Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Pamela Dolly Partonként

2010.04.20. 11:12 - Virgogirl

Címkék: videó híresség

Tetszik. A dalt is nagyon szeretem, Pamela pedig egyre szimpatikusabb (és kifejezetten jót tesz neki, hogy alaposan fel van öltöztetve).

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr81936665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ez a műsor lefogyasztotta Pamela lábát, milye jól néz ki sortban. :-)
Tetszett a performansz, de tényleg lehettek volna lendületesebbek, vagy a ritmus, az egyensúly. nem volt rossz, és combból különösen bírni kellett, de az utolsó simításokra úgy tűnik nincs idő egy hét alatt.
Tök jó lehet egy olyan partnerrel táncolni, aki jól vezet. Szimpi ekem is Pamela, és Damian is egyre jobban. Az itthoni táncos csávók ezerszer nyálabbak.

Hogy megy a Pussy Cat Dolls nőcinek?

Te kinek drukkolsz, amúgy? :-D
tényleg jót tesz neki a ruha :))
úgy szeretnék én is táncolni járni. de egy tehetséges táncossal, ketten. nem 20 fős csoportban béna pasival, ne adj isten lánnyal :)
@katarocks: Igen! Ilyen táncra én is járnék. :-)
Ezt jó volt nézni! Szép a tartása Pamelának, és az ugribugrik is könnyedre sikerültek. A ruha meg mesésen áll rajta. Valaki már írta az egyik táncnál, hogy el kéne gondolkodnia azon, hogy ilyen stílusban kéne öregednie. Szerintem is! Az ő korában már egy kicsit erőltetett a szexibébiség.
@PepitaDomino: az ugribugrik nagyon sportos lábakra vallanak, tényleg! :-)
@Scala: Jó lába van, ez tény. Én futással próbálok lábilag (is) formában maradni, de az kevésbé élvezetes, mint a tánc....
@PepitaDomino: ha napi nyolc órát csinálod, mint ezek a gyakorlást, tuti meglenne az eredménye.
Jó zene kell, az a titok.
Én futás után hasizom, némi fekvő lábemelgetés, ez a kombó nem rossz formáló. :-)
De Pamela dögösebb, mint a kezdéskor, irigylem + látszik, hogy most kivételesen tényleg megdolgozik a sikerért. :-D
milyen jót tesz neki,h nem ő választja a ruháit,végre szerintem a korának megfelelően sikerül kinézni,szerintem a show után is követhetné ezt a vonalat:D
ezen felül el kell ismernem,h nem gondoltam volna róla,h ennyire jól fog menni neki a táncolás
@Scala: Akkor lenne napi 8 órám a mozgásra, ha ezért fizetnének. 10 éve futok, heti 3-4 alkalommal 4 km-t. (Feltéve, ha nincs hideg és nem esik semmi.) Így kevésbé látványos az eredmény, de nem panaszkodom :)
@PepitaDomino: napi nyolc óra: persze! Nem is azért írtam. :-)))
Én 5 km felett futok, de ma ismeretlen okból annyira fáj a bal sarkamban a csont (?), hogy lépni se tudok. :-(
@Scala: simán lehet pl. csonthártya-gyulladás, a túlerőltetéstől
@Scala: Jaja, sejtettem, hogy nem azért írtad :) Sarokfájás :( Én minden futóműproblémát fáslival gyógyítok. Próbáltad már?
@Virgogirl: Az a fura, hogy kedd hajnalban futottam utoljára, semmi túlerőltetés. Éjszakászás, lakás, némi ügyintézés most a program... Sok mindent rá lehet fogni a stresszre... lehet ez is olyan eredetű, egy biztos, fáj, nem is kicsit, ha rálépek.
@PepitaDomino: jó a fásli, igen, csak most nem találok itthon, és ez a csont dolog alápárnázástól csak annyit változik, hogy kevésbé fáj álépéskor.
Állítólag van zselés gél-párna is lépéshez.... gyógyszertárban lehet kapni.
Nem tudom, mi ez. A Virgo által említett csonthártya-gyulladás hihetően és durván hangzik... :-(
@Scala: Z-nek nagyon hasonló volt, ő valami borzasztó kocsikenőcsöt kapott rá...
@Scala: A csonthártya gyulladását megerőltetés, baleset vagy fertőzés okozhatja. Utóbbinál a csonthártya alatt gennyes váladék halmozódik fel, amit a csontállomány körülírt elhalása kísérhet. A specifikus csonthártyagyulladások többnyire idültek: lehet tüdőtuberkolózis szövődménye, amelynél úgynevezett hideg tályog alakul ki, vagy kialakulhat a vérbaj harmadik stádiumában is csontkinövéseket hozva létre, ez azonban ma már nagyon ritkán fordul elő. A kezelés az alapbetegségre irányul, olykor sebészeti beavatkozásra is szükség lehet.
@Virgogirl: Óóó.És mennyi idő alatt múlt el neki? Csak az egyik sarkán volt.
Valaki azt mondta csontkinövés, és el fog kopni, de idő. Neki olyan volt.
@Virgogirl: Áááá. nem mondod komolyan!!!!!!
És csonthártya gyulladás volt a diagnózis?
és csak úgy jött neki, egyik-napról a másikra?
Ma pihentetem, aztán hétvégén is, bár szombaton el kell mennem Nyugati Postára, előtte az értesítőért, tegnap hívtak az Apehtől. Jövő héten elvileg sok minden van...
Majd figyelek, ennyit megígérek! Basszus.
nem gondoltam volna.
@Scala: neki konkrétan a sarokcsontja gyulladt be, egyik napról a másikra, de előtte azért edzett rendesen. Amit mondott, h próbálj meg olyan talpbetétet venni, ami a sarokrésznél puha, és leveszi a terhet.
@Virgogirl: Értem. Kímélem, masszázsra javul. Megtaláltam a Homeopátia és sport c. könyvben a nevét, nagyon fura.
Remélem hamarosan rendbejön, jobb, mint csütörtökön.
Talpbetét nagyon jó ötlet, másként nehezen bírnám.


süti beállítások módosítása