Ő a ruhát. Ajj, nem is értem. Ő az egyik kedvenc ámérikai popcsillagom, de ilyen képek láttán képes vagyok elveszíteni a bizalmamat az egész emberiségben, de minimum Bee jóízlésében és az alkalmazottai rátermettségében.

Hú, megnéztem mégegyszer, tényleg rémes ez az összeállítás.
Nos, minden nem 36-os méretű nő nevében szólva: nem az a gond, hogy meghízott (szerintem egyébként mindig is gömbölydedebb volt a hollywoodi botsáskáknál, ami nem baj, sőt, sokkal nőiesebb így), hanem az, hogy nagyon előnytelen neki a választás.

Kate Winslet, Jennifer Lopez, Monica Bellucci... egyikőjük se cingár, mégis csodásan néznek ki...

tök gáz az a giga seb a sípcsontján. már nem azért, de egy hollywood-i sztárt vagy 50 ember vesz körül, stylistok, sminkesek, fodrászok, masszőrök meg még mittudomén kik, ezt igazán nem ártott volna korrigálni.
Én azóta kedvelem őt nagyon, amióta volt szerencsém végighallgatni egy vele készült riportot. Igazán bájos volt, szokás szerint gyönyörű, és sok menőmanótól eltérően kerek mondatokban fogalmazott. Sőt, még énekelt is, méghozzá csengő-bongó hangon. (: Öröm volt nézni is, hallgatni is.
A gyászrovat egy korrekt dolog, úgyhogy eggyel lejjebb...

Nem ismerem a blogodat, az utóbbi tíz percben futottam át azokat amiket az oldal alapból kiköpött mint legútóbbi bejegyzések, azonban stilisztikailag látok némi reményt hogy egy választ váró felvetés célt ér, és nem csak a rosszindulatot érzed ki belőle. Pár helyen, embertől már rákérdeztem a miértjére, és mindig heves "őrzöm a területem húzzanyádba" reagálást kaptam. Persze neked is szíved joga, de mondom, esélyt látok rá hogy megértsd miért pont tőled, és ezt kérdezem. A kíváncsiság emberi sajátosság.

Miért jó egy olyan blogot vezetni, ami mások életéről szól? Celebekről, arról hogy milyen rúzst mázolnak fel magukra, vagy miben illegetik magukat? Rengeteg "csajos" blogba volt szerencsém (?) ütközni amik celebek piedesztálra emeléséről szólt, és valahogy nem tudom megérteni... Nincs életed? Most nem feltétlen a blogolásra célzok, sokkal inkább erről a függőségről, hogy ennyire egy felületes külsőségben látsz értéket, ami híressé tett embereket ölel körbe. Félreértés ne essék, nem hiányolok semmilyen magánjellegű feminista picsogást arról, mekkora szemétládák a férfiak vagy ehez hasonló publikus nyomorgást. Biztos hogy reflexből tudnál védekezni ilyen példákkal ami nyugtató jogalap arra hogy ennyire mások, celebek életén való csünghess. Ez számomra megmagyarázhatatlan szociális zavarokat tükröz. Ez nem Fraudi kinyilatkoztatás, kiba nincs is sok közöm hozzá. Viszont az ilyen típusú emereket mint te, nem zsigerből gyűlőlni akarom, hanem megérteni.

Például, megkérdeztem Tőled, hogy miért jó ilyen blogot vezetni, erre a kommersz válasz persze lehetne az hogy miért ne vezethetnél ilyet, ha más vezethet motor-rajongó oldalt, blogot a macskájáról vagy a saját fülzsír gyűjteményéről akár. Ezernyi ilyen agylövés van, az emberek ráérnek és céltalanok, elimserem. De ezek legalább az ő életükről szólnak, az ő gyűjteményükről, az ő hozzátartozójukról... Azonban más agyonsztárolt, alapjáraton is beképzelt emberek, ún. celebek kibeszélése, éppen-hordott-ruháinak kielemzése lehet bármilyen oldalról is érdemi? Van életed?

Kötekszem. Építő jelleggel talán, meg mert kíváncsi vagyok. Nem tűnődsz el néha azon milyen röhejes az hogy leadod a melót, belököd a gépet és arról írsz hogy Beyonce bal kézzel vakarja a hátát?
Szörnyen néz ki. Pedig alapvetően egy szép nőnek tartom.
Hakapeci, alapos kivizsgálást javasolok neked szakorvosnál! Mentál- higienia!

a Tematikus blogok pont arról tanúskodnak, hogy az embernek van élete a bloggoláson kívül. Ha a saját életedet viszed fel a netre, indokoltabb feltenni ezeket a kérdéseket.
+
kritizálva vannak itt a sztárok, nagyon is, ha megérdemlik
+
Beyoncé tökre meghízott (éljen Strange! :-); már túl van azon a határon, ami szerintem guszta.
Nem figyel oda erre, és ez siralmas (mert hogy ezért is fizetik...).
Amúgy a Dreamgirlsben iszonyú gebe volt, arra hat hónapot diétázott és sportolt ---> néhány hónap alatt (max. újabb 6) a korábbi/eredeti/diéta előtti (!) súlyára 5-10 kg-t szedett fel: nekem ne mondja senki, hogy ez egészsées!
+
Kate Winslet-et szeretem, de valahogy nekem sosem tűnt szépnek...nem még a Titanicban sem! :-)
Hakapeci!

csak egyetlen egy kérdés: Neked van életed?

(ha már méteres leveleket írsz ilyen kérdéssel, amihhez szerintem vajmi kevés közöd van.) Egyszerű a séma: ha nem érdekel, ne látogass ilyen oldalakra és akkor meg se kell értened.

bocs 2: pszichológiát tanulsz?
Hakapeci, ha pszichológiát tanulsz, Akkor menj át más tanárokhoz, mert ez a sima kávéházi pszichológia amit itt lenyomtál, aminek se veleje, se leve, se sava, se borsa ;-)...
Hádde láááányok, hadd kapjon már Hakapeci valami érdemi választ is Virgótól! Pusztán emberbaráti szeretetből, hogy fejlődhessen, okosodhasson, hogy megnyugvást leljen. Hiába külditek át általános témákat általánosságban feszegető picológiai blogokra, arra kérdésre sehol máshol nem fog tudni választ kapni, amit konkrétan egy ilyen blog konkrét szerzőjének tesz fel. Kicsit több megértést, hölgyeim, hogy Hakapeci is megérthesse az okokat és miérteket!
Amúgyis csak érdeklődik a drágám, nem kellen rögtön letámadnotok szegényt... (:

(Az előbbi kommentból kimaradt egy névelő. Engem zavar, na.)
Waze, lehet, hogy merül az elem a klaviatúrámban...?
Lányok, lányok, nagyon jól esik a védelem, de egy későbbi posztban írtam neki egy jó hosszú választ (azt hiszem, egyetlen köszönömöt reagált, vagy még azt se)...
Jé, most gyüvök rá, hogy én eztet mán olvastam. :D Fel sem tűnt eddig, hogy ez már egy ősrégi "haccacáré" (hogy a klasszikust idézzem)... :D


süti beállítások módosítása