Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Recycled Kylie

2009.10.02. 14:57 - Virgogirl

Címkék: érdekesség híresség giuseppe zanotti jean paul gaultier

Kylie Minogue a napokban indult amerikai turnéra - a fellépőruhája azonban nagyon, nagyon emlékeztet valaki más gönceire... A ruha egyébként Jean Paul Gaultier, a cipő Giuseppe Zanotti.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr751422967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hello Beyonce! :)
Amúgy jobb lábak rémlettek Kylie-hoz.
De Beyonce meg már korábban lenyúlta Kylie robotlányos szerkóját, úgyhogy 1-1.
És tényleg vastagabb lába lett.
neki eszméletlen jó lábai voltak. de egyébként, előnyösebb ruhákban még mindig nagyon csini, hétköznapi viseletben meg szerintem ő az egyik legerősebb sztár.
most pont olyan, mintha az én lábaimon állna, hehe.
@gyurmalány: akkor kezdjük el számolgatni, hányan irigyelnek titeket.
nekem a fejfedő miatt lady gaga ugrott be,ha nem csal az emlékezetem neki volt egy cicimutogatós sorozata a fején egy ilyen bolygós izével
@neomatsek: Nekem is Lady Gaga.
Nem úgy volt, h. Kylie terhes?
Nem tetszenek a lábai, de már egy éve kin van a formájából... És elég mereven áll ott.

Szegényke, még a hangja se jó élőben állítólag. Iszonyat erőtlen.
jav. kinn
És az erőtlenséget Weritytől olvastam, sztem volt a koncertjén.
@Virgogirl: jááájjj nem ilyen céllal írtam :) én elvagyok a sajátommal, de ezeket a virgácsokat nem kéne ebben a formában mutogatni, és nem azért mert én nem tenném :). egyszerűen nem mutat így jól szerintem.
nekem rögtön beyonce jutott róla eszembe..
hát érdekes.
@neomatsek: @Scala: nekem is Gaga teljesen aha és a koncerten valóban egy szál hangja sincs. Egyébként imádom , szeretem, még a számaival is elvagyok, de a lábazata itt tényleg nagyon erős. Lehet, hogy a kemo mellékhatása, akkor viszont, nagyon sajnálom és együttérzésem.
mondjuk úgy, hogy érdekes...pedig nagyon kedves jelenségnek tartottam, bár a zenéje nem az én világom
@Maria Magdalena: szerintem inkább az öregedésé... meg ő nem annyira elszánt, mint Madonna, biztos, hogy nem edz annyit (ami talán nem is baj)
@Maria Magdalena: Több száma is benne van a futás válogatásomban, és szeretem, ha azok jönnek a randomban. De ez itt, így kicsit kiábrándító.
@Virgogirl: passz
@Scala: melyik számai? a futáshoz nem túl lassúak?
amúgy nem te vagy a "tintatartós" szemhéjtusos:-D???
Hogy megy a festészet?
@Maria Magdalena: In your eyes, I can't get You out of my head, Give it to me. :-)
Még nem pingáltam. Nem volt türelmem pepecselni, rendet kell tenni itthon előbb. :-)
+ Tegnap megvettem a Miért éppen Alaszka? V. évadot, most arra koncentrálok, de sajna más a szinkron, nem is tudom hogy gondolták, a szereplők 80%-ának más a hangja!!! Iszonyú. Pedig az a bizonyos hőskorszakos szinkron volt, a jobb, mint az eredeti, mtv stúdiós.
És félre is van fordítva, leegyszerűsítve sokszor ez a legújabbik. :-(
@Scala: szia, gondoltam hogy kb ezekre a számokra futsz, az X albumon lassúbbak vannak.
öö segítsek " pepecselni"? Szivesen, ha gondolod!:-)
Alaszkát meg nézd szinkron nélkül:-)
töltöm az Észvesztőt, kiváncsivá tettél, de az 99-es film.
@Scala:
nem szeretem,amikor lecserélik a szinkront vagy átírják a már megszokott neveket:S:S:S:S
a múltkor volt a bíbor folyók első része,amiben jean reno és vincent cassel is játszik,és vincentnek hujber feri volt a hangja,baromi rossz volt,nem is bírtam nézni

kicsit OFF
aki nem sajnálja a pénzt vegye meg az októberi glamour számát,én a kuponok miatt tettem meg ezt,de volt benne egy hirdetés,amin baromi jót röhögtem:D ennyi konkrétan narancssárga nőt én még nem láttam egy oldalon,éljen a sugarbird:D:D:D:D:D
kár,h az idei kuponok nem olyan jók,mint szoktak lenni:S
újra ON
@Maria Magdalena: 2000-ben erre kapott Angelina Jolie Oscar díjat. Én a Tescoban / Auchan vettem.
Leszámítva néhány kulcs, de elszúrt jelenetet jó film.
Csak azt nem értem, ha arra épül egy jelenet, hogy a lábát hogyan borotválja Winona, akkor, miért nem lehet egy kicsi szőr a lábán, mielőtt nekikezd...
Olyan hüléyk az amerikaiak, néha mintha victotiánus prüdériát éreznék rajtuk.
@neomatsek:
Pláne, ne a főszereplőjét cseréljék le, plusz még két karakteres, jó hangot!!! :-(
És még a cselekmény is sz*r. Csalódott vagyok.

Sztem egyre szörnyűbb a szinkronizálás itthon.
Francia filmet eleve csak eredeti nyelven nézek. (nincs tévénk, és ledöbbentem most a telken, milyen állapotok vannak a csatornákon).
Kicsit kötözött sonka a lába, de azért jól tartja magát, főleg ilyen betegség után. Annyi jó fellépő ruhája volt már, hogy ennyi tévedés belefér, de még mindig konszolidáltabb, mint Gaga...
lady gagás a szerelése.de különben én sem emlékeztem hogy ilyen vastag lábai lennének!
@Virgogirl: Ez nagyon tudományos, köszönöm drága vagy! :-)))
@neomatsek: úúú, az a hirdetés :D mind a 4nek ugyanolyan a bőrszíne, a sminkje, a haja. nagyon durva. és az a "divat"bemutató program benne.. fellép: zizy (??) és a hooligans - az év legnagyobb showja :D
kylie-nak a lábai meg már régebben is ilyenek voltak, mármint a betegsége után. gondolom amiatt.. előtte nagyon jó lábai voltak.
ja, én rögtön ecsetes tussal kezdtem, az elején nagyon nehezen ment, de kb 10 alkalom után nagyon belejöttem, és most már pillanatok alatt megvan. más kérdés, h olyan a szemem, h nem nagyon látszik, tehát nagyon vékony vonalat is elég húznom, de azért szeretem :)
Vele nem sok baj van.Tökéletesnek mondható talán még az életvitele is.


süti beállítások módosítása