Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Ikon of the day: Eva Longoria

2009.08.28. 20:56 - Virgogirl

Címkék: fotó divat ikon híresség

 

 Eva Longoria csinos, elegáns, de annyira unalmas, hogy ásítoznom kell, ha ránézek.

Ruha: Gustavo Cadile
Cipő: Christian Louboutin

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr961344923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nekem nem tetszik,a ruha kicsit unalmas,a haja béna,és ha ránézek mindig eszembe jut,h smink nélkül milyen rondán néz ki
Nekem itt a feje kifejezetten tetszik, egyszerű és olyan kedves. De a ruhája jobban emlékeztet egy krumplis zsákra, mint egy elegáns öltözetre. A cipő meg NC, nekem neme esetem, így nem mérvadó a véleményem.
(Apropó, nem gond, hogy ismeretlenül kommentelek?)
Christian Louboutin-től még nem láttam ronda cipőt és ez is tetszik, igaz tavalyi kollekció. A ruha tényleg uncsi, nem beszélve hogy még nagy is. Eva viszont ennek ellenére a kedvencem és szívesen lennék a stylist-ja. :)
@Venessiel: Szia! Te tudod az én nevemet, én tudom a tiédet, úgyhogy nem vagy ismeretlen, csak újonc :-) Mindenki így kezdte. Örülök neked egyébként.

@InventivePoint: Lehet, hogy te sokkal jobb munkát végeznél!
Nekem tetszik a haja és a sminkje. A ruha is csinos, de nem ilyen fotózós alkalomra való. Jó benyomást kelthetne vele pl. szülői értekezleten.
@InventivePoint: Tényleg nagy, semmi alakja nincs benne.
Pedig már kezdett visszatérni nyaralós képeket láttam, ott nagyon bejött.
Tartom, hogy másfél éve ez a nő a lejtőn. Kivéve, amikor 12 vagy több féle parókában vezetett valami gálát. Ott szép volt.
@Scala: szerintem KÖVÉR!!!! és osztom azokkal, akiknek uncsi, q-ra uncsi!!!
És tényleg született ( nem feleség) hanem már háziasszony!!!!
brrrrrrrr
@viviAna: mihez képest? Nézd meg pl. a lábát, szerintem baromi vékony.

Egyébként te most milyen e-mail címet használsz? Mert írogatom neked a szerelmes leveleket, de persze semmi reakció. Így könnyű azt mondani, hogy a kutyát sem érdekled ;-)
@Virgogirl: úú bocs én a werytit nézem és válaszoltam is. Hová írtál????? Na a werityn megírom , amit mindig használok!!! Pusz
Bébi!!! Elküldtem a hivatalos címemet!!!!
és a werityre is írtam!!! fontosat!!!!! :-))))
Virgo: Bébi nem válaszoltál az ajánlatomra és nem díjaztad a 3 tel. számot sem, és meg vagyok mélységesen sértődve ezért :-DDDD
Drága Virgo!!!! Kívánok neked nagyon boldog születésnapot!
Isten éltessen nagyon sokáig, és működjön a BLOGOD az idők végezetéig!!
Remélem, szép lesz a mai napod és sokan fognak köszönten, és sok csecsebecsét kapszi!!!
Csók
ps: tőlem is kapnál pénteken, de hát....:-(((((((((((((
( bőg, de nagyon)
@viviAna: mielőtt vádaskodsz (már bocs), várhatnál egy kicsit, semmit, de semmit, legalábbis semmi ilyesmit nem kaptam tőled :-( Így aztán válaszolni se tudok érdemben... Sorry.
Én is sok boldogságot kívánok a drága bloggazdának! :-)
@viviAna: Ööö, a kövérben van valami, de a lába tényleg vékony, most visszafogyott. De olyan gnóm lett valahogy.

Nem is ez a baj, hanem valóban sokat, rengeteget vesztett a patinájából. A háziasszony hasonlat talált! :-)
@viviAna: @Virgogirl: ha mindegyikőtöknek fejenként tíz amailje van, meg identitása :-D, an jó, ez utóbbi csak poén, szóval akkor nem kell csodálkozni a kavarodáson.
De nem is kell belőle messzemenő következtetést levonni!
Egy félreértésből nagy hülyeség volna.
Szvsz.
jav. emailje, na

Jól odaégettem a mailezés, és a blogok miatt a kaját. SÓSKA.
@Scala: hát, én egyszer egy hahota magazin miatt jártam így, még a dinoszauroszok idejében.
@Virgogirl: A hangok is ezt mondták! :-)
@Scala: pedig kövér akkor is!!!!!!!!!!
@viviAna: mihez képest? Minden csak viszonyítás kérdése, és szerintem sok nő irigyli az alakját...
@Virgogirl: én az ő helyében nem mutatkoznék nyivánosan, míg le nem fogytam kb 15 kilót de mindegy. Főleg nem FEHÉR SZATÉN ruhában, ami ugye tudjuk KÖVÉRÍT
@viviAna:
neked most konkrétan mi bajod van?szerencsétlen longoria leadna 15 kilót,akkor már zörögnének a csontjai,szal szerintem erős túlzás rámondani,h kövér
@neomatsek: mondom, h magammal van bajom....
jó akkor nem kövér, hanem trampli, így megfelel?
@neomatsek: hát, van akinek a zörgős csont jön be, hogy hallja, amikor közeleg (és pl. ne beszéljen akkor a színészi képességeiről..) :-)
@viviAna: még csak nem is trampli, csak előnytelen neki az a ruci.


süti beállítások módosítása