Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Újra együtt a Szex és New York főszereplői

2009.09.09. 09:13 - Virgogirl

Megint összeállt a négy színésznő, hogy egy újabb bőrt húzzanak le az igen sikeres Szex és New York univerzumról. Biztos bennem van a hiba, de egy kicsit már túlzásnak érzem... remélem, az új film (jövőre a mozikban) nem akarja erőltetni ezt a "szexi harmincas szingli vagyok" vonalat, mert már nem hiteles.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr581370372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szeret(t)em a Szex és New Yorkot. Kultsorozat szerintem. De ez már tényleg sok. Egyetértek veled, Virgo, hogy ezek a nők -Charlotte kivételével- már egyáltalán nem hitelesek a '30-as nő szerepében.
@Pikk Dáma: talán már a negyvenesek szerepében sem annyira...
Ahhoz nem elég közeli a kép, hogy megítéljem :D Mindenesetre Miranda kissé ijesztő.
Ha nem írják le a 40-es korosztályt, még kihozhatnak belőle jó sztorit és lehet, megnyernének vele egy másik nézőréteget is.
@Pikk Dáma: nekem Samantha az abszolút túlzás. Anyu azt szokta mondani, hogy pontosan egy tenyérnyivel kellene hosszabbnak lennie a szoknyának... na rá ez nagyon igaz.
ha jól emlékszem az előző filmben cerrie-t 40-nek mondták, tehát valószínűleg nem erőltetik a szexi 30-as vonalat. valóban rég nem lenne az már hiteles. bár nekem a sorozatban sem volt már hiteles az életvitelük.

igazából szerintem ez tipikusan egy olyan film amit a köré kerített óriási felhajtás ad el. hogy már az első forgatási naptól kezdve adagolják a pletykamorzsákat...kitttűnő marketing!
Túlzás, de ennek ellenére várom, mert nagyon szerettem a sorozatot és a mozifilm is elment. Persze óriási reklám volt a divatházaknak!

Miranda ruhája bejövős, bár cipőbe biztos nem ezt a színt választottam volna. :-)
@janettaylor: Miranda ruhája szerintem is szenzációs, de nem csak ez az egy. Ha a sorozatbeli gardróbok közül választanom kéne (ezt a nyomást talán el is bírnám viselni) az övé utcahosszal nyerne.

Én előbb láttam a mozifilmet, mint a sorozatot - abból soha, egyetlen részt sem korábban, aminek egyszerűen a tájékozatlanságom volt az oka - de a mozi után megnéztem, már amennyit DVD-n meg tudam szerezni, és tetszett. Valóban nemaz én életformám - és talán még azt is meg merem kockáztatni, hogy nem hazai életforma - de ahogy más mozifilmnél sem zavart ez, úgy ennél sem. Szórakoztató és szókimondó, és ezt nagyon szeretem benne.
@ElisabethB.: nahát! ez mennyire jó! ;o) én pl. mindig úgy láttam, hogy miranda a mostohagyerek a sorozatban ilyen téren és a többiek ruhatára sokkal látványosabb.

szerintem sehol, nem csak itthon nem olyan az életformája egy egészséges 30-as nőnek mint a filmben ábrázolt
én szerettem a sorozatot,a mozi film is egész jó volt,de szerintem azzal be is kellett volna fejezniük,a legtöbb folytatásnak az a baja,h az alkotók a nagy siker miatt nem látják a fától az erdőt és sokszor rosszul sül el,amivel az első részt is lehúzzák picit

amennyit szenvedtek mire összeálltak az első filmhez,most olyan gyorsan kapták össze magukat a másodikhoz
Samantha alsó lábszárával mi történt? Nagyon "öregasszonyosnak" fest is. Miranda egy más szinű ruhával jobban festene, itt olyan mustáros az egész nő. Attól tartok, hogy SJP arca is csak messziről mutat már jól.
Kíváncsi vagyok az új film koncepciójára.
Sex & the city-ből nekem sosem elég!:)
Én elnézném még évekig, szerintem szórakoztató sorozat/film.
Én jobban örülnék, ha a Lipstick Jungle-t folytatnák.
Ez a Samatha egyre jobb nő :) Mondjuk itt csípőtől lefelé levághatnák. Mirandának a sorozat elejéhez képest annyival jobb cuccai vannak. Az övéit szeretném a szekrényembe :) Várom a 2. részt, de (SPOILER jön!!!) nem értem pl., h a Carrie h lesz úgy terhes, h meglepetésként éri. Nyilván 45 évesen így szokott történni. Legalábbis én így vettem ki abból, amit olvastam.
én imádtam a sorozatot,mindig újra is nézem..a filmet is megnéztem,tetszett is meg nem is! 70%-ban jó volt!
szerintem most is jól néz ki mindenki-bár cynthia nixon nem túl szép fejet vág :)
sjp haja nagyon szép,kim catrall is dögös-a cipő nem jó,kristin davis pedig nem öregszik!
hát én most lettem csak szex és new york függő, miután megnéztem a mozifilmet. lassan a sorozatnak is a végére jutok. én csak annyit mondanék az első filmről, hogy szerintem kicsit túl hosszúra sikeredett. xD és szerintem még nem kell kommentálni a második filmet, majd mikor megjelenik elér:D:D
Miért van szegény bal oldali legszélső, fekete ruhás néninek rondább lába, mint a nagymamámnak? Beteg?

...A filmet én is megnéztem, de még mindig fogalmam sincs, ki kicsoda. (:
@Etain: Majd átismételjük több részletben, amikor érkeznek a fotók az egyes karakterekről :)
Szerintem az egesz film idoutazas lesz es kivancsian varom!
@Etain: Talan az 53 ev az oka meg a sok magassarku... en szeretnek igy kinezni abban a korba!
Hello.

Imádom a Sex és New Yorkot, minden részét láttam kb 10szer, és bármennyiszer meg tudnám még nézni.
Ettől függetlenül számomra csalódás volt a film, túl giccses,és nélkülözi a sorozatra jellemző iróniát és cinikusságot.
Azt szoktam mondani, ha a sorozat-beli Carrie látná a filmet, kicikizné, hogy milyen béna.
Sajnos a hölgyek öregszenek, de ők se emberfeletti lények...

Kim Catrall pedig tényleg öltözködhetne kicsit visszafogottabban,de nyilván ez is reklám a filmnek, és mindenki kicsit a filmbéli stílusát hozta itt is.

A cipők nem nagyon tetszenek, Kristin Davis ruhái tetszenek, bár nem biztos,hogy ezt a két szín passzol egymáshoz.
@Pikk Dáma: Lehet, de örülnél te ha ilyen idős korodban így néznél ki :)


süti beállítások módosítása