Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Együtt a kislányok és a nagylányok álmai

2009.10.16. 22:42 - Virgogirl

Christian Louboutin egy éven keresztül lesz a Barbie "keresztapja". A cipőtervező nemcsak új lábbeliket alkot a babának, de az egész ruhatárát, a fizikai jellemzőit is újragondolja - sőt, művészeti vezetőként együtt is szerepel a babával egy különleges "naplóban", mely a közös évüket örökíti meg.

Louboutin három egyedi babát tervezett, akiket Nefertiti ókori egyiptomi uralkodónő és Marilyn Monroe inspirált - a legtöbb változtatás pedig a baba lábain történt: Barbie karcsúbb bokákat, kecsesebb lábfejet kapott. (Louboutin kijelentése, mely szerint Barbie-nak túl vastag a bokája, hatalmas botrányt kavart az interneten, pedig a tevező csak arra gondolt - mint később megmagyarázta -, hogy az egyébként tökéletes testhez nem alkottak eléggé tökéletes, áramvonalas lábakat).

A Louboutin Barbie cipője


A három egyedi babát Louboutin-cipősdobozban lehet majd megvásárolni, és Barbie-méretű Louboutin cipőcskék is járnak majd hozzájuk. Decemberben mutatják be a  ékszertolvaj-ihletésű Louboutin-Barbie-t, jövő februárban a szafari témájút, májusban pedig a cannes-i filmfesztiválra igyekvő babát. A gyűjtőknek szánt darabok ára 150 dollár.


A lényeg pedig az album: Christian Louboutin és Barbie egy évet "töltöttek" együtt Párizsban, és a "közös" élményeiket fényképezték le. Őszintén szólva, rettenetesen tetszik a sorozat, viccesnek, jópofának tartom. Persze, lehet, hogy erőltetett (de ez legyen a legkevesebb...), de legalább jó hangulata van - ráadásul annak idején nagyon szerettem a babáimat, most pedig nagyon szeretem a Louboutin tervezte cipőket. Ilyen, amikor a kislányból nagylány lesz :-D

A tovább után újabb képek a közös párizsi kalandozásról.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr61455128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nekem is tetszik! És tényleg dolgoztak a lábbán... ;-) Dög,micsoda teste van!

OFF: én is nagyon. És köszönet érte!!! Mindenért. Ami félbemaradt, majd befejezzük (témázás). ;-)
Értem én, hogy Nefertiti...de nem lett túúúúúlságosan is hosszú a nyaka? :)
a mester aranyos a képeken,de nekem barbie nem szimpi,eddig sem egy értelmes testképet közvetített,de most,h még vékonyítottak rajta már tényleg betegesnek tartom:S
Eddig azt hittem , hogy én vagyok a nagylányok álmai.
nekem is tetszik, mokas :D
a rozsaszin cipo tokeletesen Barbie-s lett, remek alkotas, de nekem pont ezert nem kene :)
szépen kivitelezett, ötletes képek, annak ellenére, hogy a barbi láz soha nem mozgatott meg igazán
nagyon jóóóóóó:) a cipőt szeretném.:)
gyönyörűséges ez a cipellő:))))
Az ötlet nagyon tetszik, ha CL-t választhatnék az nem ciklámen lenne, de egyébként tényleg JÓÓÓ!
Zseniálisak a képek! Nagy mókamester Mr. Louboutin :-)
Mekkora arc! Barbie-m nem volt, nem is lesz, de remélem, CL cipőm annál inkább.
Nagyon jók a képek, szimpi, hogy van benne egy kis irónia is, nem csinálták meg Ken babának Louboutint. Nekem eddig nem tűnt fel, hogy a babának vastag lett volna a bokája, de hát egy lábszakértőnek biztos ez is fontos... Szerintem azért fontosabb, hogy Barbie-nak nincs mellbimbója. Legalábbis 10 éve még nem volt, azóta már pótolták?
@Virgogirl: Ott a pont. Lehet, hogy csak irigykedem, mert még arányaiban sem hasonlítok a babára :-D
@Ms. Mazsola: de neked legalább mindened rendesen a helyén van ;-)
Meg köldöke se nagyon... legalábbis a gyerek babáin nincs...
@felhasznalo: Hát igen. Csak vonalas hasfala... :-)
Minél többet nézem, annál jobabn bejön ez a sorozat. CL jó fej!!! :-)


süti beállítások módosítása