Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

MTV EMA gála

2010.11.08. 11:04 - Virgogirl

Címkék: divat gála red carpet ruhamustra

 A tegnapi gáláról még néhány fotó, akik kimaradtak. Egyébként nem volt olyan jó a felhozatal, kevesen is voltak, senki nem volt emlékezetes, se pozitív, se negatív irányba...

Clara Alonsóra sajnos nagy ez a ruha, pedig nem lenne rossz. Az összhatás pedig túl egysíkú nekem.

 

Emily Osment úgy néz ki, mint egy olcsóbb kiadású Carrie Underwood. A ruha színe gyönyörű, csak épp nem rajta, őt ugyanis teljesen elnyomja. A haja nagyon lapos...

 

Hayley Williams szerintem erőltetett, persze, illik a róla kialakult imázshoz ez az összeállítás is. Nekem nem tetszik, kicsit alulöltözött ehhez a rendezvényhez, főleg, hogy mások milyen estélyi ruhákban vonultak fel.

 

A dögös Kelly Brook volt szerintem az egyik legcsinosabb az estén. Mondjuk, ő bújt ki a legkevésbé a bőréből, ő hozta a leginkább a szokott formáját - végül is azon, ami beválik, miért kellene változtatni?

 

Rihanna teljesen elveszik a sok tüllfodor között. Nem tudom magam kiismerni a stílusán és ez nem tetszik.

 

Shakira nagy csalódás, ez a ruha egyáltalán nem áll jól neki, a rövid szoknya és a köldökig érő kivágás ellenére is öreges.

 

Snooki, a Jersey Shore című reality ikonikus főszereplőnője kifejezetten összeszedett önmagához képest. A ruhája nagyon tetszik, nem mintha annyira szép lenne, inkább egy vicces darab, ami klasszul erősíti a viselője személyiségét.

 

Keshával kapcsolatban már annak is örülök, hogy vett fel nadrágot. A színei nagyon jók, izgalmas jelenség, de lehetne egy kicsit decensebb, összeszedettebb.

 

Miley Cyrus ruháját már láttam valahol, vagy legalábbis egy nagyon hasonlót - akkor sem voltam lenyűgözve, rajta sem néz ki valami jól.

 

Az est háziasszonya, Eva Longoria. Teljesen úgy néz ki, mint Victoria Beckham (mellesleg a ruhát ő tervezte), ami egyáltalán nem baj, üdítő a változatosság a korábban viselt estélyi ruháihoz képest.

 

A friss házas Katy Perry meglehetősen visszafogott saját magához képest.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr712431958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csak azt nem tudom, hogy tudnak meglenni ilyen magassarkú topánokban? Nekem is van ilyesmim, és hiába tettem bele talpbetétet, akkor is borzasztóan fáj benne a lábam már rövid idő után. :S Van erre valami ellenszer?
@misspill: egyrészt szokni kell, másrészt rajtuk sincs olyan nagyon hosszú időn keresztül, limuzin, fotózás, gála és kész, tehát nem ebben állnak egész nap
miley ruhája chanel
Mondjuk igen, legutóbb majdnem egész nap magassarkúban kellett lennem, a végére már tényleg csillagokat láttam...eddig sajnos nem tudtam megszokni, jelenlegi vészmegoldásnak a váltócipő tűnik.
@misspill: a váltócipő jó ötlet, illetve legyél annyit mezítláb (pl. otthon), amennyit csak tudsz!
Eva Longoria tényleg úgy néz ki, mint VB. Még a lábfeje is :-)

Amúgy nekem nagyon sok ilyen magassarkú cipőm lett az utóbbi időben, de csak azóta merem bevállalni, mióta kocsival járok, így nem kell annyit gyalogolni, meg az autóban állandóan ott van a tuti kis zöld crocs-om, amit még Kínában vettem.
Mert bizonyos sarokmagassággal vezetni sem lehet. Ill. lehet, de szerintem balesetveszélyes.

Nagyon viccesen nézek ám ki benne, amikor a puccos kiskosztümökhöz húzom fel. Persze ezt csak az látja, aki mellém kerül az autóba :-)
igen, Chanel a ruha, és sárgában volt a Gossip girl-ben Serenán, asszem valami esküvőn, talán az anyjáén a 2. évadban. esküszöm, nem vagyok függője a sorozatnak, minden részt csak egyszer láttam, de az ilyen hülyeségeket mindig jól megjegyzem. amúgy szerintem ronda ruha, nem tetszenek a Chanel estélyik.
nagyjából mindenki szörnyen néz ki. Eva L. ruhája nagyon rövid nem? nincs kinn belőle a feneke?
Rihanna meg fogyott.
Rihanna Marchesa ruhája tetszett a legjobban.
@ddevil: huh, tényleg. akkor a D&G nagyot koppintott. Miley-t egyébként elnyomja a ruha.
Clara Alonso kicsoda? szép jelenség, de tényleg uncsi kicsit, viszont még ő nézett ki a legjobban.
Szerintem is Rihanna a legcsinosabb.
@katarocks: nekem ez a ruha teljesen valentino valamiért. Clara Alonso pedig egy spanyol modell, Victoria's Secret angyalka is volt.
@Virgogirl: @gallianori: na, most már nem tudom ki milyen ruhára gondol, de Miley ruhája D&G, és nekem ez jutott róla eszembe: www.freewebs.com/whatshewore/wswggserena5.png
ami viszont, mint kiderült Ralph Lauren.
ez a Valentino ruha meg nagyon tetszik, másodszorra megnézve.
Hát nem tom, egyiktől se hidaltam le, pedig pár millát biztosan érhet a ruhájuk.
Rihanna, Snooki és Eva Longoria ruhája tetszik. Mondjuk utóbbit el tudnám képzelni más színben is, de biztosan azért, mert csak ritkán részesítem előnyben az ennyire sötét öltözékeket.
Nekem Emily Osment tetszik a legjobban, bár a hajával kezdhettek volna valamit, mert tényleg uralja őt a ruha, de a többi számomra vagy borzalmas vagy unalmas.


süti beállítások módosítása